הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה my lifestyle

זה לא יותר קשה, אבל זה בהחלט דורש המון התמדה.
לא חושב שאתה יכול להגיד את זה אם לא היית שם.
מרוב פחד מאימפוטנציה או מתופעת לוואי אחרת או אפילו רק מרצון להוציא את המרב מהסייקל, כי שילמת עליו הרבה מאוד כסף ואתה מסכן לא מעט, אתה תעשה הכל לפי הספר ואפילו יותר מוקפד.

לא חושב שאתה יכול להגיד את זה אם לא היית שם.
מרוב פחד מאימפוטנציה או מתופעת לוואי אחרת או אפילו רק מרצון להוציא את המרב מהסייקל, כי שילמת עליו הרבה מאוד כסף ואתה מסכן לא מעט, אתה תעשה הכל לפי הספר ואפילו יותר מוקפד.
זה מה שאתה חושב.
יש לא מעט טיפשים שעושים לפי "הספר של יוסי יד 50" ומזריקים מה שאותו יוסי נותן להם, כאילו הוא איזה אקספרט.
כנ"ל בשאר הנושאים, יש מלא שמזריקים ובקושי שומרים על תזונה.

זה מה שאתה חושב.
יש לא מעט טיפשים שעושים לפי "הספר של יוסי יד 50" ומזריקים מה שאותו יוסי נותן להם, כאילו הוא איזה אקספרט.
כנ"ל בשאר הנושאים, יש מלא שמזריקים ובקושי שומרים על תזונה.
ברור, אלו האידיוטים שלוקחים כל חומר שאומרים להם ובדרך כלל מזריקים יותר שמן קנולה מחומר אמתי.
אני מדבר על הרציניים. ולא, לאו דווקא מפתחי גוף מתחרים. בכל תחום יש ליצנים.

פשוט שתוק אם אין לך משהו חכם לומר להגיע אם חומרים לתוצאות טובות לא פחות קשה ואפילו יותר קשה ומוקפד ניראה אותך מכניס 5 אלף קלוריות נקיות
תגובה של דגנרט להגיע לתוצאות עם חומרים יותר קשה מבלי?תכף תגיד ששומן הופך לשריר וכל שמן יכול להיות בילדר ולכל המתחכמים תהיו בטוחים שמי שעושה סייקל יודע לאן הוא נכנס וידע מה הוא צריך לאכול ואיך וכמה להתאמן אם אתה טיבעי רציני זה בדיק מו להיות מוזרק רציני אותו דבר לפי הספר רק בלי הזריקות

תגובה של דגנרט להגיע לתוצאות עם חומרים יותר קשה מבלי?תכף תגיד ששומן הופך לשריר וכל שמן יכול להיות בילדר ולכל המתחכמים תהיו בטוחים שמי שעושה סייקל יודע לאן הוא נכנס וידע מה הוא צריך לאכול ואיך וכמה להתאמן אם אתה טיבעי רציני זה בדיק מו להיות מוזרק רציני אותו דבר לפי הספר רק בלי הזריקות
דבר ראשון טבעי רציני לא מיתקרב ביכלל לנפח אימון של בנאדם מוזרק אז יש יותר השקעה באימונים .
2 . למתאמן טבעי אין צורך להכניס 4 גרם חלבון פר קילו למוזרק יש זה השקעה כלכלית לא קטנה +לא קל לדחוף כל כך הרבה אוכל

אז אתה עדיין חושב שלהיות מוזרק זה קל ?
בוא ניראה אותך קונה כל יום אוכל ב 100-150 ש״ח וזה רק ליום אחד

תגיד אתה דגנרט באמת?טיבעי רציני עדין אוכל מה שצריך ומשקיע בתזונה ומשקיע בנוסף הכל באימונים?זהו נגמר בסיפור כל אחד משקיע את המאה אחוז שהיא צריך ההבדלים של כמה ואיך זה כבר עניין שהחומרים משפיעים אבל כל אחד משקיע את המאה אחוז שלו להכניס ארבע גרם פר קילו לגוף ולעשות אימון שעה וחצי פיצולים לא הופך מוזרק לאליל שצריך לנשק לו את הרגליים אבל אני לא מצפה מהרבה מבנאדם שיש לו תמונה של לי פירסט בפרופיל בטח אתה עוד ילד בתיכון שחשב שפיתוח גוף זה החיים אה

תגיד אתה דגנרט באמת?טיבעי רציני עדין אוכל מה שצריך ומשקיע בתזונה ומשקיע בנוסף הכל באימונים?זהו נגמר בסיפור כל אחד משקיע את המאה אחוז שהיא צריך ההבדלים של כמה ואיך זה כבר עניין שהחומרים משפיעים אבל כל אחד משקיע את המאה אחוז שלו להכניס ארבע גרם פר קילו לגוף ולעשות אימון שעה וחצי פיצולים לא הופך מוזרק לאליל שצריך לנשק לו את הרגליים אבל אני לא מצפה מהרבה מבנאדם שיש לו תמונה של לי פירסט בפרופיל בטח אתה עוד ילד בתיכון שחשב שפיתוח גוף זה החיים אה
קודם כל סתום תפה אם אתה מחליט לדבר בצורה כזו , דבר שני אני את הדיון איתך גמרתי

שוב, מדהים פוסט שנפתח ומשורשר עם כ"כ מעט הבנה...
"הוא טבעי", "הוא לא טבעי", "סטרואידים מוסיפים 30kg לסקוואט", "אין מצב... רק 20Kg לבנץ' פרס"...
הלהט הוא נחמד אבל ההכרות עם התחום לא קיימת. כאן אני חייב להסכים עם @Vibryll , מרבית המשתמשים בסטרואידים ואני מכיל בקביעה כמעט את כל קהילת מפתחי הגוף והפאוורליפטרים בארצנו הקטנטונת לא יודעים לנהל שימוש בחומרים גם אם יאכילו אותם בכפית (לרוב מאכילים אותם בחרא) כך שהציפייה להשיג תוצאות איכותיות היא זמנית במקרה הטוב.

רק מוזרקים כנו לי פריסט עושים לי את זה סורי ):
תחפש ביוטיוב Kali muscle הוא טיבעי אש אחי הכל מטונות אפילו לא לוקח אפקות עיחיי
שוב, מדהים פוסט שנפתח ומשורשר עם כ"כ מעט הבנה...
"הוא טבעי", "הוא לא טבעי", "סטרואידים מוסיפים 30kg לסקוואט", "אין מצב... רק 20Kg לבנץ' פרס"...
הלהט הוא נחמד אבל ההכרות עם התחום לא קיימת. כאן אני חייב להסכים עם @Vibryll , מרבית המשתמשים בסטרואידים ואני מכיל בקביעה כמעט את כל קהילת מפתחי הגוף והפאוורליפטרים בארצנו הקטנטונת לא יודעים לנהל שימוש בחומרים גם אם יאכילו אותם בכפית (לרוב מאכילים אותם בחרא) כך שהציפייה להשיג תוצאות איכותיות היא זמנית במקרה הטוב.
הכל זיופים בארצנו הקטנטונת תאמין לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית