נכון, אז בישביל לקבל תוצאה בלי חומרים לא צריך להתמיד?לרוב ההתמדה זה מה שקשה בתחום לדעתי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון, אז בישביל לקבל תוצאה בלי חומרים לא צריך להתמיד?לרוב ההתמדה זה מה שקשה בתחום לדעתי
לא חושב שאתה יכול להגיד את זה אם לא היית שם.זה לא יותר קשה, אבל זה בהחלט דורש המון התמדה.
זה מה שאתה חושב.לא חושב שאתה יכול להגיד את זה אם לא היית שם.
מרוב פחד מאימפוטנציה או מתופעת לוואי אחרת או אפילו רק מרצון להוציא את המרב מהסייקל, כי שילמת עליו הרבה מאוד כסף ואתה מסכן לא מעט, אתה תעשה הכל לפי הספר ואפילו יותר מוקפד.
ברור, אלו האידיוטים שלוקחים כל חומר שאומרים להם ובדרך כלל מזריקים יותר שמן קנולה מחומר אמתי.זה מה שאתה חושב.
יש לא מעט טיפשים שעושים לפי "הספר של יוסי יד 50" ומזריקים מה שאותו יוסי נותן להם, כאילו הוא איזה אקספרט.
כנ"ל בשאר הנושאים, יש מלא שמזריקים ובקושי שומרים על תזונה.
תגובה של דגנרט להגיע לתוצאות עם חומרים יותר קשה מבלי?תכף תגיד ששומן הופך לשריר וכל שמן יכול להיות בילדר ולכל המתחכמים תהיו בטוחים שמי שעושה סייקל יודע לאן הוא נכנס וידע מה הוא צריך לאכול ואיך וכמה להתאמן אם אתה טיבעי רציני זה בדיק מו להיות מוזרק רציני אותו דבר לפי הספר רק בלי הזריקותפשוט שתוק אם אין לך משהו חכם לומר להגיע אם חומרים לתוצאות טובות לא פחות קשה ואפילו יותר קשה ומוקפד ניראה אותך מכניס 5 אלף קלוריות נקיות
דבר ראשון טבעי רציני לא מיתקרב ביכלל לנפח אימון של בנאדם מוזרק אז יש יותר השקעה באימונים .תגובה של דגנרט להגיע לתוצאות עם חומרים יותר קשה מבלי?תכף תגיד ששומן הופך לשריר וכל שמן יכול להיות בילדר ולכל המתחכמים תהיו בטוחים שמי שעושה סייקל יודע לאן הוא נכנס וידע מה הוא צריך לאכול ואיך וכמה להתאמן אם אתה טיבעי רציני זה בדיק מו להיות מוזרק רציני אותו דבר לפי הספר רק בלי הזריקות
שאלה בנושא:לא קל לדחוף כל כך הרבה אוכל
שאלה בנושא:
לאדם מוזרק יש תיאבון יותר מאשר לאדם טבעי?
קודם כל סתום תפה אם אתה מחליט לדבר בצורה כזו , דבר שני אני את הדיון איתך גמרתיתגיד אתה דגנרט באמת?טיבעי רציני עדין אוכל מה שצריך ומשקיע בתזונה ומשקיע בנוסף הכל באימונים?זהו נגמר בסיפור כל אחד משקיע את המאה אחוז שהיא צריך ההבדלים של כמה ואיך זה כבר עניין שהחומרים משפיעים אבל כל אחד משקיע את המאה אחוז שלו להכניס ארבע גרם פר קילו לגוף ולעשות אימון שעה וחצי פיצולים לא הופך מוזרק לאליל שצריך לנשק לו את הרגליים אבל אני לא מצפה מהרבה מבנאדם שיש לו תמונה של לי פירסט בפרופיל בטח אתה עוד ילד בתיכון שחשב שפיתוח גוף זה החיים אה
לא מניסיון שלי אלא מקריאה על פרופילים של סטרואידים ולוגים...יש לא מעט סטרואידים שהופכים אותך למעבד מזון.שאלה בנושא:
לאדם מוזרק יש תיאבון יותר מאשר לאדם טבעי?
יתקנו אותי החבר'ה המנוסים,על כל אחד זה משפיע אחרת לא?לא מניסיון שלי אלא מקריאה על פרופילים של סטרואידים ולוגים...יש לא מעט סטרואידים שהופכים אותך למעבד מזון.
אל תבכה אחי אני ישלח לך תמונות של מייק אוהרן שתהיה שמח הוא גם טיבעי תהיה בטוח ;)קודם כל סתום תפה אם אתה מחליט לדבר בצורה כזו , דבר שני אני את הדיון איתך גמרתי
רק מוזרקים כנו לי פריסט עושים לי את זה סורי ):אל תבכה אחי אני ישלח לך תמונות של מייק אוהרן שתהיה שמח הוא גם טיבעי תהיה בטוח ;)
תחפש ביוטיוב Kali muscle הוא טיבעי אש אחי הכל מטונות אפילו לא לוקח אפקות עיחיירק מוזרקים כנו לי פריסט עושים לי את זה סורי ):
הכל זיופים בארצנו הקטנטונת תאמין לישוב, מדהים פוסט שנפתח ומשורשר עם כ"כ מעט הבנה...
"הוא טבעי", "הוא לא טבעי", "סטרואידים מוסיפים 30kg לסקוואט", "אין מצב... רק 20Kg לבנץ' פרס"...
הלהט הוא נחמד אבל ההכרות עם התחום לא קיימת. כאן אני חייב להסכים עם @Vibryll , מרבית המשתמשים בסטרואידים ואני מכיל בקביעה כמעט את כל קהילת מפתחי הגוף והפאוורליפטרים בארצנו הקטנטונת לא יודעים לנהל שימוש בחומרים גם אם יאכילו אותם בכפית (לרוב מאכילים אותם בחרא) כך שהציפייה להשיג תוצאות איכותיות היא זמנית במקרה הטוב.
כל חומר בארץ עובר דרכך לפני שהוא מגיע לצרכן?הכל זיופים בארצנו הקטנטונת תאמין לי
אל תחפש על דקויות ברור שיש כאלה שלא מזויף אצלם אבל מעטיםכל חומר בארץ עובר דרכך לפני שהוא מגיע לצרכן?
לא מחפש דקיקויות, פשוט צמד המילים "תאמין לי" ברוב המקרים מציק לי בעין\אוזן.אל תחפש על דקויות ברור שיש כאלה שלא מזויף אצלם אבל מעטים