הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה my lifestyle

אני חושב שאנחנו דיי מכפישים אחד את השנייה
גם אלון גבאי נכון זה נראה כאילו הוא על חומרים. אבל אנחנו לא יודעים.
אז לא חבל סתם לחתום ולקבוע שכן?
הכל שמועות חברים.כולל עידן זה שפתח את הפוסט.
צריך רק לפרגן.

מה התרגשתם סביב הנושא של חומרים שוב?
בכל מקרה מפרסם התמונה סתם רצה שתכנסו לו לאינסטגרם וזהו.

אני חושב שאנחנו דיי מכפישים אחד את השנייה
גם אלון גבאי נכון זה נראה כאילו הוא על חומרים. אבל אנחנו לא יודעים.
אז לא חבל סתם לחתום ולקבוע שכן?
הכל שמועות חברים.כולל עידן זה שפתח את הפוסט.
צריך רק לפרגן.
חחח אלון לא על חומרים?חחחח

אני לא יודע. וגם אתה לא. שאלון יבוא ויגיד שהוא על חומרים. אז נדע. כרגע הכל בגדר אולי

סבבה שפותח האשכול אז יגיד אם הוא ל חומרים או לא נכבד את התגובה שלו לא שממש אכפת לי אבל שלא יהיה לנו פה עוד שקרנים סטייל אלון גבאי
אתה לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, הא?
אף אחד לא חייב לך דין וחשבון על הדרך שלו, ואם מפריע לך מה שהבחור עשה או לא כדי להגיע לאן שהגיע, אל תסתכל על תמונות.
מעבר לזה, אלון גבאי מתפרנס מהעבודה שלו. אם הוא יודה בשימוש כבר למחרת לא תהיה לו עבודה וגם 'מזל' בתחרויות יחסר לו. ואלון גבאי הוא ממש לא המפתח גוף היחיד ששולל שימוש בחומרים. גם קאי גרין סיפר בראיון טלוויזיוני שלא משתמש ואפילו צחק שה'מיץ' היחידי שהוא לוקח זה מיץ תפוזים. תוציא את הראש מהתחת ואל תכפיש אף אחד, בין אם זה משתמש באתר ובין אם זה מפתח גוף מקצועי.
אם אתה חושה שאלון גבאי צריך להודות שהוא משתמש, אין לך מושג ולא חצי מושג בתחום ובטח שלא בתחום החומרים, מה שמוכיח שהשאלה המכוערת ששאלת; ''מינונים???'', לא באה באמת להתייעץ עם הבחור על חומרים, אלא באה אך ורק לזלזל ולהכפיש.
יצאת קטן, תפסיק לנסות לתרץ את עצמך.

וואי שתוק כבר בחייאת
אתה לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, הא?
אף אחד לא חייב לך דין וחשבון על הדרך שלו, ואם מפריע לך מה שהבחור עשה או לא כדי להגיע לאן שהגיע, אל תסתכל על תמונות.
מעבר לזה, אלון גבאי מתפרנס מהעבודה שלו. אם הוא יודה בשימוש כבר למחרת לא תהיה לו עבודה וגם 'מזל' בתחרויות יחסר לו. ואלון גבאי הוא ממש לא המפתח גוף היחיד ששולל שימוש בחומרים. גם קאי גרין סיפר בראיון טלוויזיוני שלא משתמש ואפילו צחק שה'מיץ' היחידי שהוא לוקח זה מיץ תפוזים. תוציא את הראש מהתחת ואל תכפיש אף אחד, בין אם זה משתמש באתר ובין אם זה מפתח גוף מקצועי.
אם אתה חושה שאלון גבאי צריך להודות שהוא משתמש, אין לך מושג ולא חצי מושג בתחום ובטח שלא בתחום החומרים, מה שמוכיח שהשאלה המכוערת ששאלת; ''מינונים???'', לא באה באמת להתייעץ עם הבחור על חומרים, אלא באה אך ורק לזלזל ולהכפיש.
יצאת קטן, תפסיק לנסות לתרץ את עצמך.[/Qבלייר וואי

סבבה שפותח האשכול אז יגיד אם הוא ל חומרים או לא נכבד את התגובה שלו לא שממש אכפת לי אבל שלא יהיה לנו פה עוד שקרנים סטייל אלון גבאי
לא נראה לי שלמישהו יש ספק שהוא מריץ חומרים... גם לאזאר וגם אלון וגם ג'ף סייד וכל השאר על חומרים. אבל עדיין- גם עם חומרים נדרשת הרבה עבודה כדי להיראות כמו הבחור כאן...

לא נראה לי שלמישהו יש ספק שהוא מריץ חומרים... גם לאזאר וגם אלון וגם ג'ף סייד וכל השאר על חומרים. אבל עדיין- גם עם חומרים נדרשת הרבה עבודה כדי להיראות כמו הבחור כאן...

לעניות דעתי, זכות הציבור לדעת אם בן אדם כזה או אחר על חומרים.
היות ויש לו " גוף מטרה " והרבה גולשים כאן ירצו להגיע לתוצאות דומות, ובמידה והוא לוקח חומרים, זה שונה מאשר להגיע טבעי לתוצאות הנ"ל.

* אין פה עניין של צרות עין / חוסר פרגון. מה אכפת לי או משנה אם יש לו גוף כזה או אחר ?

כבר ניהיתם פה חבורה של ילדים מסכנים שלא יודעים לפרגן יש לו גוף מטרה ואני רוצה לראות שמישהוא (חוץ מבודדים כמובן) שנמצא פה יוכל להגיע לזה עם חומרים או בלי. בשני המקרים זה דורש עבודה קשה והתגובה הזאת ״מינונים??״ זאת התקיפה הכי קנאית ומגעילה שראיתי אז לדעתי צריך לעשות פה איזה חוק בפורום שאם מישהוא לא רוצה לדבר על חומרים אסור יהיה להציק לו על זה..

כבר ניהיתם פה חבורה של ילדים מסכנים שלא יודעים לפרגן יש לו גוף מטרה ואני רוצה לראות שמישהוא (חוץ מבודדים כמובן) שנמצא פה יוכל להגיע לזה עם חומרים או בלי. בשני המקרים זה דורש עבודה קשה והתגובה הזאת ״מינונים??״ זאת התקיפה הכי קנאית ומגעילה שראיתי אז לדעתי צריך לעשות פה איזה חוק בפורום שאם מישהוא לא רוצה לדבר על חומרים אסור יהיה להציק לו על זה..

ואני בעד " חוק " שמותר להתבטא גם אם זה לא מוצא חן בעיניך.
תמיד תוכל לפתוח פורום משלך, ותחוקק חוקים כרצונך.

ואני בעד " חוק " שמותר להתבטא גם אם זה לא מוצא חן בעיניך.
תמיד תוכל לפתוח פורום משלך, ותחוקק חוקים כרצונך.
אני מבין שאתה רוצה לדעת אם הוא הגיע לזה בלי חומרים בשביל להעריך אם יש לך סיכוי, אבל כשבן אדם עובד קשה ותאמין לי שעם חומרים ברוב המקרים הבן אדם עובד יותר קשה ממך זה לא יפה לתקוף אותו ובמקום לפרגן על העבודה לרשום הודעה מגעילה כמו ״מינונים??״. לדעתי צריך לתת באן למי שרושם כאלה דברים. אם אתה מתעניין איך הוא הגיע לזה אפשר לשאול בצורה יפה וגם במידה והוא אומר לך לא משתמש לא צריך להתחיל ליפול עליו בהודעות כמו שקרן וכו׳ (למרות שבמקרה כזה באמת עדיף שהייה לא מתייחס וזהו). בקיצור יש דרך יפה לשאול ואם אתה לא יודע לפרגן עדיף שלא תגיב

היי, אף אחד לא תקף אותו כלשונך, ומאיפה אתה שואב לגיטמציה להיעלב בשבילו ?
אני מניח ורואה שהוא בן אדם בוגר, ויכול להגן על עצמו בלי הסנגוריה הציבורית אם יחפוץ בכך.

מסכים איתך, שאפשר להיות יותר אלגנטי ולשאול או לומר דברים אחרת, אך זה בגבולות הטעם הטוב של המשתמשים בפורום.
אך מכאן ועד לתת באן ? נו.. באמת.

יום טוב שיהיה.

לעניות דעתי, זכות הציבור לדעת אם בן אדם כזה או אחר על חומרים.
היות ויש לו " גוף מטרה " והרבה גולשים כאן ירצו להגיע לתוצאות דומות, ובמידה והוא לוקח חומרים, זה שונה מאשר להגיע טבעי לתוצאות הנ"ל.

לעניות דעתי, זכות הציבור לדעת אם בן אדם כזה או אחר על אקסטזי.
היות ויש לו "מצב רוח מטרה" והרבה גולשים כאן ירצו להגיע לתוצאות דומות,ובמידה והוא לקח אקסטזי,זה שונה מאשר להגיע טבעי לתוצאות הנ"ל.

להגיע לתוצאות עם חומרים זה פחות חוכמה מלהגיע לתוצאות בלי ובזה נסגר העניין

זה לא שתתחיל להזריק ומחר תקום עם גופה של לאזר, הרי זה ברור לך, נכון?

לסיכום, עם או בלי חומרים, זאת תוצאה מעולה ומרשימה מאוד!

פשוט שתוק אם אין לך משהו חכם לומר להגיע אם חומרים לתוצאות טובות לא פחות קשה ואפילו יותר קשה ומוקפד ניראה אותך מכניס 5 אלף קלוריות נקיות

פשוט שתוק אם אין לך משהו חכם לומר להגיע אם חומרים לתוצאות טובות לא פחות קשה ואפילו יותר קשה ומוקפד ניראה אותך מכניס 5 אלף קלוריות נקיות
זה לא יותר קשה, אבל זה בהחלט דורש המון התמדה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית