הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Pre work out

Augustus

משתמש מתחיל
87
7
נק' מוניטין:
10
87
7
שלום, אני מחפש p.work out איכותי שיעיר אותי לאימון. לקחתי כדורי קפאין אך לאחר האימון אני מרגיש בדאון רציני.. אני מחפש משהו שלא יגרום לי לדאון הזה.. עוד משהו, אמרו לי שיש סכנות להתקפי לב עם האבקות הללו, האם זה מיתוס? תודה. עריכה: איך הextreme shock?

נערך לאחרונה:
לפני שאתה מתחיל עם פרה ורקאט לעורר את עצמך תבדוק קודם את הדברים האחרים שאתה עושה שגומרים לך לעייפות וזה מתחיל באוכל ובשינה שלך אם אתה אוכל מספיק מכל דבר וערכים נכונים ומחושבים וישן 8 שעות בלילה מינימום אין שום סיבה שתיהיה עייף באימונים , אם אתה עושה את כל אלה כמו שצריך ועדין מרגייש עייף אני הייתי ממליץ לך לאיזה סרטון מוטיבציה ביוטיוב אחלה בחלה של פרה ורקאט ועם כל זה לא מספק אותך אתה יכול לשלב מידי פעם בימים שאתה עייף פרה ורקאט אני אישית ממליץ על הC4 אחלה פרה ורקאט אבל אם כל אימון תשתמש הגוף יתרגל לזה ותצרך לעלות בכמות בנוסף המחיר של זה די יקר לעומת מה שזה יתן לך אין פה איזה קסם פיתאום אתה ניהיה סופר סעיה זה נחמד מידי פעם בימים שאתה עייף מהרגיל לגבי ההתקפי לב עד כמה שאני יודע פעם בפרה ורקאט MR1 היה איזה חומר שמקפיץ את הלב והיו כמה שקבלו מזה התקף לב ואז שינו את המרכיב לסיכום הייתי ממליץ לך קודם לעבור טוב טוב על הממלצות שנתתי לך בהתחלה לפני שתקנה את זה אבל בסך הכל זה נחמד מידי פעם אם ישלך כסף לבזבז על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית