הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LBS WhatsApp?

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
הרעיון הזה צץ לי כחלק מהמחשבה שעוברת לי בראש להמשיך לאחד את האוכלוסיה והפורום תחת התחום שהוא עדיין בחיתוליו יחסית כאן בארץ.

אני מודע שיש פורום, ואני מודע שגם יש דף פייסבוק, אבל היתרונות שוואטסאפ נותן הן מאוד נוחות ומעניינות.

יהיה ניתן לשמור על קשר ישיר בין המתאמנים והמאמנים, הזמינות מהירה יותר, הדיונים יכולים להיות מעמיקים יותר וגם מהירים יותר, ואפילו נוחים יותר.

יש פה המון חבר'ה עם תחום עניין משותף ופזורים בכל הארץ, אין סיבה שנצטרך להיות תלויים רק בפורום בשביל לשתף חוויות ולהתעמק בתחום.

לאותם אנשים שמפחדים מחפירות - אפשר לבטל התראות ככה שהקבוצה לא תפריע בכל דרך, ותוכלו להתעדכן רק כשתיכנסו לקבוצה.

תתנו ניסיון - זה לא עולה כסף ומקסימום אפשר לעזוב, לא ביג דיל.

מי שמעוניין שישלח לי את הטלפון שלו בפרטי. (יאללה!)

שמע, אם חופר לאנשים ספאם של קבוצה של 4-5 איש, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בקבוצה של מעל 100 אפילו, מה גם שמותר עד 50 איש בקבוצה.
נראה לך שכל אחד שיכנס ידפדף אחורה קילומטר כדי לראות אם מישהו שאל איזו שאלה?
דעתי האישית היא שזה מיותר ושכל מי שמעוניין לדבר עם אנשים ספציפיים, ימשיך לעשות זאת גם ככה.
יש לי קשר עם כל מי ומה שאני צריך, אז מה אני עוד צריך ספאם של ילדים בחופש הגדול בתוך זה?

• פותח/ת השרשור
שמע, אם חופר לאנשים ספאם של קבוצה של 4-5 איש, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בקבוצה של מעל 100 אפילו, מה גם שמותר עד 50 איש בקבוצה.
נראה לך שכל אחד שיכנס ידפדף אחורה קילומטר כדי לראות אם מישהו שאל איזו שאלה?
דעתי האישית היא שזה מיותר ושכל מי שמעוניין לדבר עם אנשים ספציפיים, ימשיך לעשות זאת גם ככה.
יש לי קשר עם כל מי ומה שאני צריך, אז מה אני עוד צריך ספאם של ילדים בחופש הגדול בתוך זה?
אני שמח בשבילך שיש לך קשר עם כל מי שאתה צריך, אבל מה עם מתאמנים שאין להם את זה?

אחת הבעיות שאני רואה בתחום הזה כאן בארץ הוא שאנחנו די לבד, מעט מאוד אנשים מבצעים מאמצים לקדם את התחום, ורוב רובם מקדמים את עצמם ולא אחרים.
הסיבה לכך היא שהתחום עדיין לא פופולארי, מי שכן רוצה להיכנס לזה - הוא די לבד בנושא.

יש פה מספר אנשים עם המון מזל - יש להם המון תמיכה, מיקום, ציוד, מכונים מעולים והמון קשרים, אבל יש כאלה שפחות מכירים, פחות חזקים, פחות מוערכים, וכאלה שאפילו נזרקים מהחדר כושר.

אני מעט סטיתי מהנושא כי הוא מאוד בעייתי, אבל המטרה כאן היא ברורה - צריך ליצור קהילה רחבה יותר וגם להדק אותה חזק יותר. בשביל להפסיק להיזרק מהחדר כושר למשל, לא צריך להתלונן להנהלה אלא ליצור הנהלה.

בכל מקרה, אני מנסה ליזם רעיונות לדים ככל שאני יכול, ולא אכפת לי לרסס למטרה רק בשביל פגיעה אחת..

הילדים שאין להם את זה מוזמנים לרכוש את זה תוך כדי מעורבות בקהילה ונוכחות בתחרויות, כך אני מכיר חלק גדול מהאנשים שכרגע חברים טובים שלי מהתחום.
לדעתי מספיק שיש את הפורום שלנו, שבו אנשים יכולים להציג את עצמם ותוך כדי סדר וחלוקה לנושאים לפנות ולבקש עזרה בכל נושא אפשרי.
אני מעדיף שזה ישאר ככה, מאשר שמישהו שאני בכלל לא מכיר יחפור לי, ולא רק לי, בוואצפ על דברים רנדומליים.
גם סביר להניח שיהיה ספאם מיותר ובלאגן.

הקבוצה מיועדת להיות קבוצה מקצועית, או חברית/שיתופית וכו'?
למטרות מקצועיות - אני מסכים שיש את הפורום וזה עדיף.
למטרת לכידות אישית יותר בין חברי הפורום/קיום מפגשים/שליחת מ"מים מצחיקים שנוגעים לנו/סתם שיתוף חוויות - יכול להיות אחלה דבר ודווקא לתרום המון לחבר'ה שבאו מאוחר מידיי / לא עמוק מספיק בתחום כדי להרגיש נוח לנסות ליצור חיבור עם החזקים יותר מהתחום.

נשמע נחמד דווקא אני שולח לך הודעה פרטית.
ויבריל לדעתי זה שווה ניסיון. מקסימום אפשר תמיד לצאת מהקבוצה..

נשמע נחמד דווקא אני שולח לך הודעה פרטית.
ויבריל לדעתי זה שווה ניסיון. מקסימום אפשר תמיד לצאת מהקבוצה..
תעשו חיים, אני רק יודע שאני לא מספיק לתפקד בקבוצות שגם ככה אני כבר חלק בהן. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית