הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחרו את הלוגו הבא של LBS - סבב שלישי (תצביעו!)

בחרו לוגו אחד מהרשימה הבאה

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
נשמח להצבעה שלכם, זה מאוד יעזור לנו 😃

בחרו לוגו אחד שאהבתם

לוגו #1

1.png

לוגו #2

2.png

לוגו #3

3.jpeg

לוגו #4

4.png

לוגו #5

5.png

לוגו #6

6.png

לוגו #7

7.jpeg

לוגו #8

8.jpeg

[/B][/SIZE]

• פותח/ת השרשור
הצעות לשיפור/רעיונות חדשים יתקבלו בברכה. יש "רק" 500 סקיצות עד כה (לא צוחק לגבי המספר)

הצעות לשיפור/רעיונות חדשים יתקבלו בברכה. יש "רק" 500 סקיצות עד כה (לא צוחק לגבי המספר)
מה זה שעל תצוגת המחשב? בלוגו 5 אבל קצת אחריו (מעל לוגו 6) זה פצצה אני פשוט לא יודע מה המספר שלו.

• פותח/ת השרשור
מצחיק אותי שהפורום מצביע בדיוק ההפך ממה שהרבה אנשים אחרים מצביעים ואז אני מקבל 3 דעות שונות 😃

מצחיק אותי שהפורום מצביע בדיוק ההפך ממה שהרבה אנשים אחרים מצביעים ואז אני מקבל 3 דעות שונות 😃
חחחחחחחח חזק.
🤣🤣🤣
כנראה את ההצבעה הכי סופית תצטרך לעשות אתה עם עצמך 😃

האמת שיש כ''כ הרבה בחירות (גם מדיונים קודמים) שזה כבר בלתי אפשרי לבחור, אנשים פשוט מצביעים שניה לפי העין
אבל אם זה היה האתר שלהם אולי הם היו מסתכלים ובוחרים משהו אחר

if that make any sense

האמת שיש כ''כ הרבה בחירות (גם מדיונים קודמים) שזה כבר בלתי אפשרי לבחור, אנשים פשוט מצביעים שניה לפי העין
אבל אם זה היה האתר שלהם אולי הם היו מסתכלים ובוחרים משהו אחר

if that make any sense
ת'אמת אני לא חושב שזה נכון.
אני חושב שכל אחד פה בוחר באמת מה שהוא הכי אהב. כיוון שזה לא סתם אתר. האתר הזה הוא כמו משפחה, מתייחסים אליך יפה מאוד, מכבדים אותך, עוזרים לך מכל הלב ולכן כשאתה יכול אתה רוצה להחזיר מכל הלב.
אני לא יכול לחשוב על אתר אחר שהוא יותר משפחתי מהאתר הזה, משום אתר לא קיבלתי יחס כל כך יפה ומתחשב כמו פה.

• פותח/ת השרשור
ד"א בסקיצה #5 יש בעיה אלמנטרית מאוד קשה (שרק חנונים שמים לב אליה) שהקונפגירציה של ה-DNA היא לא בכיוון הנכון. למי שרוצה להצטרף לכת החנונים, הינה הסבר:
How to spot a badly-drawn DNA helix

ד"א בסקיצה #5 יש בעיה אלמנטרית מאוד קשה (שרק חנונים שמים לב אליה) שהקונפגירציה של ה-DNA היא לא בכיוון הנכון. למי שרוצה להצטרף לכת החנונים, הינה הסבר:
חחחח אני לא מאמין שמישהו הצליח לשים לב לזה וואו.

איך הדרדרנו לעיצובים האלו? מה קרה לעיצובים הנהדרים שהיו קודם?

מבין אלה 5 הכי יפה לדעתי. אבל אם היה איזה אזכור קטן למשקולות בסמל זה היה ממש טוב

ממליץ על כוס תה צמחים והליכה לישון מוקדם. חוץ מזה, רק תפילות יעזרו לך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית