הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LBS WhatsApp?

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
פעם בשבוע אני צץ ומייחצן את הקבוצה שלנו. אנחנו הרבה חברה ומקשקשים בזמן הפנוי, זה מאוד נחמד ששיחות שמאוד קרובות לנו מתפתחות בכזאת קלות וזמינות.

הצטרפות בפרטי עם המספר.

• פותח/ת השרשור
אנחנו ממשיכים להתגבש כקבוצה, חברה ומתאמנים. היה יוצא דופן ומאוד כיף לראות חלק מהחברה שנוכחים\היו נוכחים בקבוצה ולפגוש אותם בתחרות ולהמשיך לדבר כאילו זאת לא הפעם הראשונה שנפגשים. אני ממשיך לחפש עוד חברים (אנחנו לא מעט בכלל) שמעוניינים להצטרף אלינו, הצטרפות בפרטי.

לפי דעתי אם היה אפשרי להגביל חפירות בקבוצה זה היה נחמד מאוד..בזמן שהייתי שם שלחו כל כך הרבה הודעות בקבוצה שזה פשוט תקע לי את האפליקציה וכתוצאה מזה כל פעם את הפלאפון ולכן עזבתי..
יש עדיין חבר'ה מהקבוצה שמדברים איתי באופן פרטי מידי פעם וכולם מוזמנים. 😃

קבוצה מאוד מועילה לשאלות,יש חפירות א ל פשוט משתיקים את הקבוצה...
לרוב עונים תוך דקות ספורות אז אין צורך להישאר עם הקבוצה פתוחה יותר מדי.
יוזמה מצויינת בשביל לגרום לאנשים להיפתח טיפה(אפילו פתחתי לוג)

לפי דעתי אם היה אפשרי להגביל חפירות בקבוצה זה היה נחמד מאוד..בזמן שהייתי שם שלחו כל כך הרבה הודעות בקבוצה שזה פשוט תקע לי את האפליקציה וכתוצאה מזה כל פעם את הפלאפון ולכן עזבתי..
יש עדיין חבר'ה מהקבוצה שמדברים איתי באופן פרטי מידי פעם וכולם מוזמנים. 😃
החפירות די ירדו לפעמים יש דיונים די סוערים אז חופרים אבל בכללי הקבוצה לא מי יודע מה חופרת,בטח שלא כמו בתחילתה ואני לא יודע איזה פלאפון יש לך,אבל הנקסוס 4 שלי לא נתקע מזה וסך הכל זה פלאפון ממוצע.
באמת קבוצה מעולה

בדרך כלל מסתלבטים על בילדרים בהנהגת @WeaKid 😆
קבוצה מאוד מועילה.. עוזרים פה לחברה בטכניקה, יש דיונים נחמדים בהרבה נושאים..

קבוצה מאוד מועילה לשאלות,יש חפירות א ל פשוט משתיקים את הקבוצה...
לרוב עונים תוך דקות ספורות אז אין צורך להישאר עם הקבוצה פתוחה יותר מדי.
יוזמה מצויינת בשביל לגרום לאנשים להיפתח טיפה(אפילו פתחתי לוג)
אתה איתי?

החפירות די ירדו לפעמים יש דיונים די סוערים אז חופרים אבל בכללי הקבוצה לא מי יודע מה חופרת,בטח שלא כמו בתחילתה ואני לא יודע איזה פלאפון יש לך,אבל הנקסוס 4 שלי לא נתקע מזה וסך הכל זה פלאפון ממוצע.
באמת קבוצה מעולה
אם אתה אומר שהחפירות ממש ירדו אז אין לי בעיה להצטרף שוב .
גלקסי 3 , הבעיה שהייתי הרבה פעמים באיזור בלי קליטה ואז חזרתי לאיזור עם קליטה ובום 4000 הודעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית