הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית צריך תוכנית אימונים

nivcohen1242

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום, רציתי לדעת איזה תוכנית אימונים הכי תתאים לי, אם אני מתכוון ללכת 4 פעמים בשבוע לחדר כושר.
גובה : 177
משקל:72
סקוואט :80 קילו 8*4
דדליפט : אני רק התחלתי לפני שבועיים לעשות אז בנתיים 80 קילו.
בנץ:64 קילו.
באמת אני יודע שזה דיי משקלים עלובים אבל, שעשיתי SS שנה שעברה זה ממש לא התאים לי התוכנית הזאת ולא הסתדרתי איתה והרגשתי שאני באמת פשוט סתם מבזבז את הזמן. לא ראיתי שינויים בגדילה שלי אלה רק להפך. אני מודע לכך שלא עשיתי אותה כמו שצריך ולא אכלתי מספיק וישנתי מספיק אבל פשוט אין לי זמן להשקיע בשינה, אני עובד וגם רוצה לצאת קצת בחופש בלילה.
אז זהו פחות או יותר אני צריך תוכנית שתתאים לי לפי הצרכים שלי, 4 ימים בשבועה אני מוכן להשקיעה, וזהו תודה רבה למי שיעזור! 😃 דרך אגב המטרה שלי היא לחטב את הגוף וכמה שפחות לרדת במשקל ובגודל של הגוף.

כמה דברים אליך 1. SS תוכנית אולטימטיבית למצב שלך ובצבעים אותה 3 פעמים בשבוע .2. אין דבר כזה לא רוצה להשקיע בשינה ובתרפיט אלה הם חלקים בלתי נפרדים מהאימון ואפילו יותר קריטים מבחינת תוצאות מהאימון עצמו לא משנה איזה תוכנית תעשה אם לא תשקיע באלה לא תגדל לשום מקום ואתה צודק אפילו תקטן כי השריר שלך יתפורר.3. אין דבר כזה לחטב את הגוף ולא לרדת במשקל ובגודל בגלל זה יש תקופות מסה וחיטוב
מסה- +פלוס קלורי שריר עולה שומן עולה אתה גדל עולה במשקלי עבודה
חיטוב- מינוס קלורי שומן יורד גם שריר יורד אי אפשר להמנע מזה (אלה אם כן תוסיף סטס לסיפור ) אתה קטן וברוב המקרים ובחלק מהתרגילים יורד גם במשקלי עבודה תלוי בכמה קילו תרד .4. באדי בילדנג תחביב קשה אם אין לך גנטיקה יפה מאוד שבירך אותך ה' איתה כדי להראות סבבה לא מדבר על להראות כמו לאזר מבחינת חיטובים וגודל אתה תצרך לעבוד קשה וזה אומר כן לצאת פחות עם חברים לחזור הביתה יותר מוקדם לישון טוב לאכול בתפריט לא כל פעם שהחבר'ה יוצאים לאכול או לישתות חבר'ה אוכלים פיצה וקולה אתה אוכל אדממה ומיים אין מה לעשות זה המחיר אין פה קסמים תחליט עם עצמך מה יותר חשוב לך כרגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית