הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלפת סוללה בנקסוס

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
לפני כחודשיים בערך קניתי נקסוס 5 וידעתי שהסוללה בו לא להיט , אני עם רום ועם קרנל חסכוניים אבל הסוללה לא מספקת אותי, ראיתי שמוכרים סוללות חזקות יותר (מניח שלא מקוריות) מישהו יודע מה הסיכון בלהחליף לסוללה כזאת?

לפי מה שאני יודע אין לנקסוס, חיפשתי הרבה ולא מצאתי. אין לו מכסה נפתח ככה שאי אפשר להחליף סוללה בלי כלים מיוחדים.
מה שכן, יש לך הרבה מגנים עם Power bank לא רעים בכלל.
המגן-מטען הכי טוב שראיתי הוא גם הכי זול- 3500MAH סוללה (הסוללה של הנקסוס זה 2300MAH ככה שיש לך איתו כמו 2.5 סוללה נקסוס) והוא מגן איכותי דו שכבתי.
http://www.amazon.com/Warranty-Zero...=1404279754&sr=8-1&keywords=zerolemon+NEXUS+5
יוצא 200 ש"ח עם משלוח בפעם האחרונה שבדקתי, אבל זה שווה את זה לדעתי.
כמו שאמרתי יש עוד אבל יש בהם פחות חשמל והם הרבה יותר יקרים.

אפשר לבחליף אבל זה סיבוך למי שלא רגיל לזה. יש לך מדריכים מעולים ביוטיוב

• פותח/ת השרשור
אפשר לבחליף אבל זה סיבוך למי שלא רגיל לזה. יש לך מדריכים מעולים ביוטיוב
אין לי בעיה להחליף, ראיתי סרטונים לא נראה לי מסובך, השאלה שלי הייתה אם הסוללות האלה בטוחות.

אין לי בעיה להחליף, ראיתי סרטונים לא נראה לי מסובך, השאלה שלי הייתה אם הסוללות האלה בטוחות.
מניסיון של חבר הוא הזמין סוללה יותר חזקה לנקסוס 5 שלו ואז היא התפוצצה מתי שהוא חיבר אותו למטען (הוא הזמין את הסוללה מebay)

אתה פשוט צריך ללכת על סוללות של מותגים איכותיים כמו anker ולא חרא סיני והכל יהיה בסדר 😃

כל עוד זה לא חרא סיני יהיה בסדר
תתייעץ על סוללה חלופית בiandroid.co.il או בXDA יכוונו אותך לבטריות בטוחות

• פותח/ת השרשור
האחריות שלי כבר התבטלה ברגע שעשיתמ רוט, אבדוק על סוללות כי זה החיסרון היחידי של הטלפון הזה בעייני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית