גריפר

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
אני רוצה לקנות גריפר, ראיתי באיביי כל מיני, סיניים ב-6 דולר ואיכותיים יותר ב-25+
לא מתכוון להתקדם יותר מדי, אלא לעבוד כל פעם למקסימום כדי לתחזק את האמות.

ראיתי את זה : http://www.ebay.com/itm/Captains-of...799?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5404d2196f

רמה 1.

עד כמה הוא קשה למתחילים? יהיה קשה לסגור כמה פעמים לאדם עם אמות חלשות?

אמות חלשות תעשה גריפ דדליפט. או איך שלא קוראים לזה
שים את המוט על מוטות ביטחון ככה שאתה צריך לעלות את המוט ממש קצת ותחזיק אותו ..
אבל תעמיס משקל

הגריפר הזה די קשה, יש לי אותו בערך שנה והיום אני סוגר אותו לפעם-פעמיים מקסימום.
זה כן נחמד להפעיל עליו הרבה מאמץ אבל אני לא בטוח כמה זה באמת תרם לי בשאר תרגילי הבסיס, גימיק נחמד בסה"כ.

החברה מעולה coc אני מאמין שבחור שמתאמן זמן מה יוכל לסגור אותו, אם אתה רוצה להתקדם תקנה coc 200 lbs או HG שהם גם לא רעים.
אני מתאמן באזור שנה עם גריפרים ורק טוב יצא לי מזה, אם יש לך שאלות שלח בפרטי וזה לא ממש גימיק דרך אגב, יש אשכרה תחרויות בתחום. זה משהו שהוא עובד.

• פותח/ת השרשור
החברה מעולה coc אני מאמין שבחור שמתאמן זמן מה יוכל לסגור אותו, אם אתה רוצה להתקדם תקנה coc 200 lbs או HG שהם גם לא רעים.
אני מתאמן באזור שנה עם גריפרים ורק טוב יצא לי מזה, אם יש לך שאלות שלח בפרטי וזה לא ממש גימיק דרך אגב, יש אשכרה תחרויות בתחום. זה משהו שהוא עובד.
אני אשאל בינתיים פה, למקרה שעוד אנשים ירצו לקרוא

חשבתי אולי בינתיים ללכת על גריפר כזה 100 פאונד : http://www.ebay.com/itm/6-choose-1-...AU_Strength_Training&var=&hash=item2336234017

כדי לחזק את האמות קצת להתחלה וללמוד לעבוד עם זה, ואחרי שאני אתחזק קצת אני אעבור ל-COC.
כמה זמן לדעתך יחזיק לי ה-100lb עד שאני אצטרך לעלות במשקל?
כל כמה זמן אתה עולה ברמה?

אני אשאל בינתיים פה, למקרה שעוד אנשים ירצו לקרוא

חשבתי אולי בינתיים ללכת על גריפר כזה 100 פאונד : http://www.ebay.com/itm/6-choose-1-...AU_Strength_Training&var=&hash=item2336234017

כדי לחזק את האמות קצת להתחלה וללמוד לעבוד עם זה, ואחרי שאני אתחזק קצת אני אעבור ל-COC.
כמה זמן לדעתך יחזיק לי ה-100lb עד שאני אצטרך לעלות במשקל?
כל כמה זמן אתה עולה ברמה?

אני לא יודע להגיד לך מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה חזק הגריפ שלך, תן לי אינדיקציה כלשהי, מה הדדליפט שלך?
ועולים ברמה כמו בכל דבר, בהתחלה מהר ואז העלייה נעשת איטית יותר, תלוי גם לכמה אתה שואף וכמה נכון תתאמן עם זה.
הייתי ממליץ לך להתחיל coc מהסיבה שהוא איכותי יותר, 100 לי זה 100 ליב, בחברות אחרות 100 לי יכול להיות בפועל 80-110 ואז זה עלול ליצור פער שתצטרך לקנות גריפרים מגשרים

מומלץ מאוד לקנות רק מותגים של גריפרים כגון Captains of Crush, Heavy Grip ואחרים. איכות המוצר והאחידות בחוזק הקפיץ חשובות כאשר רוצים לעלות ברמות. אני משתמש בזה בנסיעה ברכב חזרה הביתה מהעבודה, מעביר את הזמן יופי.

למי שענה - זה לא מיועד לדדליפט, אלה סוגים שונים של אחיזה ואין ממש carry over ביניהן - בדדליפט זה supportive grip ובגריפר זה crushing grip. זה לא אומר שאין סיבות לעשות גריפרים, אבל דדליפט הוא לא אחת מהן.

• פותח/ת השרשור
@StrongMan
יש איזו תוכנית אימון שהיית ממליץ לעקוב אחריה, או שפשוט לעשות כמה סטים יום כן \ יום לא?

@ziv_r
כן, כבר קראתי באתר של Coc על גריפרים זולים שהקפיץ שלהם נשבר ואפשר להחתך ממנו.
אבל בכל מקרה, לקחתי בינתיים את הזול של 100lb, חבל לי לקנות גריפר התחלתי כזה של COC ב-30$ שתוך
שבוע כבר ירגיש חלש מדי.

@StarDust
באיזה תרגילים הגריפר כן עוזר?

למי שענה - זה לא מיועד לדדליפט, אלה סוגים שונים של אחיזה ואין ממש carry over ביניהן - בדדליפט זה supportive grip ובגריפר זה crushing grip. זה לא אומר שאין סיבות לעשות גריפרים, אבל דדליפט הוא לא אחת מהן.

מטרת מה שהתכוונתי אליו היית מתן אינדיקציה לרמת המתאמן בלבד.
ובלי קשר לא הייתי אומר שיש 0 אחוז קשר בין גריפרים לדדליפט.
@StrongMan
יש איזו תוכנית אימון שהיית ממליץ לעקוב אחריה, או שפשוט לעשות כמה סטים יום כן \ יום לא?

@ziv_r
אבל בכל מקרה, לקחתי בינתיים את הזול של 100lb, חבל לי לקנות גריפר התחלתי כזה של COC ב-30$ שתוך
שבוע כבר ירגיש חלש מדי.

@StarDust

בהתחלה פעמיים בשבוע ולאחר מכן שלוש. אין צורך ביותר מזה.
לגבי תוכנית יש כמה באנטרנט שקל למצוא, אבל העקרונות המרכזיים הם לעבוד לחזרות נמוכות (אין טעם במעל 5) ושתמיד יהיה target grip (שהוא גריפר שאתה יכול ללחוץ למקסימום חזרה).

אין קשר בין גריפר לאחיזה בדדליפט?באמת?
חבר שלי משתמש בגריפר של HG ודווקא אמר לי שהוא כן חש התחזקות בדדליפט בעקבות אימונים בגריפר...

• פותח/ת השרשור
מטרת מה שהתכוונתי אליו היית מתן אינדיקציה לרמת המתאמן בלבד.
ובלי קשר לא הייתי אומר שיש 0 אחוז קשר בין גריפרים לדדליפט.

בהתחלה פעמיים בשבוע ולאחר מכן שלוש. אין צורך ביותר מזה.
לגבי תוכנית יש כמה באנטרנט שקל למצוא, אבל העקרונות המרכזיים הם לעבוד לחזרות נמוכות (אין טעם במעל 5) ושתמיד יהיה target grip (שהוא גריפר שאתה יכול ללחוץ למקסימום חזרה).
Heavy Grips טובים בדיוק כמו COC ?
כי יחידה אחת של HG זולה ב-8 דולר מ-COC.

@StrongMan

@ziv_r
שבוע כבר ירגיש חלש מדי.

@StarDust

יותר ללחיצות - מאחר ואתה צריך לשאוף "לסחוט/לקמט" את המוט.

אין קשר בין גריפר לאחיזה בדדליפט?באמת?
חבר שלי משתמש בגריפר של HG ודווקא אמר לי שהוא כן חש התחזקות בדדליפט בעקבות אימונים בגריפר...

הקשר בין שתי האחיזות הוא מאוד לא לינארי. ויכול להיות שהחבר שלך השתפר בדדליפט כי הוא פשוט התחזק ולא כי הוא עשה גריפרים.
http://fitness.stackexchange.com/qu...rength-and-crush-grip-strength-differ-so-much

לאחיזה יש השפעה רבה מאוד על המערכת העצבית, וכאלה שמגזימים עם האחיזה יכולים לשרוף את עצמם. מעניין אם עבודה כזאת בעצם גם תורמת לשאר התרגילים באופן עקפי, לסקוואט ודדליפט למשל.

לאחיזה יש השפעה רבה מאוד על המערכת העצבית, וכאלה שמגזימים עם האחיזה יכולים לשרוף את עצמם. מעניין אם עבודה כזאת בעצם גם תורמת לשאר התרגילים באופן עקפי, לסקוואט ודדליפט למשל.

סקוואט לא, דדליפט יש השפעה, לא גבוהה מידי אך יש.
What you can't grip you can't lift

הT טריינר טוב להתחלה
ו 1-1.5 מעל זה זה חזק מדי 2+ ואי אפשר לעבוד איתו לחזרות

אני הייתי קונה T + 1 בתור התחלה

• פותח/ת השרשור
הT טריינר טוב להתחלה
ו 1-1.5 מעל זה זה חזק מדי 2+ ואי אפשר לעבוד איתו לחזרות

אני הייתי קונה T + 1 בתור התחלה
לא הבנתי אותך כל כך, אתה אומר שעם רמה 2+ אי אפשר לעבוד לחזרות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית