הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נציגות של המפצל בקרניבורים עם חיוך על השפתיים

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
אתה טבעוני מתוך עיקרון מוסרי או מתוך עיקרון בריאותי?
לא טבעוני, אבל צורך רק מוצרי חלב.. ומדי פעם איזה דיונון. מסיבה בריאותית, כמו כולם הייתי ספקן עד שההשלכות של אכילת בשר מופרזת לא פגעה בי. אני מסכים שקשה להגיד לא לתרבות ולטעם, ושמבחינה היסטורית האדם הוא אוכל כל ומבחינה מוסרית החזק שורד. אבל, וזה אבל גדול: ראיתי שיפור בהרגשה האישית שלי שבועיים אחרי שהפסקתי עם בשר(לא מכליל בכלל את הפן המוסרי), והרבה מהסביבה שלי מתחילים לשאול האם בשר באמת כל כך חיוני לנו כמו שהממשלה אומרת לנו? ודוגמא לכך היא מסמך סודי שאפשר למצוא באינטרנט על מטרות משרד הבריאות האמריקאי בשנות ה-70 והראשונה שבהם: 1. לא לפגוע בתעשיית הבשר. 2. לא לפגוע בתעשיית החלב. 3. הבריאות שלנו.
לא אומר שיצורים וחיות בר לא מתות בשדות בשביל הירקות שאנו אוכלים אבל מבחינה מוסרית,סביבתית ובריאותית- דעתי האישית(ומחקרים בנושא) היא שתזונה צמחונית היא טובה יותר הן לאדם ולסביבה. הטבעונות היא משהו אחר לגמרי, תמיד אפשר לשאוף להגיע לשם- אבל הקצנה של כל דבר לרוב מביאה לאסון, ובגלל זה צריך להיות מודע לשינוים הקטנים ולהתקדמות שלנו למען גוף חזק ובריא יותר.

ואני על דל פחמימה עם חלבון כמעט רק מהחי הרגשתי מעולה. זה לא דוגמא לכלום.
הרי למה אתה פה? להביא את דעתך, ללמוד,לצחוק ואולי סתם לקנטר. אני לא אומר שאני צודק או טועה: אני רק אומר- תפתחו את העיניים לפני שיהיה מאוחר מדי. חכם הלומד מטעויות של אחרים. לא צריך לחכות למחלה כדי לטפל בה. בריאות הגוף והנפש תמיד באה מהיסוד: תזונה,שתיה,שינה ופעילות גופנית.
אני ממש אשמח אם אוכל בשר ינסה שבועיים להתאפק(בגדר ניסיון) ויראה את אותו שוני שאני ראיתי. תהיה אתה העולם שאתה רוצה לראות. אני מבין את כל הארגומנטים של אוכלי הבשר כי אני גם הייתי כזה.. מחקרים אתה תמצא בשני הצדדים, ולהיות סקפטי בלי לנסות ולפסול דעה של אחרים זה לא הפתרון. כל מה שאני אומר זה לנסות. אחרי כמה זמן אתה לא מבין בכלל איך אכלת בשר, והגישה המנטלית שלך לגבי 2 מנות בשריות ביום לגוף ולנשמה נעלמת. אם לא ילך אז תהיה לך דעה מגובשת בנושא. צריך לעבור את הגשר כדי להבין את הצד השני- זה בערך כל מה שאני אומר.
ודייטה קטוגנית גם ניסיתי והרגשתי רע- זה לא אומר שכל מקום איפה שיש דיון על דייטה כזו אני אכנס כדי לפסול אותה מהיסוד- אני אכנס לדיון רק כדי לתת טיפים לדייטה עצמה.
כל הפוסל במומו פוסל
http://www.google.co.il/url?sa=t&rc...=noqu7SWXnIGVt3N_qEu6ig&bvm=bv.70138588,d.ZGU

• פותח/ת השרשור
לא טבעוני, אבל צורך רק מוצרי חלב.. ומדי פעם איזה דיונון. מסיבה בריאותית, כמו כולם הייתי ספקן עד שההשלכות של אכילת בשר מופרזת לא פגעה בי. אני מסכים שקשה להגיד לא לתרבות ולטעם, ושמבחינה היסטורית האדם הוא אוכל כל ומבחינה מוסרית החזק שורד. אבל, וזה אבל גדול: ראיתי שיפור בהרגשה האישית שלי שבועיים אחרי שהפסקתי עם בשר(לא מכליל בכלל את הפן המוסרי), והרבה מהסביבה שלי מתחילים לשאול האם בשר באמת כל כך חיוני לנו כמו שהממשלה אומרת לנו? ודוגמא לכך היא מסמך סודי שאפשר למצוא באינטרנט על מטרות משרד הבריאות האמריקאי בשנות ה-70 והראשונה שבהם: 1. לא לפגוע בתעשיית הבשר. 2. לא לפגוע בתעשיית החלב. 3. הבריאות שלנו.
לא אומר שיצורים וחיות בר לא מתות בשדות בשביל הירקות שאנו אוכלים אבל מבחינה מוסרית,סביבתית ובריאותית- דעתי האישית(ומחקרים בנושא) היא שתזונה צמחונית היא טובה יותר הן לאדם ולסביבה. הטבעונות היא משהו אחר לגמרי, תמיד אפשר לשאוף להגיע לשם- אבל הקצנה של כל דבר לרוב מביאה לאסון, ובגלל זה צריך להיות מודע לשינוים הקטנים ולהתקדמות שלנו למען גוף חזק ובריא יותר.
רגע דיונון הוא לא בשר? מוזר, לא מוכן לאכול תחיות אבל תסוחטים להם תחיים זה בסדר...חחח

לא לאכול בשר מסיבות בריאותיות= להאמין במשהו שגוי.

אדוני, אתה דוגמה לכוח שבשטיפת מוח.

איך אתה מבשל את האשכים והעיניים?
מה המוצא שלך?
אני פרסי כורדי,המוצא זה איפשהו קרוב להרי קווקז.
עיניים אני זורק במרק,אשכים אני עושה על האש.
בתמונות:
המבורגרים,כליות,שומן,ואסאדו בקר חתוך דק(בייקון בקר).
אני אוכל את הבשר שלי רייר,לא אוהב לאכול בשר שהרגו אותו פעמיים.

קבצים מצורפים

• IMG_20140618_184908.jpg
    IMG_20140618_184908.jpg
    KB 61.9 · צפיות: 172
  • IMG_20140704_174632.jpg
    IMG_20140704_174632.jpg
    KB 54.5 · צפיות: 160
  • IMG_20140704_182025.jpg
    IMG_20140704_182025.jpg
    KB 48.9 · צפיות: 160
  • IMG_20140704_182322.jpg
    IMG_20140704_182322.jpg
    KB 37 · צפיות: 167
  • IMG_20140704_184131.jpg
    IMG_20140704_184131.jpg
    KB 55.2 · צפיות: 156
  • IMG_20140704_184148.jpg
    IMG_20140704_184148.jpg
    KB 54.5 · צפיות: 149
  • IMG_20140313_003852.jpg
    IMG_20140313_003852.jpg
    KB 117 · צפיות: 157
@Leon אני סיימתי את תפקידי כאוכל קטניות, כשהשתחררתי מהצבא התחלתי לאכול המון קינואה, עדשים, ש"ש, וכל החרא הזה. אפשר לקרוא בלוג שלי על כל הקיטורים שלי ועד כמה הרגשתי חרא. הפכתי תפקידים וכל הבעיות שלי נפתרו, ההבדל הוא ברמה קיצונית שאני אפילו לא חושב שאתה יכול להבין.
אם כבר אתה זה שפוסל, כי לאכול בשר בצורה רגילה בלי שומן מן החי זאת לא דרך. תנסה לאכול שומן רווי ובשר ובאמת תרגיש בהבדלים, ותראה שבעצם אתה מפסיד.
זה לא צירוף מקרים שכולכם נראים חלשים ועייפים, כי אתם כאלה ולא יודעים כוח מהו.

http://www.google.co.il/url?sa=t&rc...=noqu7SWXnIGVt3N_qEu6ig&bvm=bv.70138588,d.ZGU
רגע דיונון הוא לא בשר? מוזר, לא מוכן לאכול תחיות אבל תסוחטים להם תחיים זה בסדר...חחח
אז אכלתי גם סחוס כריש.. בוא נשווה דולפינים לכרישים, פרה לדיונון ודיון טפשי למשהו שאפשר להחכים ממנו.
לא לאכול בשר מסיבות בריאותיות= להאמין במשהו שגוי.

אדוני, אתה דוגמה לכוח שבשטיפת מוח.
THE BEST DEFENCE IS OFFENCE?
http://ajcn.nutrition.org/content/70/3/525s.full
תמשיך לאכול בשר מהונדס גנטית עם הורמוני גדילה ולחשוב שזה "בריא". אלא אם אתה לוקח את הבשר מהשטחים- במדינה מערבית כמו שלנו הדגש הוא על כלכלה ובטחון ולא על בריאות הציבור, ורק אם הציבור יתעורר החברות ישנו את הגישה שלהם לגבי MORE PRODUCT LESS MONEY.
כל מחקר רחב- קליני או לא שתמצא תראה שצמחוניים בריאים יותר- אולי בגלל שהם מודעים יותר לתזונה ואולי בגלל שהם חקרו קצת ואכפת להם לא למות מסרטן שהיא סיבת המוות מספר 1 בעולם המערבי. אתה ממש .. עז.
@Leon אני סיימתי את תפקידי כאוכל קטניות, כשהשתחררתי מהצבא התחלתי לאכול המון קינואה, עדשים, ש"ש, וכל החרא הזה. אפשר לקרוא בלוג שלי על כל הקיטורים שלי ועד כמה הרגשתי חרא. הפכתי תפקידים וכל הבעיות שלי נפתרו, ההבדל הוא ברמה קיצונית שאני אפילו לא חושב שאתה יכול להבין.
אם כבר אתה זה שפוסל, כי לאכול בשר בצורה רגילה בלי שומן מן החי זאת לא דרך. תנסה לאכול שומן רווי ובשר ובאמת תרגיש בהבדלים, ותראה שבעצם אתה מפסיד.
זה לא צירוף מקרים שכולכם נראים חלשים ועייפים, כי אתם כאלה ולא יודעים כוח מהו.
אתם? בני אדם שונים, ועובדה שיש הרבה כאלה ולא כולם חלשים.. אני דחקתי בשיא 110 לעשירייה על משקל 80. מתח 30 קילו (משקל 90) 17 חזרות. לא מתרברב אבל רוב הסיכוים "השיאים" שלי אוכלים את שלך. ואם אתה קורא לש"ש חרא- אתה בושה לעולם הBB, אם בשבילך שיבולת שועל היא חרא תעבור לדייטת מאורו פסקל או לייל מקדונלד כי בתזונה "בריאה" באמת אתה לא תשקיע.

אז אכלתי גם סחוס כריש.. בוא נשווה דולפינים לכרישים, פרה לדיונון ודיון טפשי למשהו שאפשר להחכים ממנו.

תמשיך לאכול בשר מהונדס גנטית עם הורמוני גדילה ולחשוב שזה "בריא". אלא אם אתה לוקח את הבשר מהשטחים- במדינה מערבית כמו שלנו הדגש הוא על כלכלה ובטחון ולא על בריאות הציבור, ורק אם הציבור יתעורר החברות ישנו את הגישה שלהם לגבי MORE PRODUCT LESS MONEY.
כל מחקר רחב- קליני או לא שתמצא תראה שצמחוניים בריאים יותר- אולי בגלל שהם מודעים יותר לתזונה ואולי בגלל שהם חקרו קצת ואכפת להם לא למות מסרטן שהיא סיבת המוות מספר 1 בעולם המערבי. אתה ממש .. עז.
אתם? בני אדם שונים, ועובדה שיש הרבה כאלה ולא כולם חלשים.. אני דחקתי בשיא 110 לעשירייה על משקל 80. מתח 30 קילו (משקל 90) 17 חזרות. לא מתרברב אבל רוב הסיכוים "השיאים" שלי אוכלים את שלך. ואם אתה קורא לש"ש חרא- אתה בושה לעולם הBB, אם בשבילך שיבולת שועל היא חרא תעבור לדייטת מאורו פסקל או לייל מקדונלד כי בתזונה "בריאה" באמת אתה לא תשקיע.
אתה יודע מה הבעיה של המחקרים על צמחונות כיום? שהם משווים צמחונות כנגד תזונה רגילה.
אין לי שום ספק שהתזונה הנוכחית הרגילה היא הרסנית ודלקתית, כי כל הזבל נמצא בתזונה הרגילה (אוכל מעובד, פחמימות דלקתיות, שומן מעובד, שומן צמחי) והשילוב של הסוגריים יותר דיאטה גרועה ולא נכונה. רוצה הוכחה מוצקת שצמחונות יותר טובה? תשווה את עצמכם כנגד פליאוליתים וכדומה, ותראה את ההבדל. אתם נהנים מתזונה נכונה יותר כנגד התזונה המערבית, אבל היא עדיין לא הנכונה יותר.
ד"א כולסטרול גבוהה יותר = תוחלת חיים גבוהה יותר, את זה שמעת ממני ותגלה עוד כמה שנים.

אני פרסי כורדי,המוצא זה איפשהו קרוב להרי קווקז.
עיניים אני זורק במרק,אשכים אני עושה על האש.
בתמונות:
המבורגרים,כליות,שומן,ואסאדו בקר חתוך דק(בייקון בקר).
אני אוכל את הבשר שלי רייר,לא אוהב לאכול בשר שהרגו אותו פעמיים.

וואי איזה תמונות מנטרלות תיאבון...תודה.

אני בעל כולסטרול גבוהה- ואתה לא הראשון שמזכיר את זה. אתה צודק לגבי המחקרים- אבל אם אתה עושה השוואה של "אנחנו" ו"אתם" ככה הם באמת התוצאות. אני משאר שאחוז האנשים שאוכלים רק בשר וירקות הוא נמוך ממש כמו אחוז הטבעוניים. הקטע שהטבעוניים מבודדים את עצמם משאר האכלנים ואתה לא יכול. שומן רווי 100 גרם ביום- תענוג לזקפת בוקר. ולהלן תיקיית "התזונה והאימונים שלי" שתראה שאני באמת אוהב את הנושא וכל הידע שלי לא בא מסרטוני הדרכה ביוטיוב או ממך.

קבצים מצורפים

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    KB 40.4 · צפיות: 147
  • פותח/ת השרשור

אני מריח גזענות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית