בצדק@Rami R
ידידי המאזן. 🙌
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בצדק@Rami R
ידידי המאזן. 🙌
לא טבעוני, אבל צורך רק מוצרי חלב.. ומדי פעם איזה דיונון. מסיבה בריאותית, כמו כולם הייתי ספקן עד שההשלכות של אכילת בשר מופרזת לא פגעה בי. אני מסכים שקשה להגיד לא לתרבות ולטעם, ושמבחינה היסטורית האדם הוא אוכל כל ומבחינה מוסרית החזק שורד. אבל, וזה אבל גדול: ראיתי שיפור בהרגשה האישית שלי שבועיים אחרי שהפסקתי עם בשר(לא מכליל בכלל את הפן המוסרי), והרבה מהסביבה שלי מתחילים לשאול האם בשר באמת כל כך חיוני לנו כמו שהממשלה אומרת לנו? ודוגמא לכך היא מסמך סודי שאפשר למצוא באינטרנט על מטרות משרד הבריאות האמריקאי בשנות ה-70 והראשונה שבהם: 1. לא לפגוע בתעשיית הבשר. 2. לא לפגוע בתעשיית החלב. 3. הבריאות שלנו.אתה טבעוני מתוך עיקרון מוסרי או מתוך עיקרון בריאותי?
ואני על דל פחמימה עם חלבון כמעט רק מהחי הרגשתי מעולה. זה לא דוגמא לכלום.אבל, וזה אבל גדול: ראיתי שיפור בהרגשה האישית שלי שבועיים אחרי שהפסקתי עם בשר
הרי למה אתה פה? להביא את דעתך, ללמוד,לצחוק ואולי סתם לקנטר. אני לא אומר שאני צודק או טועה: אני רק אומר- תפתחו את העיניים לפני שיהיה מאוחר מדי. חכם הלומד מטעויות של אחרים. לא צריך לחכות למחלה כדי לטפל בה. בריאות הגוף והנפש תמיד באה מהיסוד: תזונה,שתיה,שינה ופעילות גופנית.ואני על דל פחמימה עם חלבון כמעט רק מהחי הרגשתי מעולה. זה לא דוגמא לכלום.
רגע דיונון הוא לא בשר? מוזר, לא מוכן לאכול תחיות אבל תסוחטים להם תחיים זה בסדר...חחחלא טבעוני, אבל צורך רק מוצרי חלב.. ומדי פעם איזה דיונון. מסיבה בריאותית, כמו כולם הייתי ספקן עד שההשלכות של אכילת בשר מופרזת לא פגעה בי. אני מסכים שקשה להגיד לא לתרבות ולטעם, ושמבחינה היסטורית האדם הוא אוכל כל ומבחינה מוסרית החזק שורד. אבל, וזה אבל גדול: ראיתי שיפור בהרגשה האישית שלי שבועיים אחרי שהפסקתי עם בשר(לא מכליל בכלל את הפן המוסרי), והרבה מהסביבה שלי מתחילים לשאול האם בשר באמת כל כך חיוני לנו כמו שהממשלה אומרת לנו? ודוגמא לכך היא מסמך סודי שאפשר למצוא באינטרנט על מטרות משרד הבריאות האמריקאי בשנות ה-70 והראשונה שבהם: 1. לא לפגוע בתעשיית הבשר. 2. לא לפגוע בתעשיית החלב. 3. הבריאות שלנו.
לא אומר שיצורים וחיות בר לא מתות בשדות בשביל הירקות שאנו אוכלים אבל מבחינה מוסרית,סביבתית ובריאותית- דעתי האישית(ומחקרים בנושא) היא שתזונה צמחונית היא טובה יותר הן לאדם ולסביבה. הטבעונות היא משהו אחר לגמרי, תמיד אפשר לשאוף להגיע לשם- אבל הקצנה של כל דבר לרוב מביאה לאסון, ובגלל זה צריך להיות מודע לשינוים הקטנים ולהתקדמות שלנו למען גוף חזק ובריא יותר.
אני פרסי כורדי,המוצא זה איפשהו קרוב להרי קווקז.איך אתה מבשל את האשכים והעיניים?
מה המוצא שלך?
אז אכלתי גם סחוס כריש.. בוא נשווה דולפינים לכרישים, פרה לדיונון ודיון טפשי למשהו שאפשר להחכים ממנו.רגע דיונון הוא לא בשר? מוזר, לא מוכן לאכול תחיות אבל תסוחטים להם תחיים זה בסדר...חחח
THE BEST DEFENCE IS OFFENCE?לא לאכול בשר מסיבות בריאותיות= להאמין במשהו שגוי.
אדוני, אתה דוגמה לכוח שבשטיפת מוח.
אתם? בני אדם שונים, ועובדה שיש הרבה כאלה ולא כולם חלשים.. אני דחקתי בשיא 110 לעשירייה על משקל 80. מתח 30 קילו (משקל 90) 17 חזרות. לא מתרברב אבל רוב הסיכוים "השיאים" שלי אוכלים את שלך. ואם אתה קורא לש"ש חרא- אתה בושה לעולם הBB, אם בשבילך שיבולת שועל היא חרא תעבור לדייטת מאורו פסקל או לייל מקדונלד כי בתזונה "בריאה" באמת אתה לא תשקיע.@Leon אני סיימתי את תפקידי כאוכל קטניות, כשהשתחררתי מהצבא התחלתי לאכול המון קינואה, עדשים, ש"ש, וכל החרא הזה. אפשר לקרוא בלוג שלי על כל הקיטורים שלי ועד כמה הרגשתי חרא. הפכתי תפקידים וכל הבעיות שלי נפתרו, ההבדל הוא ברמה קיצונית שאני אפילו לא חושב שאתה יכול להבין.
אם כבר אתה זה שפוסל, כי לאכול בשר בצורה רגילה בלי שומן מן החי זאת לא דרך. תנסה לאכול שומן רווי ובשר ובאמת תרגיש בהבדלים, ותראה שבעצם אתה מפסיד.
זה לא צירוף מקרים שכולכם נראים חלשים ועייפים, כי אתם כאלה ולא יודעים כוח מהו.
אתה יודע מה הבעיה של המחקרים על צמחונות כיום? שהם משווים צמחונות כנגד תזונה רגילה.אז אכלתי גם סחוס כריש.. בוא נשווה דולפינים לכרישים, פרה לדיונון ודיון טפשי למשהו שאפשר להחכים ממנו.
THE BEST DEFENCE IS OFFENCE?
http://ajcn.nutrition.org/content/70/3/525s.full
תמשיך לאכול בשר מהונדס גנטית עם הורמוני גדילה ולחשוב שזה "בריא". אלא אם אתה לוקח את הבשר מהשטחים- במדינה מערבית כמו שלנו הדגש הוא על כלכלה ובטחון ולא על בריאות הציבור, ורק אם הציבור יתעורר החברות ישנו את הגישה שלהם לגבי MORE PRODUCT LESS MONEY.
כל מחקר רחב- קליני או לא שתמצא תראה שצמחוניים בריאים יותר- אולי בגלל שהם מודעים יותר לתזונה ואולי בגלל שהם חקרו קצת ואכפת להם לא למות מסרטן שהיא סיבת המוות מספר 1 בעולם המערבי. אתה ממש .. עז.
אתם? בני אדם שונים, ועובדה שיש הרבה כאלה ולא כולם חלשים.. אני דחקתי בשיא 110 לעשירייה על משקל 80. מתח 30 קילו (משקל 90) 17 חזרות. לא מתרברב אבל רוב הסיכוים "השיאים" שלי אוכלים את שלך. ואם אתה קורא לש"ש חרא- אתה בושה לעולם הBB, אם בשבילך שיבולת שועל היא חרא תעבור לדייטת מאורו פסקל או לייל מקדונלד כי בתזונה "בריאה" באמת אתה לא תשקיע.
אני פרסי כורדי,המוצא זה איפשהו קרוב להרי קווקז.
עיניים אני זורק במרק,אשכים אני עושה על האש.
בתמונות:
המבורגרים,כליות,שומן,ואסאדו בקר חתוך דק(בייקון בקר).
אני אוכל את הבשר שלי רייר,לא אוהב לאכול בשר שהרגו אותו פעמיים.
אני מריח גזענות?אז אכלתי גם סחוס כריש.. בוא נשווה דולפינים לכרישים, פרה לדיונון ודיון טפשי למשהו שאפשר להחכים ממנו.
THE BEST DEFENCE IS OFFENCE?
http://ajcn.nutrition.org/content/70/3/525s.full
תמשיך לאכול בשר מהונדס גנטית עם הורמוני גדילה ולחשוב שזה "בריא". אלא אם אתה לוקח את הבשר מהשטחים- במדינה מערבית כמו שלנו הדגש הוא על כלכלה ובטחון ולא על בריאות הציבור, ורק אם הציבור יתעורר החברות ישנו את הגישה שלהם לגבי MORE PRODUCT LESS MONEY.
כל מחקר רחב- קליני או לא שתמצא תראה שצמחוניים בריאים יותר- אולי בגלל שהם מודעים יותר לתזונה ואולי בגלל שהם חקרו קצת ואכפת להם לא למות מסרטן שהיא סיבת המוות מספר 1 בעולם המערבי. אתה ממש .. עז.
אתם? בני אדם שונים, ועובדה שיש הרבה כאלה ולא כולם חלשים.. אני דחקתי בשיא 110 לעשירייה על משקל 80. מתח 30 קילו (משקל 90) 17 חזרות. לא מתרברב אבל רוב הסיכוים "השיאים" שלי אוכלים את שלך. ואם אתה קורא לש"ש חרא- אתה בושה לעולם הBB, אם בשבילך שיבולת שועל היא חרא תעבור לדייטת מאורו פסקל או לייל מקדונלד כי בתזונה "בריאה" באמת אתה לא תשקיע.