ייעוץ סייקל

hamzasaka

משתמש מתחיל
47
6
נק' מוניטין:
27
47
6
קודם כל שלום לכולם ,

מתוכנן לבצע סייקל לחבר בן 28 :

250 מג טסט -בשבוע
200 בולדנון -בשבוע
250 דקה- בשבוע
דיבול 6 שבועות -30 מג ביום

קודם כל האם הסייקל בכלל אפשרי ? ( מאמן שמחשיב עצמו כמומחה אעדיף בלי שמות , הציע סייקל כזה ) ונכון לעשות?

בהתחשב העובדה שלוקחים כוריגון 500 יחידות בשבוע החל מהשבוע השני , ומנקה כבד במהלך ה 6 שבועות הראשונים,
איזה pct דרוש לסייקל שכזה?

תושה מראש לכולם.
הערות יתקבלו בברכה

קודם כל שלום לכולם ,

מתוכנן לבצע סייקל לחבר בן 28 :

250 מג טסט -בשבוע
200 בולדנון -בשבוע
250 דקה- בשבוע
דיבול 6 שבועות -30 מג ביום

קודם כל האם הסייקל בכלל אפשרי ? ( מאמן שמחשיב עצמו כמומחה אעדיף בלי שמות , הציע סייקל כזה ) ונכון לעשות?

בהתחשב העובדה שלוקחים כוריגון 500 יחידות בשבוע החל מהשבוע השני , ומנקה כבד במהלך ה 6 שבועות הראשונים,
איזה pct דרוש לסייקל שכזה?

תושה מראש לכולם.
הערות יתקבלו בברכה
סקייל ראשון שלך אני מבין......
שמע מי שמוכר לך כאן תברח ממנו כמו מאש.
פשוט מנסה לעשות עלייך קופה קרא כאן את הנעוצים למתחילים

קודם כל המינונים פה נמוכים וסייקל ראשון אמור להתבצע רק על טסט אנטט 500מג בשבוע לחלק לפעמיים בשבוע במרווחים של 3.5 ימים

לי זה נשמע כמו סייקל שעבריין מציע לילד בן 17. המינונים הנמוכים אופייניים לכך. אם אתה מנסה לברר עבור עצמך קח לתשומת ליבך שהעצות שתקבל עבור אותו חבר בן 28 אינן תקפות עבור בן 17.
בכל אופן, לא מדובר בסייקל שהורכב ע"י מומחה.

• פותח/ת השרשור
כמובן שהסייקל אינו בשבילי כלל.
כמו שאמרתי בשביל חבר בן 28 , אבקש שתתייחסו נטו לסייקל ( שוב, בשביל חבר בן 28) ( הסייקל שלי כבר מתוכנן)

מלבד המינונים הנמוכים ( שמתאר לעצמי שלא ישיגו תוצאות מקסימליות ) , אין כל בעיה ?

ומהו pct אופייני לסייקל כזה ?

דרך אגב גם אני מבין שהסייקל הוא לא משהו בכלל , רק מנסה לשכנע את החבר , שאותו מאמן כביכול לא ממש מבין ..
אם תוכלו להגיד לי בכל זאת מהו pct אופייני ויחסית מתאים אודה לכם מאוד ( במקרה והחבר לא ישתכנע , לפחות לנסות לשמור לו על הבריאות עד כמה שאפשר )

כמובן שהסייקל אינו בשבילי כלל.
כמו שאמרתי בשביל חבר בן 28 , אבקש שתתייחסו נטו לסייקל ( שוב, בשביל חבר בן 28) ( הסייקל שלי כבר מתוכנן)

מלבד המינונים הנמוכים ( שמתאר לעצמי שלא ישיגו תוצאות מקסימליות ) , אין כל בעיה ?

ומהו pct אופייני לסייקל כזה ?
זה סייקל ראשון רע. בסייקל ראשון אין צורך לשלב גם דקה וגם בולדנון. המינונים רעים. לא ציינת משך סייקל וה-pct הוא סטנדרטי.

• פותח/ת השרשור
זה סייקל ראשון רע. בסייקל ראשון אין צורך לשלב גם דקה וגם בולדנון. המינונים רעים. לא ציינת משך סייקל וה-pct הוא סטנדרטי.

משך הסייקל 10 שבועות .
תודה על התשובה לגבי ה pct..
ניסתי לשכנע אבל מוח בקיר , כי הוא מאמין למאמן שנראה יחסית טוב אחרי כמה סייקלים טובים ( היה על במה וסגן פעם) .. אמרתי לו שהוא מדבר נטו מנסיון ולא מידע .. אבל אצל הרוב המראה קובע.

משך הסייקל 10 שבועות .
תודה על התשובה לגבי ה pct..
ניסתי לשכנע אבל מוח בקיר , כי הוא מאמין למאמן שנראה יחסית טוב אחרי כמה סייקלים טובים ( היה על במה וסגן פעם) .. אמרתי לו שהוא מדבר נטו מנסיון ולא מידע .. אבל אצל הרוב המראה קובע.
אני מדבר כל יום עם הרבה אנשים "על במה ונראים טוב"... בד"כ גם ניסיון אין להם, להחליף בין 4 חומרים לא נקרא ניסיון.

• פותח/ת השרשור
אני מדבר כל יום עם הרבה אנשים "על במה ונראים טוב"... בד"כ גם ניסיון אין להם, להחליף בין 4 חומרים לא נקרא ניסיון.

מצב עגום אבל אין לי הרבה לעשות בנדון ..
בכל מקרה רק רציתי לוודא שאין פגיעה בבריאות? מצידי שהסייקל לא יעבוד או שיעבוד חלקית , וכך להבא ילמד להקשיב ..
רק שלא תהיה פגיעה בבריאות .

מצב עגום אבל אין לי הרבה לעשות בנדון ..
בכל מקרה רק רציתי לוודא שאין פגיעה בבריאות? מצידי שהסייקל לא יעבוד או שיעבוד חלקית , וכך להבא ילמד להקשיב ..
רק שלא תהיה פגיעה בבריאות .

אל תקשקש לנו, לבן 17 לא יהיה חבר בן 28.

לבחור אנטלגנט בן 28 לא יהיה חבר שעוד לא סיים את התיכון.

בתקופה האחרונה אתם מנסים להגיח לעברינו בכינויים שונים, בגלאים מפוברקים וכדומה. לצערכם או לחוסר מזלכם אנחנו היינו בגיל הזה ואנחנו מספיק אנטלגנטים לאבחן כל סוגיה באשר היא.

ועכשיו לעניינינו:

אתה יכול להעלות לנו תמונה עדכנית שלך אם כבר אמרת שהסייקל שלך מתוכנן?

תודה!

• פותח/ת השרשור
אל תקשקש לנו, לבן 17 לא יהיה חבר בן 28.

לבחור אנטלגנט בן 28 לא יהיה חבר שעוד לא סיים את התיכון.

בתקופה האחרונה אתם מנסים להגיח לעברינו בכינויים שונים, בגלאים מפוברקים וכדומה. לצערכם או לחוסר מזלכם אנחנו היינו בגיל הזה ואנחנו מספיק אנטלגנטים לאבחן כל סוגיה באשר היא.

ועכשיו לעניינינו:

אתה יכול להעלות לנו תמונה עדכנית שלך אם כבר אמרת שהסייקל שלך מתוכנן?

תודה!

תאמין או אל תאמין, אמרתי את שלי . לחבר בן 28.
אני מתחיל עוד מעט אפיסטן ואני מחתרתי( תוכל לראות בפורום epistane , את העובדה שאני מתחיל , בנוסף אני גם מתחיל בתחום הזה. או בשפתכם , שחיף שלא צריך לחשוב על אנאבולית בגיל כזה )

צורפה תמונה, כמו שאמרתי אני שחיף לגמרי וכן אני רוצה להתחיל ישר סייקל.
אל תנסו לצלוף פי על עניין הסייקל, הרבה ניסו מעט הצליחו להזיז .

לגבי החבר, המטרה שלי הייתה לנסות כמה שיותר לשמור לו על הבריאות , מצידי שהתוצאות יכשלו.
ואל תקבע לי אם אני אומר אמת או שקר, הצגתי בפניך עובדה , יכלת להתייחס אחיה כרגיל או לנסות לצאת מבין, אז זהו שלא. קיבלת דעה שונה לגמרי למרות הסימנים המובהקים שאני בחיים לא אעשה סייקל שיט כזה ( תקרא קצת בין השורות ותראה את דעתי על הסייקל)

יום טוב

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 27.4 · צפיות: 160
תאמין או אל תאמין, אמרתי את שלי . לחבר בן 28.
אני מתחיל עוד מעט אפיסטן ואני מחתרתי( תוכל לראות בפורום epistane , את העובדה שאני מתחיל , בנוסף אני גם מתחיל בתחום הזה. או בשפתכם , שחיף שלא צריך לחשוב על אנאבולית בגיל כזה )

צורפה תמונה, כמו שאמרתי אני שחיף לגמרי וכן אני רוצה להתחיל ישר סייקל.
אל תנסו לצלוף פי על עניין הסייקל, הרבה ניסו מעט הצליחו להזיז .

לגבי החבר, המטרה שלי הייתה לנסות כמה שיותר לשמור לו על הבריאות , מצידי שהתוצאות יכשלו.
ואל תקבע לי אם אני אומר אמת או שקר, הצגתי בפניך עובדה , יכלת להתייחס אחיה כרגיל או לנסות לצאת מבין, אז זהו שלא. קיבלת דעה שונה לגמרי למרות הסימנים המובהקים שאני בחיים לא אעשה סייקל שיט כזה ( תקרא קצת בין השורות ותראה את דעתי על הסייקל)

יום טוב

זה לא מעניין אותי מה אתה עושה עם הגוף שלך, ממני אישית לא תקבל ייעוץ.

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
זה לא מעניין אותי מה אתה עושה עם הגוף שלך, ממני אישית לא תקבל ייעוץ.

שיהיה בהצלחה.

מבין את זה לגמרי , ולדעתי אפילו אני אעשה את זה בהמשך, אבל שוב,
לדוגמא במקרה של ילדים בני 16-17 , שבאמת חושבים ל להריץ סייקל כזה , או סייקל דומה ( אפילו טסט נקי) , לא עדיף לייעץ כמה שאפשר כי לשנות את דעתם לא תצליחו ..

תודה רבה , נעדכן בהמשך לכל אלו שמחפשים חוות דעת על האפיסטן כי הוא לא ממש מוכר

מבין את זה לגמרי , ולדעתי אפילו אני אעשה את זה בהמשך, אבל שוב,
לדוגמא במקרה של ילדים בני 16-17 , שבאמת חושבים ל להריץ סייקל כזה , או סייקל דומה ( אפילו טסט נקי) , לא עדיף לייעץ כמה שאפשר כי לשנות את דעתם לא תצליחו ..

תודה רבה , נעדכן בהמשך לכל אלו שמחפשים חוות דעת על האפיסטן כי הוא לא ממש מוכר

כבר קרה לי מקרה שילד מהפורום אף קטן ממך נתפס על ידי הוריו מזריק והייתי צריך לאמת נתונים ואף לשוחח עם הוריו בטלפון על על מנת להרגעם, לבסוף הצלחנו למצוא פתרון לילד.

תחשוב פעמיים לפני שאתה מריץ סייקל, מה יש לך להריץ סייקל? תראה איך אתה נראה. ובכוונה אני גס, כי אני צריך להעיר את הדור הזה למציאות - עוד לא התחלתם להתאמן וכבר מחפשים קיצורי דרך. דבר אחד אני מבטיח לך תוצאות לא תראה הרבה מהסייקל, ובטח שלא תשמר.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
כבר קרה לי מקרה שילד מהפורום אף קטן ממך נתפס על ידי הוריו מזריק והייתי צריך לאמת נתונים ואף לשוחח עם הוריו בטלפון על על מנת להרגעם, לבסוף הצלחנו למצוא פתרון לילד.

תחשוב פעמיים לפני שאתה מריץ סייקל, מה יש לך להריץ סייקל? תראה איך אתה נראה. ובכוונה אני גס, כי אני צריך להעיר את הדור הזה למציאות - עוד לא התחלתם להתאמן וכבר מחפשים קיצורי דרך. דבר אחד אני מבטיח לך תוצאות לא תראה הרבה מהסייקל, ובטח שלא תשמר.

בהצלחה.

אני האחרון שמפצה לעלייה או לתוצאות מרשימות מהסייקל. יודע בערך את התוצאה הסופית ואת התלות והאחריות הכבדה שבשימוש , יודע גם על הסכנות האפשריות ובכל זאת החלטתי ללכת על זה .

לשמר אני לא יודע .. מבין שזה בעייתי ללא טסט, אבל מכמה פסקאות שנכתבו על החומר השימור בו הוא לא רע ( מדבר על אפיסטן) , הסייקל הזה הוא סייקל התנסות, שיתן דחיפה ולאו ממש קטנה .

תודה, ואני מבין את החשיבה שלך , וגם אני נוהג כך עם אחרים , אבל המוח שלי דפוק.

אני האחרון שמפצה לעלייה או לתוצאות מרשימות מהסייקל. יודע בערך את התוצאה הסופית ואת התלות והאחריות הכבדה שבשימוש , יודע גם על הסכנות האפשריות ובכל זאת החלטתי ללכת על זה .

לשמר אני לא יודע .. מבין שזה בעייתי ללא טסט, אבל מכמה פסקאות שנכתבו על החומר השימור בו הוא לא רע ( מדבר על אפיסטן) , הסייקל הזה הוא סייקל התנסות, שיתן דחיפה ולאו ממש קטנה .

תודה, ואני מבין את החשיבה שלך , וגם אני נוהג כך עם אחרים , אבל המוח שלי דפוק.

אמרת הכל. אבל אף אחד פה לא ייקח על זה אחריות רוצה לפגוע בעצמך בבקשה לא בעזרתנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית