הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור dan655
  • פורסם בתאריך

dan655

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני בן 19 מתאמן כבר שנה גובה 1.65 שוקל 58 ולוקח super mass gainer ואני מרגיש קצת תקוע
ואני רוצה להתחיל סייקל ראשון של מסה קראתי קצת והבנתי שכדאי להתחיל עם טסט אנטט רפואי מינון של 500 בשבוע 2 זריקות של 250 ראשון בבוקר ורביעי בערב במשך
10 שבועות אבל אני לא יודע מה צריך בשביל ה pct ניקיונות אז אני ישמח אם תוכלו להרכיב לי או לייעץ לי מה כדאי עם מינונים וכמה זמן ומתי.

נערך לאחרונה:
אני בן 19 מתאמן כבר שנה גובה 1.65 שוקל 58 ולוקח super mass gainer ואני מרגיש קצת תקוע
ואני רוצה להתחיל סייקל ראשון של מסה קראתי קצת והבנתי שכדאי להתחיל עם טסט אנטט רפואי מינון של 500 בשבוע 2 זריקות של 250 ראשון בבוקר ורביעי בערב במשך
10 שבועות אבל אני לא יודע מה צריך בשביל ה pct ניקיונות אז אני ישמח אם תוכלו להרכיב לי או לייעץ לי מה כדאי עם מינונים וכמה זמן ומתי.

אהלן, היכן אתה משרת?

חבר אני הייתי באותה סירה איתך מתאמן 3 שנים ברוטו שנה באופן קפדני ורציני של שינה מוקפדת תפריט מסודר אימונים מסודרים והכנסות לעולם הבאדי בילדניג גם אני אחרי אותה שנה גיליתי עולם חדש ומרתק ואחרי אותה השנה הזאת אמרתי, "ילאה אני מתחיל להזריק אני מאוהב בדבר הזה ואני מאוהב בגודל ואני מת להכנס לזה בצורה רצינית " ואז הבנתי שאין לי כרגע מה לחפש בעולם החומרים , לאחר שקראתי קצת וקבלתי קצת רקע למה כמה ואיך .
שימוש בחומרים לפני גיל 21 ולפחות לפחות 3-4 שנים של אימונים ותזונה ברמה הכי גבוה שיש יהיה מעשה דבילי ומסוכן וכמעט כל אלה שבחרו לעשות את זה לפני שענו על כל הקריטריונים האלה הצטערו על זה אחרי זה מאוד ופגעו בעצמם בצורה חריפה, זה לא צחוק ולא משחק ילדים שימוש בחומרים וצריך לדעת טוב מאוד לפני שימוש מה אתה עושה למה וכמה ולחקור על זה המון כדי לדעת מה הסיכונים ואיך לעשות בצורה מדיוקת למזער את הסיכון לפגיעה,רד מהעניין כרגע תמשיך להתאמן חזק וטוב בלי שום חומר קח תזמן אל תדאג הזמרק לא בורח אין לך כרגע מה לחפש בחומרים באמת שאין. ובלי קשר לחבר'ה המנהלים פה אני יודע שאתם רואים מיליוני הודעות כאלה של ילדים שלא יודעים מזה סטרואידים ואחרי שבוע שהם מתאמנים פותחים פה אשכולים של "אני מתכנן להזריק איך לעשות" וזה מעצבן אותכם כל פעם לענות להם בצורה יפה ולהסביר להם שאין להם מה לחפש שם אין לי ספק בזה ומבין אותכם, אבל בכל זאת זה מאוד מעצבן שעונים לך בצורה כזאת מזלזלת בגלל החוסר ידע שלך ויש גם כאלה שיבחרו לעשות את זה אם לא תענו להם בצורה קצת יותר רצינית בגלל שלא קיבלו תשובה יגידו כוס עומו אני מכניס תמזרק ואלה בבלה מה יהיה יהיה קחו לצומת ליבכם.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה שהתייחסת לשאלה שלי ברצינות.
ושאלתי עוד אנשים והרבה המליצו לחכות לפחות עד 21 ואני מניח שאני ימשיך
לחכות ולהמשיך להתאמן בכל זאת זה כיף מבחינתי ויחסית למה שהייתי לפני שנה
רואים שגדלתי מבחינת חזה ידיים וכולי ואולי עד 21 אני לא יצטרך את זה בכלל.

שמע אני אחד האנשים הכי מושפעים שיש מבאדי בילדניג כל היום אני חושב על זה כל היום אני מתעסק בזה כל היום אני מדבר רק על זה הגעתי למצב שאם אתה אומר לי בחורה או אימון אני הולך לאימון יעני הייתי עושה תמוות לחברה שלי מאוהב בזה בצורה אובססיבית וחולנית באמת לא רואה כלום ממטר חוץ מאת זה , ועם כל האהבה שלי לזה והרצון להצליח בזה בגדול ועכשיו הבנתי שאין לי מה לחפש כרגע בסטרואידים זה לא הזמן המתאים ולקחת את הזמן לאט לאט איזי איזי זה לא ביומים אתה הופך לדוריאן יאטיס זה תהליך של שנים ואין פה קיצורי דרך במשחק הזה קיצורי דרך מובלים לאסון כמעט תמיד , תשגע את הגוף הוא יתנקם בך בחזרה הוא יותר חכם מימך

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית