נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא פוסל את מה שכתבת.גישה נחמדה אבל, אם אתה רוצה להיות הכי טוב בפאוורליפטינג תתאמן כמו פאוורליפטר.
אני יודע, הוא בעצמו אמר את זה.הוא לא פוסל את מה שכתבת.
איך אתה יכול לבטל את ברנדון לילי ?גישה נחמדה אבל, אם אתה רוצה להיות הכי טוב בפאוורליפטינג תתאמן כמו פאוורליפטר.
כשהוא לא הליפטר החזק בעולם והוא נותן כזו עצה שהיא לא נכונה, כי אם ניבדוק נראה שאף ליפטר מוביל כרגע לא מתאמן כמו סטרומגמן, אז אני יכול לבטל אותו.איך אתה יכול לבטל את ברנדון לילי ?
כשהוא לא הליפטר החזק בעולם והוא נותן כזו עצה שהיא לא נכונה, כי אם ניבדוק נראה שאף ליפטר מוביל כרגע לא מתאמן כמו סטרומגמן, אז אני יכול לבטל אותו.
אני לא מבין יותר ממנו אבל, וזה אבל גדול, אתה ראית את אנדריי או דאן הירוק או ריי וויליאמס מתאמנים כמו סטרונגמן? @Alikk1998
הוא לא אמר להתאמן כמו סטרונגמן.אני לא מבין יותר ממנו אבל, וזה אבל גדול, אתה ראית את אנדריי או דאן הירוק או ריי וויליאמס מתאמנים כמו סטרונגמן? @Alikk1998
אם הוא צודק למה אתה לא מתאמן כמו סטרומגמן?
לפי מה שאני יודע לא כל מי שציינת הוא בכלל ליפטרהוא לא אמר להתאמן כמו סטרונגמן.
אלא לקחת מהם כמה עקרונות מסוימים...
כל כך קל לתת שמות אה?
בנדיקט מגנסון, ג׳ון פול סיגמרסון, ביל קייזמר, מיכאל קוקלייב ....
איך בדיוק סטרונגמנים מתאמנים?לפי מה שאני יודע לא כל מי שציינת הוא בכלל ליפטר
וגם חוץ מבנדיקט לא טופ לבל(?)
וכן, לציין שמות זה קל אז אשאל אותך, למה אתה לא מתאמן כמו סטרונגמן?
דיברתי בעיקר על העלית.איך בדיוק סטרונגמנים מתאמנים?
אתה יודע שספליט ממוצע זה בסיגנון של יום סקוואט,
יום בנץ/פרס/איוונטים של לחיצה,
יום דדליפט/איוונטים של דדליפט,
יום פרס/איוונטים של לחיצה כמובן שאני לא מדבר על העלית, אלא על הסטרונגמן הממוצע
איך אתה מגדיר אימונים של סטרונגמן ?אני לא מבין יותר ממנו אבל, וזה אבל גדול, אתה ראית את אנדריי או דאן הירוק או ריי וויליאמס מתאמנים כמו סטרונגמן? @Alikk1998
אם הוא צודק למה אתה לא מתאמן כמו סטרומגמן?