היי. אני רוצה לעשות הזמנה מכובדת של תוספים שתספיק לי לחודשים הקרובים.
כרגע אני משתמש בחלבון, מולטיויטמין סולגאר (VM-75, נוגדי חמצון), שמן דגים (160 EPA ו-100 DHA, נוטל כדור-2 ביום), אבץ 50 מ"ג ביום, מגנזיום ציטראט 200 מ"ג ביום.
ההזמנה כרגע כוללת אבקת חלבון, מגנזיום ציטראט 200 מ"ג, אבץ פיקולינאט 50 מ"ג, קפאין של פרולאב ומולטיויטמין של טווינלאב (Daily One Without Iron).
אני מתלבט אם יש צורך בתוספים נוספים. אני תחת תזונה צבאית, לא אוכל פירות בכלל, ירקות במידה מעטה מאוד.
ההתלבטות הראשונה שלי היא בבחירת שמן דגים. אני תחת הרושם שהמוצרים של חברת NOW הם בין המשתלמים ביותר, אבל אני מתבלט בין שני מוצרים שלהם.
האחד - אולטרה 180 קפסולות:
Natural Fish Oil Concentrate1.0g (1,000mg)g†
Omega-3 Fatty Acids750mg†
Eicosapentaenoic (EPA)500mg†
Docosahexaenoic Acid (DHA)250mg
השני - שמן דגים רגיל 500 קפסולות:
Natural Fish Oil Concentrate1.0 g (1,000 mg)†
Omega-3 Fatty Acids340mg†
Eicosapentaenoic Acid (EPA)180mg†
Docosahexaenoic Acid (DHA)120mg†
Other Omega-3 Fatty Acids
המינונים לקפסולה אחת, כמובן.
אני מתלבט אם לקנות את ה-500 ולקחת כמה ביום, או ללכת על האולטרה.
שאלה נוספת, האם יש צורך בתוספת של מוצרים אחרים? אני חושב על תמצית תה ירוק, נשמע שהיתרונות שלו הם לא מעטים. ואם כן מומלץ, האם עדיף את תמצית התה הירוק הרגילה של NOW, או את זו שנקראת EGCg וכנראה מכילה יותר EGCg.
תוספים אחרים שיכולים לעזור (בעיקר לאימונים, פחות לבריאות כללית) יתקבלו בברכה.
תודה.
כרגע אני משתמש בחלבון, מולטיויטמין סולגאר (VM-75, נוגדי חמצון), שמן דגים (160 EPA ו-100 DHA, נוטל כדור-2 ביום), אבץ 50 מ"ג ביום, מגנזיום ציטראט 200 מ"ג ביום.
ההזמנה כרגע כוללת אבקת חלבון, מגנזיום ציטראט 200 מ"ג, אבץ פיקולינאט 50 מ"ג, קפאין של פרולאב ומולטיויטמין של טווינלאב (Daily One Without Iron).
אני מתלבט אם יש צורך בתוספים נוספים. אני תחת תזונה צבאית, לא אוכל פירות בכלל, ירקות במידה מעטה מאוד.
ההתלבטות הראשונה שלי היא בבחירת שמן דגים. אני תחת הרושם שהמוצרים של חברת NOW הם בין המשתלמים ביותר, אבל אני מתבלט בין שני מוצרים שלהם.
האחד - אולטרה 180 קפסולות:
Natural Fish Oil Concentrate1.0g (1,000mg)g†
Omega-3 Fatty Acids750mg†
Eicosapentaenoic (EPA)500mg†
Docosahexaenoic Acid (DHA)250mg
השני - שמן דגים רגיל 500 קפסולות:
Natural Fish Oil Concentrate1.0 g (1,000 mg)†
Omega-3 Fatty Acids340mg†
Eicosapentaenoic Acid (EPA)180mg†
Docosahexaenoic Acid (DHA)120mg†
Other Omega-3 Fatty Acids
המינונים לקפסולה אחת, כמובן.
אני מתלבט אם לקנות את ה-500 ולקחת כמה ביום, או ללכת על האולטרה.
שאלה נוספת, האם יש צורך בתוספת של מוצרים אחרים? אני חושב על תמצית תה ירוק, נשמע שהיתרונות שלו הם לא מעטים. ואם כן מומלץ, האם עדיף את תמצית התה הירוק הרגילה של NOW, או את זו שנקראת EGCg וכנראה מכילה יותר EGCg.
תוספים אחרים שיכולים לעזור (בעיקר לאימונים, פחות לבריאות כללית) יתקבלו בברכה.
תודה.