ייעוץ אפשר להתקדם בלי אבקת חלבון?(17)

• פותח/ת השרשור as1997
  • פורסם בתאריך

as1997

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
היי, הגעתי לבעיה שאני תקוע במשקלים ( לא מאוד גבוהים גם) כבר יותר מחצי שנה (Bench Press 65 בקושי) ואני מתאמן קרוב לשנה. הגעתי למסקנה שאולי התפריט שלי לא בנוי כמו שצריך ורציתי לבנות תפריט מסודר לכח \מסה, אבל בכל מקום מכניסים אבקת חלבון לתפריט ורושמים שהוא הכרחי.
עכשיו כשאמרתי להורים שלי שאני רוצה להתחיל לקחת אבקת חלבון הם ישר התנגדו וצרחו עליי שזה מסוכן ושטויות כאלה, יש איזה מקור או משהו שישכנע אותם אחרת? ואם לא, יש אפשרות לבנות תפריט יעיל בלי אבקת חלבון?
תודה מראש

אתה לא צריך אבקת חלבון בשביל להתקדם ברמתך. תתחיל לקרוא מאמרים על תזונה ואימונים נכונים ואל תחשוב שבגלל שאתה לא לוקח אבקת חלבון אתה לא גודל...

שמע חבר יש פה עיניין ששני הצדדים טועים , גם ההורים שלך שחושבים שאבקת חלבון זה עכשיו סינטול או אני לא יודע מה אבקת חלבון בסך הכל מיוצרת ממי גבינה והיא תוסיף מזון לאנשים שקשה להם להגיע לכמות החלבון היומית שהם צריכים להגיע אליה מאוכל רגיל , וממנג אתה טועה שאתה חושב שבלי אבקת חלבון אי אפשר לגדול וזה טעות ורק שתדע שיש עדיפות להכניס תמיד אוכל רגיל מאשר תוסיף ככה לידע כללי, ועכשיו לעינייך
כדי לגדול ולצבור שריר ולעלות במשקלי עבודה יש כמה אלמנטים מאוד חשובים שאתה חייב להשקיע בהם ולבצע אותם טוב בתור התחלה והם: שינה טובה של לפחות 8 שעות , חישוב מדיוק של הקלריות שאתה מכניס ובנית תפריט מאוזן ומתאים לנתונים שלך , ותוכנית אימונים שתתאים לדרגת מתאמן שאתה, עוד אלמנט קטן שהרבה חבר'ה מתחילים לא מודעים אליו במסות יש לבצע ריסטים למשקלי עבודה כשמגיעים לכשל וכמובן זה אחרי שבדקת שכל הדברים האלה שציינתי קודם מבוצעים בצורה טובה , סך הכל אלה נקודות ההתחלה שאתה צריך לעבוד עליהם ולהשקיע בהם כמו ששחר אמר פה תתחיל ליקרוא פה פרוטוקולים ונעוצים בנושאים שהזכרתי שאתה צריך לתת להם דגש , ככל שתצבור יותר ידע וניסיון בתחום ככה יותר תיעל את העבודה שלך ותשיג תוצאות יותר מהירות ויותר טובות. בהצלחה

אם אתה תקוע במשקל זה כנראה בעיה של הכנסה קלורית בסה"כ ולא של חלבון, כמות החלבון שאתה באמת צריך בשביל לבנות כוח ומסה הרבה יותר נמוכה ממה שהרבה אנשים חושבים, מספרים כמו 2.5ג חלבון לקילו באים מתעשיית התוספים, והאינטרס שלהם זה למכור כמה שיותר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית