ייעוץ שאלה לגביי סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור cnemo
  • פורסם בתאריך

cnemo

משתמש מתחיל
124
1
נק' מוניטין:
11
124
1
אתמול התחלתי את הסייקל בשעה טובה והזרקתי מנה ראשונה של טסט אנתת 🚬🤪🚬

רציתי לשמוע מהמנוסים שבינכם מה אני אמור להרגיש במהלך ה 12 שבועות הבאים ואם אני אמור בכלל להרגיש משהו שונה? או לדוגמא באיזה שלב אני אמור להתחיל להרגיש שהחומרים עובדים?..

בכל המאמרים שמופיעים בפורום החלק הטכני מפורט ומקיף, אבל מצאתי מעט מאד התיחסות לתהליכים הפיזיולוגים ואיך הם משפיעים על היום יום (תאבון, כוח, עצבנות, שינויים פזיולוגים וכו')

הייתי שמח לקבל קצת מידע למה אני אמור לצפות והכל כמובן בהנחה שזה יכול להיות שונה מאדם לאדם.

תוכן לפרוס את המינון ואת שאר החומרים שאתה משתמש בהם במידה ויש עוד ? יהיה הרבה יותר קל לענות לך ככה.

• פותח/ת השרשור
תוכן לפרוס את המינון ואת שאר החומרים שאתה משתמש בהם במידה ויש עוד ? יהיה הרבה יותר קל לענות לך ככה.

בוודאי, אבל כמו שציינתי זהו הסייקל הראשון שלי אז אין חומרים נוספים מלבד ה PCT
( כרגע הPCT זה כוריגון וטמוקסיפן, יתכן ואוסיף כלומיד אם אמצא)

המינון : טסט אנתת 2*250מג EW 1-10

אני משתמש בכל מיני תוספים, NO EXPLODE, קריאטין, גלוטמין, HMB, מולטי ויטמין, אומגה 3, (התחלתי לקחת פרופסיה כדי למנוע נשירת שיער) וזהו..תוכנית אימונים מתוקתקת, תזונה מאוזנת, שינה מאוזנת, והמון ציפיות 😃

עם הזמן אתה תרגיש קצת נפוח בגלל שהטסט סופח נוזלים.
אתה תעלה במשקל, גם תצפה לעליה במשקלי עבודה בחדר כושר, אך לא מיידי.

• פותח/ת השרשור
אוקי, אני לא רוצה להשמע קודח 😃 אבל אם תוכל להכניס קצת פירוט למושג "עם הזמן" ו "לא במיידי" שהרי שם התשובה לשאלה שלי 😃

(אני לא מחפש את השבוע המדוייק אלא יותר טווח סביר שבוא אני יכול לצפות למה שתארת שיקרה.)

כמו כן שאלה לא קשורה (אבל חבל לפתוח עוד אשכול) את התזונה המוגברת לסייקל להתחיל כבר מעכשיו?

בערך 3-4 שבועות.

אתה יכול להתחיל את התזונה לאחר שבוע, כי החומר לא נכנס עדיין לגוף.

יש סיבה לכל התוספים האלו כשאתה גם ככה על אנאבוליים?

מישהו יכול לומר מה זה יכול לתת או שזה ממש מיותר להתשמש בקריאטין HMB נו אקספלואד וגלוטמין במהלך סייקל?

לא הייתי אומר שזה מיותר אנבוליים משפיעים לטובה על קיבולת הקראטין בשריר לדוגמא וגם כל יצור NO ככה שיש הגיון לתספף

וואלה??
זאץ אומרת שהתוצאות יהיו טובות יותר[יותר מאסה?]

ונניח ובחור לא מגיב כיאות לקריאטין מה מומלץ לו לשלב?

לא הייתי אומר יותר מסה הייתי אומר התאוששות טובה יותר שבעקיפין אולי תביא לעוד כמה גרמים של מסת שריר, אבל אולי לא.

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון להשמש בתוספים הנ"ל לאורך על תקופת הסייקל וגם לאחריו...אני משער שנזק לא יכול להגרם, תועלת? , לא ברור אבל על פניו נראה לי שכדאי לנסות.

שאלה נוספת: אני משתמש במחט G23 הכחולה באורך 25 ממ ומזריק בישבן, יש סיכוי שאני בכלל לא מגיע לרקמת שריר (ולא הישבן שלי לא גדול , ממוצע לגמרי 🙄)

אני שואל כי הציעו לי את אותה המחט באורך 34 ממ אבל אין לי מושג אם יש צורך במחט ארוכה יותר ואם אפשר למנוע כאב מיותר אז למה לא...

• פותח/ת השרשור
לישבן תיקח את ה 23G עם אורך 1.25 אינץ', ה 1 אינץ' מתאים לשרירים קטנים יותר כמו כתפיים.

תודה על העצה, הזמנתי את 1.25 אינץ' ובינתיים עד שאקבל אותם אזרתי אומץ:O והזרקתי לירך עם ה 1 אינץ' עבר חלק ובלי כאבים. עכשיו נראה לי שזה אפילו מקום עדיף מהישבן כי יותר קל לבד ויש הרבה יותר שליטה.

לא להלחץ מהכאבים עם אתה אומר שעבר השוט חלק אז אין בעיה מה שכן יהיהו לך כאבים קלים באזור זה נקרא שריר בתול שלא רגיל לזריקות ההרגשה תיהיה כאילו מעט טפוס לך בשילוב של כאילו הביאו לך בעיטה ברגל משהו כזה לא להלחץ זה יעבור אחרי יום -יומיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית