הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט' רפואי ..

מצב
השרשור נעול

GetBigFromNow

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אז אני מתאמן טבעי בינתיים (רק על אבקות חלבון\דברים טבעיים)
רוצה להתחיל סייקלס (בן 16)
עכשיו זריקות אני לא רוצה (לפי מה ששמעתי הורס תכבד,לא לוקח סיכון נכון\לא נכון.)
כדורים גם אמרו לי הורס תכבד . לא רוצה להשתגע עם הסייקלס ולקחת מינונים גדולים (פעם ראשונה שלי בפורום לא מכיר תחוקים\חומרים שצריך בשביל שהסייקל יילך כמו שצריך בלי תופעות לוואי)
המאמן שלי המליץ לי על משחת טסט' (עם מרשם רפואי הוא אמר שהוא ישיג לי בלי מרשם)
בכ"מ זה TESTOMAX אני חושב לא דיברתי איתו על זה יותר מדי,אפשר לעשות סייקלס עם זה בכלל? אני יגדל מזה?
לקחת כמה פעמים? אני חושב זה מגיע 30 שקיות לחודש שלם,זה טסט' רפואי.
סליחה על הבורות ועל האי ידע שלי בנושא פשוט אני רוצה לדעת הכל לפני שאני מתחיל עם זה (עדיין ישלי פחד מסייקלס ... קטן מדי בשביל זה)

אז אני מתאמן טבעי בינתיים (רק על אבקות חלבון\דברים טבעיים)
רוצה להתחיל סייקלס (בן 16)
עכשיו זריקות אני לא רוצה (לפי מה ששמעתי הורס תכבד,לא לוקח סיכון נכון\לא נכון.)
כדורים גם אמרו לי הורס תכבד . לא רוצה להשתגע עם הסייקלס ולקחת מינונים גדולים (פעם ראשונה שלי בפורום לא מכיר תחוקים\חומרים שצריך בשביל שהסייקל יילך כמו שצריך בלי תופעות לוואי)
המאמן שלי המליץ לי על משחת טסט' (עם מרשם רפואי הוא אמר שהוא ישיג לי בלי מרשם)
בכ"מ זה TESTOMAX אני חושב לא דיברתי איתו על זה יותר מדי,אפשר לעשות סייקלס עם זה בכלל? אני יגדל מזה?
לקחת כמה פעמים? אני חושב זה מגיע 30 שקיות לחודש שלם,זה טסט' רפואי.
סליחה על הבורות ועל האי ידע שלי בנושא פשוט אני רוצה לדעת הכל לפני שאני מתחיל עם זה (עדיין ישלי פחד מסייקלס ... קטן מדי בשביל זה)

אני מאחל למאמן שלך שמישהו ילשין עליו והוא ימצא את עצמו בבית הסהר למקום הוא שייך.

אתה בן 16, עוד לא הרמת משקולת בחיים שלך, מה אתה מחפש קיצורי דרך? עבור מה?

תחזור להורים שלך.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית