הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי שמבין בהזמנות מחו"ל

מצב
השרשור נעול

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
אני רוצה להזמין אבקת חלבון ועל הכרטיס אשראי שלי ראיתי שכתוב "בתוקף בישראל בלבד" אז זה אומר שאני לא יכול להזמין מאתר בינלאומי ?

אם יש לך ויזה זה יעבור, אם יש לך ישראכרט (שלא מאסטרכארד) אז לא.
ויזה ומאסטרכארד הם כרטיסים בינלאומים ולכן לא אמורה להיות בעיה.

תלוי בסוג הכרטיס כמה ספרות יש בו(16?) והאם רשום עליו באנגלית?

בכל מקרה, בקניות באנטרנט בכללי עדיף לך להשתמש בPAYPAL, לוקחים יחסית מעט כסף לעסקה(למעשה לוקחים רק עמלת המרת מטבע, המוכר משלם את השאר) שאתה עושה ואתה 100% "מוגן" מפני כל מיני שרלטנים ומאנשים שיכולים להשתמש בפרטי אשראי לרעה

יצא לי כבר יותר מ10 פעמים לקבל החזרים מפייפל על קניות באנטרנט מול שרלטנים, אני שולח להם מייל, הם מבררים יומיים, מחזירים את הכסף ושוברים את הראש עם השרלטנים.

אסור לדבר על הזמנות מח'ול אבל בכל זאת לפי מה שאני יודע תוכל להשתמש בפייפאל בכרטיס אשראי שתקף לישראל בלבד...

צונזר: בניגוד לחוקי הפורום- אין לדבר על אתרים ספציפיים/הזמנות ספציפיות מחו"ל
SMOKINGSNAKE

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
SMOKINGSNAKE

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
SMOKINGSNAKE

SMOKINGSNAKE

@alexss, @oz25
חברים אנחנו מנסים לעזור לכולם לקנות בחכמה ובצורה נכונה, אבל עדיין חוקי הפורום אוסרים על דיבורים על אתרים ספציפיים והזמנות מחו"ל, צינזרתי מה שהיה צריך, שימו לב

מכבד את זה, שבוע טוב לכולם.

• פותח/ת השרשור
תלוי בסוג הכרטיס כמה ספרות יש בו(16?) והאם רשום עליו באנגלית?

בכל מקרה, בקניות באנטרנט בכללי עדיף לך להשתמש בPAYPAL, לוקחים יחסית מעט כסף לעסקה(למעשה לוקחים רק עמלת המרת מטבע, המוכר משלם את השאר) שאתה עושה ואתה 100% "מוגן" מפני כל מיני שרלטנים ומאנשים שיכולים להשתמש בפרטי אשראי לרעה

יצא לי כבר יותר מ10 פעמים לקבל החזרים מפייפל על קניות באנטרנט מול שרלטנים, אני שולח להם מייל, הם מבררים יומיים, מחזירים את הכסף ושוברים את הראש עם השרלטנים.
יש בו 9 ספרות
אני יכול להעביר ממנו לפייפאל ?

פייפל יכול להיות מקושר לחשבון בנק מקומי או כרטיס אשראי אז לא צריכה להיות בעיה
לקנות איתו ישירות סביר להניח שאי אפשר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית