ייעוץ ייעוץ לגבי הסייקל הקרוב

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
אז קצת היסטוריה
כרגע על TRT כבר בערך חצי שנה אחרי סייקל דיבול סולו שבו עליתי הרבה וגם הרבה נוזלים.
כרגע עומד על כ13-14 אחוז שומן, מתכנן לחטב עד חודש הבא ולהתחיל סייקל על 10-11 א"ש.
התכנון לסייקל הקרוב הוא 500 מ"ג טסט בשבוע, ועוד חומר נוסף למשך 12-14 שבועות - סייקל מסה
השאלות הן:
1. איזה חומר יהיה טוב במידה ואני סובל מאסטמה וכשהייתי בסייקל דיבול הרגשתי שינוי לרעה על הנשימה שלי?
האם תוספת של 400 מ"ג דקה תהיה טובה?

הבנתי שבולדנון בדומה לדיבול מפחית נשימה תאית, ככה שהוא לא בדיוק משרת את המטרות שלי.

2. איזה מקורות פחמימות מומלצות חוץ מבטטה ואורז במידה ויש לי נטיה לאגור המון נוזלים?

תודה.

נערך לאחרונה:
אז קצת היסטוריה
כרגע על TRT כבר בערך חצי שנה אחרי סייקל דיבול סולו שבו עליתי הרבה וגם הרבה נוזלים.
כרגע עומד על כ13-14 אחוז שומן, מתכנן לחטב עד חודש הבא ולהתחיל סייקל על 10-11 א"ש.
התכנון לסייקל הקרוב הוא 500 מ"ג טסט בשבוע, ועוד חומר נוסף למשך 12-14 שבועות.
השאלות הן:
1. איזה חומר יהיה טוב במידה ואני סובל מאסטמה וכשהייתי בסייקל דיבול הרגשתי שינוי לרעה על הנשימה שלי?

2. איזה מקורות פחמימות מומלצות חוץ מבטטה ואורז במידה ויש לי נטיה לאגור המון נוזלים?

תודה.
  1. דקה הוא למעשה אחד החומרים היותר בטוחים ותמיד הוערך ככזה. מצד שני קיימת נטייה לצבור איתו לא מעט נוזלים. באחרונה נתקלתי בחברה מקומית (UG כמובן) שה-NPP שלה מכיל Methylandorostendiol, חומר שמפוצץ בנוזלים, ארומטי וגרוע מזה פועל על הרצפטור האסטרוגני בצורה כזו שגם AI לא עוזר (לזכות היצרן יאמר שרשם זאת). כך שיש משמעות גדולה למקור הדקה וביחוד במקרה שלך. אופצייה אחרת היא ללכת על בולדנון שתורם ליכולת האירובית ע"י השפעה עקיפה על ייצור כדוריות דם אדומות עקב גירוי הפרשת EPO ע"י הכליה. מצד שני אותה פעולה בדיוק מביאה בשימוש ממושך לעליית לחץ דם משמעותית, מה שלא יקרה עם דקה במידה וצבירת הנוזלים סבירה.
  2. בטטות ואורז הם מקור פחמימות מעולה, אך זה לא קשור בנוזלים. באופן כללי, גם כאשר הצריכה הקלורית עולה מאוד ובייחוד משום כך, רצוי להקפיד לאכול נקי ככל שניתן. עבורי תזונה קדמונית, "פליאו", עליה תוכל לקרא במקורות רבים מאוד מתאימה בהיבט הפחמימתי (פחות בהיבט השומן עקב ההשפעה השלילית של הסטרואיד על פרופיל הכולסטרול). מבחינת שומנים יש להקפיד לצרוך בקר/עוף/דגים ושמנים שאינם מזרעים (קוקוס/זית/אגוזים ולא קנולה/סויה/חמניות), אוכל שאינו בעל חיי מדף ארוכים וטרי ככל שניתן.

• פותח/ת השרשור
אני הולך על חומרים ארוכים לצערי כי תדירות הזריקות שאני יכול לעשות היא מקס׳ 2 בשבוע, לגבי הדקה אני לא יכול להבטיח שהחומר נקי בדיוק כמו הטסט, החברה היא mxp.

ולגבי הפליאו אתה בזמן סייקל שומר על כמות פחמימות נמוכה מ100?

אם כבר אתה הולך עם MXP, את הגרסה החדשה של הדקה אני לא מכיר. את ה-NPP אני מכיר והוא לא מתאים לך.
ל-MXP יש מיקס אסטרים של בולדנון מצויין, בכל הקשור בנוזלים בוודאי כשבנוסף תוכל לשמור על הסייקל קצר ולהישמר במידת מה מעליית לחץ הדם.

אז קצת היסטוריה
התכנון לסייקל הקרוב הוא 500 מ"ג טסט בשבוע, ועוד חומר נוסף למשך 12-14 שבועות - סייקל מסה
השאלות הן:

הבנתי שבולדנון בדומה לדיבול מפחית נשימה תאית, ככה שהוא לא בדיוק משרת את המטרות שלי.

תודה.
מסקרן אותי , כמה עלית וכמה נישאר אחרי הנוזלים ?

• פותח/ת השרשור
עליתי כ15 קילו שמתוכם נשארו 9 בערך, נשאר לי לרדת עוד במשקל כי הכנסתי לסייקל על 10-11 אש

תום על איזו חברה מדובר?

• פותח/ת השרשור
  1. דקה הוא למעשה אחד החומרים היותר בטוחים ותמיד הוערך ככזה. מצד שני קיימת נטייה לצבור איתו לא מעט נוזלים. באחרונה נתקלתי בחברה מקומית (UG כמובן) שה-NPP שלה מכיל Methylandorostendiol, חומר שמפוצץ בנוזלים, ארומטי וגרוע מזה פועל על הרצפטור האסטרוגני בצורה כזו שגם AI לא עוזר (לזכות היצרן יאמר שרשם זאת). כך שיש משמעות גדולה למקור הדקה וביחוד במקרה שלך.
זו הכוונה

תום, מדוע אין לאכול שמנים מזרעים? האם יש להם חסרונות מבחינת שומן איכותי? הרי זרע ציה, זרעי hemp וזרעי פישתן הם מקור מצויין לשומן מועשר באומגה 3 + חלבון מלא !

תום, מדוע אין לאכול שמנים מזרעים? האם יש להם חסרונות מבחינת שומן איכותי? הרי זרע ציה, זרעי hemp וזרעי פישתן הם מקור מצויין לשומן מועשר באומגה 3 + חלבון מלא !
גם זרעי קנאביס אחלה... עלית על זה, בכל כלל יש יוצאים מן הכלל. הכוונה היתה לשמנים כמו קנולה (כלל לא זרעים, איך יוצרים שמן מתירס?), חמניות, סויה... לא הייתי נדבק להגדרה "זרעים".
באופן כללי ההימנעות מזרעים מנחה אותי הרבה יותר בהיבט הפחמימתי, הימנעות מגלוטן למשל (כן, גם שיבולת שועל).

צודק מבחינת הפחממות, אבל זרעים באופן כללי הן רכיב מזון מעולה!
נ.ב. זרעי hemp = זרעי קנאביס - לא חוקי בארץ אני מביא תמיד מדרום אפריקה מבית טבע 20 שח לחבילה של 250 גרם 😃

צודק מבחינת הפחממות, אבל זרעים באופן כללי הן רכיב מזון מעולה!
נ.ב. זרעי hemp = זרעי קנאביס - לא חוקי בארץ אני מביא תמיד מדרום אפריקה מבית טבע 20 שח לחבילה של 250 גרם 😃
אנחנו לא נתווכח פה... @Moshe לא מחבב את דת הפליאו (פליאו כן, לא כדת...) ולכן אני משתדל לא לעסוק בפעילות מסיונרית... 😃
להבנתי הם אינם מקור מזון מעולה.

(אני מזמין את הקנאביס שלי מחו"ל... אהבתי 😃)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית