Elevation Training Mask 2.0

PuppEDogg

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
נתקלתי במוצר הזה http://www.trainingmask.com/training-mask-2-0/

זה מסיכה כזאת שמדמה המצאות במקומות גבוהים בהם לחץ החמצן נמוך והאויר דליל יותר בחמצן מה שמאמץ יותר את הריאות ומחזק אותן הרבה יותר ולאחר מכן מאפשר מעבר חמצן טוב יותר כי הגוף מתרגל להשתמש בפחות חמצן ואז כשמורידים את המסיכה וחוזרים לכמות חמצן "רגילה" הגוף משתמש בו טוב יותר.
כל זה מתאפשר על ידי מווסתי אוויר במסיכה שאפשר להחליף לדימוי "רמות גובה שונות" (3,000 6,000 9,000 רגל וכן הלאה) ובעצם מגבילים את רמת האוויר שעובר בהם.
ראיתי גם שהרבה לוחמי MMA משתמשים בזה באימונים ובכללי זה אמור להיות טוב לכל האימונים בעיקר אימנים אירוביים.

רציתי לשאול אם מישהו נתקל במוצר הזה והאם יש לו ניסיון עם המסיכה וחוות דעת עליה, האם זה באמת עוזר או שזה סתם גימיק?

נערך לאחרונה:
ראיתי, קראתי אבל לא ניסיתי. אני גם מחכה בערך שנתיים שיופיע בחנויות או חוות דעת של מתאמני כוח בישראל כי BB לא תמיד אמין.
יש כאלו שמתאמנים עם מסכת אב"כ ולפי מה שראיתי הרבה אנשים מהעולם מזמינים את המסכות האלה מפה- בשביל אימוני אירובי. לא יודע לגבי אימוני כוח, יש "REVIEWS" לפה לפה- אני מחכה שזה יבוא ואם לא אז זה עוד גימיק כמו PAD,NEWBALANCE וכל השטויות האלה שבמינימום פשוט בזבוז כסף.

בזבוז של כסף שיכול רק להפוך את האימון לפחות טוב ולפגוע.
אגב, הקאץ' הוא להתגורר בגובה ולהתאמן 'נמוך'.

אני רוצה כזו:
Bane_TDKR3.jpg

יעזור למי שמטרידים אותו בסקוואט/דדליפט..

נתקלתי במוצר הזה http://www.trainingmask.com/training-mask-2-0/

זה מסיכה כזאת שמדמה המצאות במקומות גבוהים בהם לחץ החמצן נמוך והאויר דליל יותר בחמצן מה שמאמץ יותר את הריאות ומחזק אותן הרבה יותר ולאחר מכן מאפשר מעבר חמצן טוב יותר כי הגוף מתרגל להשתמש בפחות חמצן ואז כשמורידים את המסיכה וחוזרים לכמות חמצן "רגילה" הגוף משתמש בו טוב יותר.
כל זה מתאפשר על ידי מווסתי אוויר במסיכה שאפשר להחליף לדימוי "רמות גובה שונות" (3,000 6,000 9,000 רגל וכן הלאה) ובעצם מגבילים את רמת האוויר שעובר בהם.
ראיתי גם שהרבה לוחמי MMA משתמשים בזה באימונים ובכללי זה אמור להיות טוב לכל האימונים בעיקר אימנים אירוביים.

רציתי לשאול אם מישהו נתקל במוצר הזה והאם יש לו ניסיון עם המסיכה וחוות דעת עליה, האם זה באמת עוזר או שזה סתם גימיק?

בעקרון עובד .......
במציאות לא יודע כמה זה שווה
אם אתה מוציא משלוח אני יכנס איתך עם בלאך ויצא יוצא זול להזמין 2 .....
נ.ב 80 שקל+20 משלוח לא ישבור אף אחד

נראה לי זה די מסוכן. עם חמצן נראה לי מטופש לשחק ככה.

• פותח/ת השרשור
כמובן שהשימוש במסיכה בא בהדרגה, זה מאוד מסוכן וטיפשי פשוט לשים אותה ולהתאמן רגיל.

אף אחד עם שכל לא פשוט ילבש אותה ויצא לריצה רגילה אפילו אחרי קילומטר אחד אפשר להתעלף.

ראיתי הרבה סרטונים של לוחמי MMA שמתאמנים איתה אז כנראה כן יש בזה משהו.

עושים איתה אימוני קונדישנינג, לא אימוני כוח. בהדרגה. זה אחלה דבר למי שרוצה לשפר את הסבולת לב ריאה שלו.
צריך לעבוד איתה בזהירות - אפשר למצוא אותה בחנויות שמוכרות מוצרי "לחימה" וכו' ממה שהבנתי יש בפ"ת אחת כזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית