הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר חשק מיני לאחר סייקל

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
חברה עזרה לאחר סייקל אולי למשהו קרה את זה טוב אז ככה אני סיימתי pct ויש לי בעיה אני לא חרמן בכלל וסליחה אבל הזין שלי מת בקושי מגיע לזיקפה אפילו 1 מה עושים.?
2 פרובירון יכול לעזור פה.?
3 לחזור על pct מחדש.?

חברה עזרה לאחר סייקל אולי למשהו קרה את זה טוב אז ככה אני סיימתי pct ויש לי בעיה אני לא חרמן בכלל וסליחה אבל הזין שלי מת בקושי מגיע לזיקפה אפילו 1 מה עושים.?
2 פרובירון יכול לעזור פה.?
3 לחזור על pct מחדש.?
מה גילך? מה הסייקל והאם ראשון? מתי נסתיים? מתי בוצע ה-PCT ומה הכיל? בדיקת דם ביצעת?

• פותח/ת השרשור
28 סייקל שלישי פניל וטסט פורפ 11 שבועות pct כלומיד + נולבדקס 4 שבועות 100 כלומיד 40 נולבדקס פרגניל 500 שבועי לאורך כל הסייקל Pct נגמר לפני שבועיים 3

תריץ בדיקות דם. חוץ מזה שאני רואה שזו לא התאוששות הראשונה שלך מסייקל בו החשק המיני שלך ברצפה. מה הייתה הבעיה בפעם הקודמת ואיך פתרת אותה?

פרווירון יכול לעזור אבל זה אומר שאתה עדין "בסייקל" כי פרווירון זה סטרואיד אז נשאלת השאלה בשביל מה עשית PCT אם כלומיד וטמוקסיפן ? תשתה טריבולוס אם כבר במינון כפול הוא יעזור לחשק מיני.

• פותח/ת השרשור
סבבה השאלה אם זה יעזור לטווח הארוך כי אי אפשר להיות אם טריבולוס כל הזמן
מה את אומר על להמשיך כלומיד כדור אחד ביום לעוד 4 שבועות ?

קודם כל כן אפשר להיות על טריבולוס כל הזמן אין אם זה שום בעיה.
יש לי שאלה עליך בזמן ה-PCT שהאית שותה את הכלומיד והטמוקסיפן איך היה החשק המיני בחודש הזה? גם לא טוב ? או שברגע שהפסקת את ה-PCT החשק המיני ירד ?

הי alex0001 , מתוך סקרנות ...בזמן ה PCT כאשר נוטלים את הכלומיד עם הנולבה האם מרגישים עליה בליבידו ?

מה הבעיה לעשות בדיקות דם? ואם הפרופיל הורמונים תקין?

העניין יכול להיות מאוד פסיכולוגי

קודם כל תבצע בדיקות דם
יכול להיות שיש בעיה שם שצריך לפתור
לקחת פרווירון לא יעזור לך לטווח הארוך ובמיוחד לא טריבולוס (עדיין אנשים לוקחים את הזבל הזה?)

28 סייקל שלישי פניל וטסט פורפ 11 שבועות pct כלומיד + נולבדקס 4 שבועות 100 כלומיד 40 נולבדקס פרגניל 500 שבועי לאורך כל הסייקל Pct נגמר לפני שבועיים 3
ראשית כל בצע בדיקת דם המכילה פרופיל הורמונלי מלא. עקוב אחר לחץ הדם וודא שהוא בתחום הרצוי.
לרוב גם כאשר רמות הגונדוטרופינים והטסט מתייצבים ברמה הדומה לזו שטרם הסייקל החשק המיני מפגר מאחור. לעיתים לוקח אפילו מספר חודשים עד שחוזר לעצמו כשבנוסף קיים אפקט פסיכולוגי הקשור בחרדת ביצוע והאמן לי שהוא משמעותי.
עבור בעיית הזיקפה השתמש בסיאליס/ויאגרה.

ראשית כל בצע בדיקת דם המכילה פרופיל הורמונלי מלא. עקוב אחר לחץ הדם וודא שהוא בתחום הרצוי.
לרוב גם כאשר רמות הגונדוטרופינים והטסט מתייצבים ברמה הדומה לזו שטרם הסייקל החשק המיני מפגר מאחור. לעיתים לוקח אפילו מספר חודשים עד שחוזר לעצמו כשבנוסף קיים אפקט פסיכולוגי הקשור בחרדת ביצוע והאמן לי שהוא משמעותי.
עבור בעיית הזיקפה השתמש בסיאליס/ויאגרה.
אפשר לדעת למה?
כאילו אם כל הרמות ההורמונליות נמצאות באזור התקין..מדוע אם כן יש פגיעה בליבידו?

• פותח/ת השרשור
בזמן הכלומיד והנולבה היה חשק מיני כן.!
עכשיו בלי סייקל או אם סייקל אני בחרמנות שיא תמיד. ועכשיו בקושי עומד לי זה לא הגיוני.
כן אני יבצע בדיקות דם השבוע
וניצא מנקודת הנחה שהטסט שלי ממש נמוך אז מה צריך לעשות במצב כזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית