הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמון גדילה - מה הערכים התקינים בגוף ?

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי,

אני מבצע בדיקת הורמון גדילה בגוף בעוד יום יומיים... מישהו יודע להגיד לי מהם הערכים הנורמלים \ לא נורמלים?
איך לפרש את תוצאות הבדיקה ? תום 😃 ...

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה לקבל על חשבון קופ"ח או רוצה לדעת שאחרי שימוש הכל חזר למוטב?

השתמשתי תקופה קצרה ב GH. הרגשתי ממש טוב עם זה. מה שגורם לי לחשוב שכנראה אני חי בחוסר. בדרך כלל כשהשינוי מרוגש ברמה שכזאת אז זה מצביע על כך.
בנוסף הייתי שמח לראות מה מצבי כרגע...

אם הכוונה לבדיקת דם של הורמון גדילה בגוף אין שום משמעות לזה. הורמון גדילה משתחרר בפולסים במשך היום כשהשיא בלילה בשינה.
בדיקת הורמון גדילה מדויקת עושים על ידי גירוי במבחן ארג'ינין או קלונידין.
אצל מבוגרים ניתן לראות חוסר יותר בבדיקת IGF-1.

• פותח/ת השרשור
אם הכוונה לבדיקת דם של הורמון גדילה בגוף אין שום משמעות לזה. הורמון גדילה משתחרר בפולסים במשך היום כשהשיא בלילה בשינה.
בדיקת הורמון גדילה מדויקת עושים על ידי גירוי במבחן ארג'ינין או קלונידין.
אצל מבוגרים ניתן לראות חוסר יותר בבדיקת IGF-1.

תודה.
האמת שזה מה שקראתי... בגלל זה נראה לי מוזר שמבקשים ממני להגיע לבדיקה כזאת אחרי צום של שמונה שעות. שאלתי מה הולך להיות בבדיקה והאם יש איזושהי פרוצדורה- ענו לי שאין שום הערות מיוחדות. כמובן שאני אמור ללכת עם זה אנדוקרינולוג שאמור להסתמף על זה...אני עושה עוד בדיקות דם אבל שם אין IGF-1. בקיצר - כנראה שיחזיר אותי לעוד בדיקות....

חבל על הזמן שלך לפי דעתי. הרופאים מאוד מקפידים על מתן הורמון גדילה היום אלא אם כן יש איזה סיבה מיוחדת.
גם אם תשיג מרשם אל תצפה למינונים כמו שלקחת. מינון למבוגרים מומלץ יכול להיות אפילו עד 1 IU....הכוונה שלא ייתנו לך כל הרבה מרשמים בחודש.

• פותח/ת השרשור
חבל על הזמן שלך לפי דעתי. הרופאים מאוד מקפידים על מתן הורמון גדילה היום אלא אם כן יש איזה סיבה מיוחדת.
גם אם תשיג מרשם אל תצפה למינונים כמו שלקחת. מינון למבוגרים מומלץ יכול להיות אפילו עד 1 IU....הכוונה שלא ייתנו לך כל הרבה מרשמים בחודש.
לא בונה עליהם... רק רוצה לדעת מה מצבי... לא חושב שיכנס לרופא בחור בגובה של 1.93 ושוקל 123 קילו ויצליח לשכנע רופא שיש יש לו בעיות גדילה (;

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית