הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טבעות

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
אני מעוניין להתקין בבית טבעות אולימפיות ,עכשיו מה כדאי עץ או מתכת?מה ההבדל בניהם?בסאל ספורט ההבדל בין העץ למתכת כמעט 200 שקל הבדל לטובת העץ(450 עץ ,259 מתכת) ,איפה אני יכול לתלות אותם ולתאם גובה?בבית שלי כל הקירות כמעט מקסימום 3-3.5 מטר גובה ,ורשום שהרצועות הם 6 מטר ,איך זה הולך?

בעיקרון יש לך מן "סוגר" כזה שדרכו אתה יכול לקבוע את הגובה, לאן לקבע אותם בתקרה שלך זה אין לי מושג ותצטרך כנראה לאלתר משהו.
לגביי עץ מול מתכת אין לי מושג מה זה טבעות ממתכת אתה בטח מתכוון לפלסטיק , העץ הרבה יותר נוחות במיוחד עם מגנזיום ויש יותר "גריפ" הן פחות מפתחות לך "זיעה" בידיים ויש חיכוך יותר טוב מה שיעזור לך מבחינת העבודה עליהן

• פותח/ת השרשור
אז לגבי הגובה אני יסתדר אז ,לגבי התלייה ,עם מה אני יכול לתלות שיחזיקו 70-80 קילו?

יש וו כזאת שתולים בתקרה, זה עם קדיחות ובלאגנים אם יש לך כוח להתעסק, היא מסוגלת להחזיק איזה 200 קילו. אבל בכל מקרהה אתה יכול לתלות את זה על עצים או כל מיני דברים ברחוב גם, להתאמן ושאתה מסיים להוריד את זה

Star,
קיבוע לתקרה יכול להעשות על ידי ג'מבו טבעת. אני נוטה להאמין שגובה התקרה אצלך עומד על 2.7 מטר ולכן שימוש בטבעות בגובה כזה עלול להיות מגביל במהרה כאשר תתקדם ביכולות שלך. אם התקרה באמת בגובה 3.5 מטר, אז זה יכול להיות מספק. אני מציע שתנסה לעבוד אם ניתן עם הטבעות בחוץ ולא תחת תקרה בבית.

1.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איפה אפשר לעבוד בחוץ?אני ישים את על איזה ענף של עץ<?הוא לא יפול?סליחה על בורות:s49:

איפה אפשר לעבוד בחוץ?אני ישים את על איזה ענף של עץ<?הוא לא יפול?סליחה על בורות:s49:

תמצא ענף חזק אפשר גם לשים על המתקנים האלו שיש בפארקים

טבעות עץ הרבה יותר נוחות. לתפוס בפולס גריפ טבעות מתכת זה לא נעים, דיי כואב.

Back
למעלה תחתית