הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעות בחיטוב

evyatar yosef

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
במשך 3 שבועות עשיתי חיטוב או יותר נכון ניסיתי לעשות רק אחרי 3 שבועות הבנתי שעשיתי חיטוב לא טוב ושהורדתי יותר מדי בפחמימות וקלוריות היו ימים שהורדתי יותר מ 1000 קלוריות מהצריכה היומית בעזרת האימונים והקפדתי ברוב הימים לשמור על 100 או פחות גרם פחמימות ועכשו אני לא יודע אם יש טעם להמשיך את החיטוב בצורה טובה כי אני רואה ירידה במסת שריר

תעבור לשבועיים נייטרלי.
בזמן הזה תתכנן את החיטוב בצורה טובה ולאחר מכן תמשיך את החיטוב, אתה מתאמן?

• פותח/ת השרשור
רגילה יחסית אותם אימונים אנירובים ab 4 פעמים בשבוע
ראשון ורביעי a- חזה, יד קדמית, ורגליים
שני וחמישי b- גב, כתפיים ,יד אחורית

ובנוסף אימונים אירוביים ריצה בקצב בינוני בן 8 ל10 במשך 15-30 דקות

לפי דעתי אתה רואה ירידה במסת שריר כי אתה לא אוכל מספיק חלבונים. גירעון של 1000 ליום זה מעולה אבל זה דורש 5-6 סקופים של אבקת חלבונים בשביל להגיע לכמות טובה של חלבונים. אחרת אתה גם תרזה וגם תרד במסת שריר.
בהצלחה.
אני הייתי ממשיך באותה צורה רק מוסיף המון חלבון.

ירידה של מעל 800 קלוריות/ צריכה של פחות מ1400 קלוריות לפחות ביום, באחוזי שומן נמוכים (כשאני אומרת נמוכים הכוונה לפחות מ16-18%) תביא להיחלשות, איבוד מסה רזה ושיבוש המאזן ההורמונלי. לא מספיק לשמור על ערכים תזונתיים נכונים אלא גם על הכנסה קלורית מספקת, גם לקלוריות יש סף דרישה מסויים, לא רק לחלבונים ושומנים. אני מציעה כמו שכאן אמרו לך- צא לשבועיים במאזן נייטרלי, תתמקד בלאושש את הגוף ממצב ההרעבה אותו הכנסת אליו, תקפיד על תצרוכת שומנים וחלבונים נכונה ורק כעבור שבועיים (!!!) תחזור לחיטוב, בינתיים גם אם תנסה להמשיך בחיטוב לא נראה לי שתתקדם מכיוון שאני בטוחה שכבר הפרת את האיזון בגוף ופגעת בקצב איבוד השומן ומכאן והלאה המצב רק יחמיר.

לפי דעתי- לפי התמונה אין לך בכלל צורך בחיטוב, להיפך, נראה לי שדרושה עלייה במסה.
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
תמונה ממש ישנה, אבל בכל מקרה גמאני חושב לעזוב את החיטוב ולהתחיל לעלות במסה הבעיה היא שאני כאילו כל הזמן מפחד לאכול יותר מדי כי אני לא רוצה להשמין זה כמו שריה בראש כי פעם הייתי ממש שמן

יש הבדל בין להשמין לבין לעלות במסת השריר. אז תשמין אולי במהלך תקופת המסה 3 קילו בשומן- אז מה? זה א כאילו את תשמין וזהו, אתה תתזק ותגדל בנוסף. אין לך מה לפחד 😃

תמונה ממש ישנה, אבל בכל מקרה גמאני חושב לעזוב את החיטוב ולהתחיל לעלות במסה הבעיה היא שאני כאילו כל הזמן מפחד לאכול יותר מדי כי אני לא רוצה להשמין זה כמו שריה בראש כי פעם הייתי ממש שמן
מבין את הפחד שלך גם אני הייתי במקום הזה.

קודם כל אף אחד לא ישקר לך ויגיד לך שאתה תעלה רק שריר, אתה תעלה גם בשומן, אך לא הרבה. הרי אתה כבר לא במצב שהיית בו פעם, אתה מתאמן אתה מודע למה אתה אוכל ואתה יודע לבנות לעצמך תפריט לכן אם תאכל את התפריט שלא ותתאמן חזק אתה תפתח מסת שריר מכובדת ותראה יותר מסיבי

הבעיה היא שהכל כל כך מבלבל אתה בקלות יכול לטעות
בשביל זה מתכננים ומתייעצים.

תתחיל מלקרוא את המאמר לעליה במסה תוך כדי בניית תפריט, כשיהיה לך תפריט תפרסם אותו כאן.
תבנה לך תוכנית אימון FBW מהפורטל וגם אותה תפרסם כאן. תקרא את כל המאמרים האלו עד הסוף.

לאחר שתפרסם כאן תוכל לקבל חוות דעת שאתה לא מתבלבל. רק לאחר שתיהיה בטוח בדרך תתחיל

• פותח/ת השרשור
מה זה fbw התוכנית שלי גילה יחסית- אימונים אנירובים 4 פעמים בשבוע ab
ראשון ורביעי a- חזה, יד קדמית, ורגליים
שני וחמישי b- גב, כתפיים ,יד אחורית

אני אישית ירדתי בדיאטה קטוגנית ל-1400 ואפילו קצת פחות מזה בסוף, לא נחלשתי, החילוף חומרים שלי היה זין, פשוט פיציתי על זה בהעמסות מפגרות בסופ"שים
רק כשעברתי למאסה והכנסתי 2600-2800-3000 קלוריות וראיתי שאני עדיין נייטרלי\יורד במשקל הבנתי כמה דפוק הח"ח שלי היה.
אם לא סיימת את החיטוב, תעשה מה שהמליצו לך, תעלה את הקלוריות, תן לגוף שלך להתאפס, תמשיך לרדת
את מה שהפסדת תרוויח בחזרה כבר במסה הבאה בזמן די קצר, הגוף זוכר, אבל תסיים את החיטוב שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית