נק' מוניטין:
5,839
- 2,570
- 2,109
יצא לי כבר כמה פעמים לראות פרסומות מצחיקות באתר הנה אחת מלפני כמה דקות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קוקסינל רוכב על סוס פוני ?
בננה זה פרי תמים ולא מזיקראית את הפרסומת לנשים שרואים יד שמחזיקה בננה גדולה?
הייתה פה פעם גם פרסומת לקורס ריקוד על עמוד
אני לא חושב שהוא אמר את זה בתור תלונה אלא יותר בתור בדיחהלצערי אין לי שליטה על זה. זה גם תלוי מה אתם מחפשים בגוגל כי זה מתאים לכם פרסומות בהתאם, אז...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצחת אותי משה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתלצערי אין לי שליטה על זה. זה גם תלוי מה אתם מחפשים בגוגל כי זה מתאים לכם פרסומות בהתאם, אז...
זה לא חייב להיות אתה. זה עובד פר IP, עוגיה או מעקב בהתחברות לחשבון ג׳ימייל כזה או אחר (שזה מתקשר לעוגיה) ככה שמישהו על הרשת שלך (בבית/מאיפה שאתה מתחבר) חיפש את מה שחיפש ולכן אתה מקבל את זה.אין לי הסבר לזה,אני לא מחפש בגוגל על ברית מילה או על הדוקטור הזה.
זה לא חייב להיות אתה. זה עובד פר IP, עוגיה או מעקב בהתחברות לחשבון ג׳ימייל כזה או אחר (שזה מתקשר לעוגיה) ככה שמישהו על הרשת שלך (בבית/מאיפה שאתה מתחבר) חיפש את מה שחיפש ולכן אתה מקבל את זה.
בכל מקרה כמו שציינתי. אין לי שליטה על זה. זה גם מבוסס מדינה, ככה שהפרסומות שאתה רואה, אני לא רואה. אצלי זה הכל שיחות לחו״ל, השקעות בחו״ל, עבודה בעגלות ודברים שקשורים לארה״ב.