הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגע לפני ההזרקת gh הראשונה שאלה למבינים בלבד

מצב
השרשור נעול

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
טוב אז הכל מוכן להזרקת הgh הראשונה אין ספק שאני מתרגש:)
בסוף הלכתי על סייקל של טסט 750 בולדנון 600 זה שבועיים ראשונים שהויאלים האחה נגמרים עובר לטסט 750 טרן 400 שאלה ניגמרים חוזר לטסט 750 בולדנון 600
בנוסף כל יום 5iu hgh על הבוקר
להריץ במהלך הסייקל פרגניל???
אם כן אז כמה?
בנוסף שאלה לגבי ערבוב החומר
אחרי ששאבתי את המיים וששמתי בויאל של החומר כמובן מוציא תמים לא ישירות על החומר ומסובב בעדינות.
אחרי שזה מעורבב אני ישר יכול להזריק או זה צריך להמתין במקרר זמן מסויים לפני ההזרקה.
אשמח לתשובה לחוות דעת להערות והארות
תודה אנשים על הכל באמת פורום שעוזר ומכוון מעריך מאד.

• פותח/ת השרשור
אל תדאגו תהיה לכם חוות דעת ממני על כל התהליך תוצאות הכל.
כולל תמונות
אני מצפה לגדילה משמעותית מהחומר
למרות שאני מקווה לא להתאכזב:)

אני מניח שאתה הולך על מאסה, כמה קלוריות אתה הולך לאכול?

• פותח/ת השרשור
500 פחמימה 350 חלבון
משקל 92 עכשיו גובה 1.83
א.ש 12

כמה זמן אתה הולך להריץ את הסייקל? (על מנת שאוכל למקם את עמדתי בנוגע לפרגניל).

בנוגע להורמון גדילה, ברגע שערבבת את החומר בעדינות - העמדת את הויאל על השולחן והמים צלולים ולא עכורים ניתן בהחלט להזריק. אם המים עכורים עם חתיכות בפנים אין להזריק את החומר.

• פותח/ת השרשור
3 חודשים כרגע הסייקל המיועד,לא עשיתי הפסקה מהסייקל הקודם שנגמר לפני חודש ולא עשיתי פיסיטי,מעותר לגמרי שאני נכנס לעוד סייקל עכשיו,עשיתי שיוט של 125 טסטוירון בשבוע.

3 חודשים כרגע הסייקל המיועד,לא עשיתי הפסקה מהסייקל הקודם שנגמר לפני חודש ולא עשיתי פיסיטי,מעותר לגמרי שאני נכנס לעוד סייקל עכשיו,עשיתי שיוט של 125 טסטוירון בשבוע.

כל מה שנותר לעשות הוא לתת דקה פפטיל בסיום הסייקל (מתי שהוא לא יהיה). לא הייתי משלב פרגניל.

שיהיה בהצלחה, שמח עבורך שהגעת למקום הזה.

לא הייתי משלב פרגניל.
.
למה?
טוב אז הכל מוכן להזרקת הgh הראשונה אין ספק שאני מתרגש:)
בסוף הלכתי על סייקל של טסט 750 בולדנון 600 זה שבועיים ראשונים שהויאלים האחה נגמרים עובר לטסט 750 טרן 400 שאלה ניגמרים חוזר לטסט 750 בולדנון 600
בנוסף כל יום 5iu hgh על הבוקר
להריץ במהלך הסייקל פרגניל???
אם כן אז כמה?
בנוסף שאלה לגבי ערבוב החומר
אחרי ששאבתי את המיים וששמתי בויאל של החומר כמובן מוציא תמים לא ישירות על החומר ומסובב בעדינות.
אחרי שזה מעורבב אני ישר יכול להזריק או זה צריך להמתין במקרר זמן מסויים לפני ההזרקה.
אשמח לתשובה לחוות דעת להערות והארות
תודה אנשים על הכל באמת פורום שעוזר ומכוון מעריך מאד.
איזה סייקל זה ומה המשך?
לא הבנתי מה התוכנית של הסייקל ונשמע שהוא מבולבל ולא בנוי נכון. מה זה בולדנון/טרן אין אסטר?
מה עם דוסטינקס? ארימידקס? אספירין? PCT?
פרגניל 500IU/week.
לגבי ה-gh המינון תלוי בgh שאתה מחזיק. כעיקרון המינון שציינת מתאים לרפואי.

• פותח/ת השרשור
למה?

איזה סייקל זה ומה המשך?
לא הבנתי מה התוכנית של הסייקל ונשמע שהוא מבולבל ולא בנוי נכון. מה זה בולדנון/טרן אין אסטר?
מה עם דוסטינקס? ארימידקס? אספירין? PCT?
פרגניל 500IU/week.
לגבי ה-gh המינון תלוי בgh שאתה מחזיק. כעיקרון המינון שציינת מתאים לרפואי.
החומרים ארוכים כולם אם זה היה קצר מין הסתם הייתי מציין וכן יש משחק בסייקל מתחילים חומר אחד ממשיכים עם אחר וחוזרים לראשון שברקע טסט 750 קבוע
פרגניל למה לשלב בעצם?
ארימידקס לא צריך בכלל לא רגיש באף סייקל שעשיתי עד היום עם מינונים גבוהים יותר לא היתה לי רגישות
נולבדקס זמין לי תמיד במידה ו...
אספירין למה???
תודה

החומרים ארוכים כולם אם זה היה קצר מין הסתם הייתי מציין וכן יש משחק בסייקל מתחילים חומר אחד ממשיכים עם אחר וחוזרים לראשון שברקע טסט 750 קבוע
פרגניל למה לשלב בעצם?
ארימידקס לא צריך בכלל לא רגיש באף סייקל שעשיתי עד היום עם מינונים גבוהים יותר לא היתה לי רגישות
נולבדקס זמין לי תמיד במידה ו...
אספירין למה???
תודה
אז מה משך הסייקל?
אתה מחליף בין בולדנון לטרן (שוב, מה המשך?). פעילות הבולדנון שמעלה בעקיפין ייצור כדריות דם אדומות היא תופעה רצויה אך ורק בתחילת הסייקל, ככל שנמשך מביא הדבר לעלייה בלחץ הדם. טרן מעלה את לחץ הדם מיד בתחילת שימוש. כדאי שתבדוק אותו בתדירות סבירה. צמיגות הדם עולה עקב שימוש בסטרואידים, שילוב של עליית לחץ וצמיגות מטרש את העורקים והמערכת הקרדיו-וסקולרית שלך חשובה הרבה יותר מהפיטמה.
אפרופו פיטמה, הצטייד בדוסטינקס, כאשר הפרולקטין יעלה עקב שימוש ממושך ב-NOR19 הנולבה הזמין תמיד לא יעזור.
פרגניל לשלב בכדי להישמר מאטרופיה של האשך.
עדיין לא משנה כמה חומרים תחליף גם עבור אסטרים מאוד ארוכים, קח בחשבון שקצב הגדילה יורד.בין החלפות חומרים עדיף לרדת למינון TRT עם הטסט ללא חומרים נוספים ולשמור עליו כחמישה שבועות לכל הפחות. אותן הפסקות מטודיות ל-TRT (מה שמכונה B&C) ישפרו בצורה ניכרת את רווחי הסייקל ויפחיתו את תופעות הלוואי הבעייתיות ביותר.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי ציינתי בהודעה הראשונה שהסייקל מיועד ל3 חודשים אולי אמשיך עם ההורמון גדילה ל4 חודשים ויותר.
נראה מה יהיו התוצאות,מתי אני אמור להרגיש אותו בכלל,מעניין באמת מעניין

תודה אחי ציינתי בהודעה הראשונה שהסייקל מיועד ל3 חודשים אולי אמשיך עם ההורמון גדילה ל4 חודשים ויותר.
נראה מה יהיו התוצאות,מתי אני אמור להרגיש אותו בכלל,מעניין באמת מעניין
אז תצטייד בדוסטינקס ותבדוק לחץ דם. בהצלחה.

אני לא מכיר את הוריאציה שאתה מציג כאן, יש שיטה מאוד מוכרת להריץ סייקל אנאבולי ומיד אחריו להתחיל סייקל אנדורגני. לפי ההגיון שלי, זה לא מסתדר, אף אחד מהחומרים עוד לא נתחיל לתת את היתרונות שלו ואתה כבר מחליף. בולדנון זה בכלל חומר שלוקח לפחות חודש לראות משהו אם בכלל, טרן יקח לו 10 ימים עד שתרגיש אותו. לא מבין למה ועל סמך מה או לפי מה החלטת לפעול ככה, אבל המבחן התוצאה הוא המבחן הקובע, ולכן, נשמח להתעדכן ולראות לאן זה מוביל.

לא ציינת איזה הורמון גדילה אתה משתמש... רפואי בדרך כלל בבית המרקחת אתה מקבל כבר מעורבב אז אני מניח שזה לא רפואי. הנורדיטרופין מגיע כבר נוזלי כמוצר מוגמר...
בכל אופן - מומלץ לפצל את ההורמון גדילה. בבוקר ולפני השינה.
אם החומר טוב ומקורי - אתה תדע מייד תוך יום יומיים. בעיקרון - צפה לנפילת סוכר. מה שאומר לאכול פחמימות סביב ההזרקה. לא ממליץ לך לפני האימון להכניס - מניסיון זה יכול לגרום לך לבלק אאוט. עדיף לתת אחרי האימון.
במידה ומדובר בחומר לא רפואי - תעלה למינימום 8 איו ביום... מפוצל.

תוך כמה זמן תוצאות - אצלי על רפואי שבוע אחד 4 איו ליום שבוע שני 8 איו - עליתי שתי קילו (הייתי תקוע במשקל לפחות חודש וחצי) וירדתי 1.2 אחוז שומן. ההרגשה הכללית הייתי מדהימה. הרגשתי טוב וחזק. באופן אישי, אני חושב ש 8 איו זה מינון לבודיבילדינג אבל הוא מביא איתו קצת סיכונים מבחינת נפילות סוכר אז צריך ללמוד לעבוד סביב זה. 4 איו - לא הרגשתי כלום.

* לגבי העירבוב - אחריי הוספת המים צריך להמתין 24 שעות לפני השימוש, לשמור בקירור כמובן אחרי הערבוב.

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה הזרקתי כבר:)
לא צריך לחכות 24 שעות ולא כלום
החומר מומס אפשר להזריק
אני מתחיל עם הייגטרופין ואחרי חודש עובר לביוטרופין שכבר מחכה לשעתו במקרר.
להזריק לפני השינה כמו שציינת זו טעות רצינית ביותר
מזריקים רק בבוקר על הבוקר ו או אחרי אימון
נעדכן אתכם

אני לא מכיר את הוריאציה שאתה מציג כאן, יש שיטה מאוד מוכרת להריץ סייקל אנאבולי ומיד אחריו להתחיל סייקל אנדורגני. לפי ההגיון שלי, זה לא מסתדר, אף אחד מהחומרים עוד לא נתחיל לתת את היתרונות שלו ואתה כבר מחליף. בולדנון זה בכלל חומר שלוקח לפחות חודש לראות משהו אם בכלל, טרן יקח לו 10 ימים עד שתרגיש אותו. לא מבין למה ועל סמך מה או לפי מה החלטת לפעול ככה, אבל המבחן התוצאה הוא המבחן הקובע, ולכן, נשמח להתעדכן ולראות לאן זה מוביל.
לא שמתי לב למשך השימוש בחומר. שימוש ראשוני לשבועיים ב-eq באמת חסר טעם, הגם שהמינון באמת נמוך.

איזה חברה הGH?? ומה הטעם בלהריץ בולד לא לאורך זמן ועוד עם הפסקות?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית