הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגע לפני ההזרקת gh הראשונה שאלה למבינים בלבד

מצב
השרשור נעול

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
טוב אז הכל מוכן להזרקת הgh הראשונה אין ספק שאני מתרגש:)
בסוף הלכתי על סייקל של טסט 750 בולדנון 600 זה שבועיים ראשונים שהויאלים האחה נגמרים עובר לטסט 750 טרן 400 שאלה ניגמרים חוזר לטסט 750 בולדנון 600
בנוסף כל יום 5iu hgh על הבוקר
להריץ במהלך הסייקל פרגניל???
אם כן אז כמה?
בנוסף שאלה לגבי ערבוב החומר
אחרי ששאבתי את המיים וששמתי בויאל של החומר כמובן מוציא תמים לא ישירות על החומר ומסובב בעדינות.
אחרי שזה מעורבב אני ישר יכול להזריק או זה צריך להמתין במקרר זמן מסויים לפני ההזרקה.
אשמח לתשובה לחוות דעת להערות והארות
תודה אנשים על הכל באמת פורום שעוזר ומכוון מעריך מאד.

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 51.5 · צפיות: 281
טוב אז ככה הזרקתי כבר:)
לא צריך לחכות 24 שעות ולא כלום
החומר מומס אפשר להזריק
אני מתחיל עם הייגטרופין ואחרי חודש עובר לביוטרופין שכבר מחכה לשעתו במקרר.
להזריק לפני השינה כמו שציינת זו טעות רצינית ביותר
מזריקים רק בבוקר על הבוקר ו או אחרי אימון
נעדכן אתכם

קודם כל לא טעיתי... תקרא הוראות ערבוב ואני מאמין שתמצא. אבל בוא לא נכנס לזה... היגטרופין זה ממש רחוק מפארמה אז ה 5איו שאתה מכניס זה אולי 1 גג 2 איו, אז כך בחשבון.
לא טעיתי לגבי תזמון ההזרקה - הכי טוב זה לפצל. אם בלילה טוב או לא ? זה וויכוח ארוך שיגמר בסופו של דבר בגישה שלך, אז אני גם פה לא מתווכח.

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה,מה שקשקשת על הייגטרופין זה רק מדברים ששמעת הרי לא באמת בדקת,אז אני אומר לך שבויאלים שלי מתוך 10 איי יו יש לי 9 וזה בדוק מה תגיד???
יש לי ביוטרופין גם במקרר ומעדיף להתחיל עם זה.
חוות דעת ראשונית אחרי 2 זריקות 5 כל פעם לא יכולתי להתאמן הפאמפ היה כזה מטורף שנאלצתי ממש להפסיק תאימון הרגשה אלוהית שאין דברים כאלה.

טוב אז ככה,מה שקשקשת על הייגטרופין זה רק מדברים ששמעת הרי לא באמת בדקת,אז אני אומר לך שבויאלים שלי מתוך 10 איי יו יש לי 9 וזה בדוק מה תגיד???
יש לי ביוטרופין גם במקרר ומעדיף להתחיל עם זה.
חוות דעת ראשונית אחרי 2 זריקות 5 כל פעם לא יכולתי להתאמן הפאמפ היה כזה מטורף שנאלצתי ממש להפסיק תאימון הרגשה אלוהית שאין דברים כאלה.

לא קשקשתי - בדקתי וניסיתי חמוד.
אתה חי בסרט שסיני זה רמה של פארמה.
אולי הביוטרופין זה רמה אבל לא הייג'.

hygetropin באמת רחוק מהורמון רפואי. זה שלקחת אותו והרגשת סוג של צבירת נוזלים או משהו אחר לא אומר כלום.
אני לקחתי hygetropin הרגשתי קצת צבירת נוזלים, וכשבדקתי IGF-1 לאחר זמן מה כשאני משתמש בו לא היה עלייה משמעותית אם בכלל כמו שהיה בGH הרפואי
אין מה להשוות כל הזבל הסיני לא משתווה לGH רפואי.
.

hygetropin באמת רחוק מהורמון רפואי. זה שלקחת אותו והרגשת סוג של צבירת נוזלים או משהו אחר לא אומר כלום.
אני לקחתי hygetropin הרגשתי קצת צבירת נוזלים, וכשבדקתי IGF-1 לאחר זמן מה כשאני משתמש בו לא היה עלייה משמעותית אם בכלל כמו שהיה בGH הרפואי
אין מה להשוות כל הזבל הסיני לא משתווה לGH רפואי.
.

היי'ג טוענים שהם פיתחו שיטה לייצר את ההורמון באבקה... ושזה יכול להחזיק מעמד 28 יום ללא קירור. וואלה לא יודע.... המחיר מפתה, נחשב למותג על בקרב ה GH שהוא UG. אבל לא...

היי'ג טוענים שהם פיתחו שיטה לייצר את ההורמון באבקה... ושזה יכול להחזיק מעמד 28 יום ללא קירור. וואלה לא יודע.... המחיר מפתה, נחשב למותג על בקרב ה GH שהוא UG. אבל לא...

גם אני שמעתי את השטויות האלה. BULLSHIT.....

• פותח/ת השרשור
כולכם כאן קשקשנים ברמה אחרת וחובבנים ברמה אחרת 90 אחוז רק מדברים לא ניסו וה10 אחוז שניסו אין להם תקשרים שלי להגיע לחומר הטוב אז תפסיקו לזיין תשכל התמונת פרופיל שלי עוד מעט תשתיק לכם תפיות

אתה פותח פוסט בכדי לשמוע דעות ואז קורא לכולם קשקשנים.
המינימום זה לדעת להתנסח בצורה מכובדת, אתה הקשקשן פה שלא מוכן לקבל דעות של אחרים.
אין טעם שנמשיך לקשקש..
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית