הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ pea protein & hemp protein

human car

משתמש מתחיל
70
10
נק' מוניטין:
9
70
10
שלום רב,
קראתי קצת ברשת על שניהם, אבל לא הצלחתי לגבש דעה מוצקה מספיק, הבנתי בעיקר שהם מתעכלים לאט יותר מחלבון מיי גבינה
אשמח אם מישהו יוכל להוסיף את דעתו, או לחלוק מידע מעניין בנושא

מודה מראש
בוריס

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.
אוקי בגדול סיכמת את העניין, היייתי רוצה לקבל עוד קצת מידע ודעות אם אפשר
בגדול להישאר עם מיי גבינה אבל

אם באמת חשובה לך ספיגה אטית, קנה חלבון קזאין (חלבון החלב). חלבון איכותי בעל ספיגה אטית. אם כי לרוב האנשים יש מספיק קזאין בתזונה (חלב ומוצרי חלב).

• פותח/ת השרשור
אין לי צורך או עניין מיוחד בחלבון ספיגה איטית
נתקלתי במוצרים מהסוג הנל, ורציתי להעשיר את הידע שלי
ובעיקר להבין אם הם מתאימים לי או לא
תודה על התשובות

תגובות לא רציניות !!! כל מה שבא ממזון אמיתי ולא מתוספים כולל בתוכו הרבה ויטמינים ומינרלים ולא דברים מלאכותיים.

אני משתמש הרבה גם באבקת חלבון (פעם ביום לפני אימון) אבל לאחר אימון ללא ספק חלק מהחלבונים שלי מגיעים מ HEMP SEEDS ו CHIA seeds

דווקא שניהם מכילים את כל פרופיל חומצות האמינו שקיים !

לא סתם MIKE DOLCE שמאמן את ספורטאי העילית ב UFC ממליץ לספורטאים שלו על החלבונים הללו.

מה שמשנה בסופו של דבר, זה שאתה אוכל חלבון ממקורות מגוונים במשך היום וגם מגיע לכמות מספקת.
בהנחה, שזה המצב, זה לא כ"כ משנה אם זה חלבון כזה או אחר כי המקורות השונים "יאזנו" אחד את השני.

עם זאת, אם אתה לא טבעוני, אני לא רואה שום יתרון אינהרנטי לחלבונים שציינת. ואם כבר לקנות תוסף חלבון, עדיף שיהיה ממקור איכותי - כמו מי גבינה\קזאין.

המחקרים שאני מכיר שבדקו מהירות עיכול של חלבון בוצעו אחרי צום, וגם הנבדקים צרכו רק חלבון, מה שלא תמיד תואם את המציאות. ככה שזה לא הכי רלווטני במקרה ואתה לא אוכל את החלבון בצום.
וגם כשאתה אוכל הרבה חלבון הגוף מייעל את מהירות עיכול החלבון , ככה שלפי דעתי זאת התעסקות בשטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית