הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מידע על חומרים מסוימים

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום!!!!
הייתי רוצה לדעת מה אלה החומרים :
1) Methyl-1-Etiocholenolol-Epietiolanolone Alpha 1
2) Dymethazine
תודה 😃

טוב נוווו. לא נילחץ עלייך. 😉
זה לא כ"כ סודי...
סיימתי תואר ראשון ושני בהנדסה מכאנית עם התמחות בזרימה ומעבר חום וספציפית בתחום זרימות מעבר באמצעות כלי סימולציה ממוחשבים המבוססים על שיטות נומריות. כרגע משלים דוקטורט המהווה המשך ישיר למחקר התואר השני.
גם כפרנסה אני עוסק בניתוחים תרמודינמיים באמצעות כלי סימולציה ממוחשבים.
אז חלק מהידע נגזר מהרקע האקדמי ורובו בזכות יכולת לקרא מאמרים (ושרת אוניברסיטאי שמאפשר לי גישה לעשות זאת...😃).

לסיכום, הידע מגוגל.

זה לא כ"כ סודי...
סיימתי תואר ראשון ושני בהנדסה מכאנית עם התמחות בזרימה ומעבר חום וספציפית בתחום זרימות מעבר באמצעות כלי סימולציה ממוחשבים המבוססים על שיטות נומריות. כרגע משלים דוקטורט המהווה המשך ישיר למחקר התואר השני.
אז חלק מהידע נגזר מהרקע האקדמי ורובו בזכות יכולת לקרא מאמרים (ושרת אוניברסיטאי שמאפשר לי גישה לעשות זאת...😃).

לסיכום, הידע מגוגל.

קראתי את זה פעמיים להבין מי נגד מי...

באמת כל הכבוד לך, וזה מראה שזה בא לך מאהבה לתחביב נטו ולאו דווקא מעבודה וכו'.
יוצא אם כך שאתה בן 30+-.

מאוד מעריך אותך. יישר כוחך!

קראתי את זה פעמיים להבין מי נגד מי...

באמת כל הכבוד לך, וזה מראה שזה בא לך מאהבה לתחביב נטו ולאו דווקא מעבודה וכו'.
יוצא אם כך שאתה בן 30+-.

מאוד מעריך אותך. יישר כוחך!
כן זה תום, מי שעדיין לא מכיר או התרגל לתשובות שלו 😃

הסטרואידים האלה נמכרים OTC כאילו היו תוספים. ההגדרה של תרופה/תוסף/סם תלויה בחוקים וחוקים משתנים ממדינה למדינה.
בשורה התחתונה התוספים האלה הם סטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים, זו כבר לא הגדרה של מדינה אלא כימיה וביולוגיה, בכך אין ספק. סטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים משמשים ברפואה במספר שימושים, למעשה אני לא מחדש כלום. בהתייחס לסטרואידים שהוצגו כאן הם לא הגיעו לשימוש נרחב בקרב מתאמנים לאחר ששימשו בעולם הרפואה אלא פותחו לכך במיוחד ולכן מכונים Designer Steroids.
חומרים כאלו, שהנזק שהם גורמים מקביל לנזק הנגרם מאנדרול, נמכרים לכל דורש, בעוד חומרים בעלי פוטנציאל נזקי מופחת (למשל פרימו או דקה, או אפילו טסט) אסורים לשימוש, או לפחות דורשים מרשם. לא מבין את זה.
מזכיר לי קצת את ההתחכמויות של יצרני סמים המייצרים את סמי הפיצוציות. בכל פעם שחומר נכנס לפקודת הסמים, הם מחליפים באחר בעל אותה השפעה.
הסטרואידים האלה נמכרים OTC כאילו היו תוספים. ההגדרה של תרופה/תוסף/סם תלויה בחוקים וחוקים משתנים ממדינה למדינה.
בשורה התחתונה התוספים האלה הם סטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים, זו כבר לא הגדרה של מדינה אלא כימיה וביולוגיה, בכך אין ספק. סטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים משמשים ברפואה במספר שימושים, למעשה אני לא מחדש כלום. בהתייחס לסטרואידים שהוצגו כאן הם לא הגיעו לשימוש נרחב בקרב מתאמנים לאחר ששימשו בעולם הרפואה אלא פותחו לכך במיוחד ולכן מכונים Designer Steroids.
חומרים כאלו, שהנזק שהם גורמים מקביל לנזק הנגרם מאנדרול, נמכרים לכל דורש, בעוד חומרים בעלי פוטנציאל נזקי מופחת (למשל פרימו או דקה, או אפילו טסט) אסורים לשימוש, או לפחות דורשים מרשם. לא מבין את זה.
מזכיר לי קצת את ההתחכמויות של יצרני סמים המייצרים את סמי הפיצוציות. בכל פעם שחומר נכנס לפקודת הסמים, הם מחליפים באחר בעל אותה השפעה.

בדיוק!

• פותח/ת השרשור
SARM - Selective Androgen Receptor Modulator
כאשר נעשה שימוש בסטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים בקרב מתאמנים המטרה המרכזית היא הרווח מהשפעתם על ריקמת השריר. בין שלל ההשפעות כמו סינטזת החלבון המוגברת, שינוי המאזן החנקתי ועוד, קיימת גם היקשרות לרמה כלשהי של ההורמון/סטרואיד לרצפטורים האנדרוגניים בכל מקום בו הסטרואיד מצוי. בנוסף מולקולת ההורמון/סטרואיד עוברת סידרה של המרות אנזימטיות בריקמות השונות שיוצרות הורמונים וסטרואידים אחרים שמביאים לתופעות לוואי שונות ומגוונות: מפעילות אסטרוגנית מוגברת בריקמת השד ועד פעילות אנדרוגנית מוגברת בקרבת זקיק השערה שמקדמת התקרחות. רק הגיוני אם כך שנבקש ליצור אגוניסטים לרצפטור האנדרוגני, כלומר חומרים הפועלים ברמת הרצפטור ומפעילים אותו ואף עושים זאת בצורה סלקטיבית, נניח רק בריקמת השריר. לשם כך פותחו ה- SARMs.
נכון להיום קשה להגיד שהגענו לכך, ה-SARM הנפוץ ביותר כיום, Ostarine, אינו סלקטיבי דיו, אינו עוצמתי מספיק ובאופן כללי על-אף של-SARMs הרבה פחות תופעות לוואי בלתי רצויות, במינונים גבוהים מספיק יש ביכולתם לפגוע ב-HPTA בצורה שתדרוש PCT. היתרון, מעבר לסלקטיביות המסויימת, הוא בכך שניתן לקבל אפקט סביר גם במינונים נמוכים ולכן זה האופן בו נעשה השימוש בד"כ, בשילוב עם סטרואידים בעלי יכולת היקשרות נמוכה, לצורך הסינרגיה.
יתרון נוסף של ה-SARMs היא הזמינות הביולוגית המוגברת בצריכה אוראלית ללא הרעילות לכבד שמתלווה לסטרואידים אוראליים, עובדה המאפשרת לצרוך אותם בשילוב עם סטרואידים אוראליים.
כרגיל, כל הכבוד על הידע!!
הייתי שמח לקבל עוד קצת מידע על SARMs ,מבחינת שימוש, סייקל, חומרים נלווים, pct וכיוצא בזה...
ושוב תודה על היחס והאכפתיות 😃

זה לא כ"כ סודי...

לסיכום, הידע מגוגל.

וואוו מדהים. הייתי בטוח שיש לך דוקטורט ברפואה/ביולוגיה/כימיה.

אם אתה משתמש במונח "הנדסה מיכנית" במקום "הנדסת מכונות" אז עשית את שני התארים הראשונים בת"א. ואם הדוקטורט שלך בהתמחות בזרימה, אז כנראה בטכניון.
(מנהרות רוח. אלה אם כן המחקר תיאורטי בעיקרו)
גם אני הייתי מהנדס אנליזות בעברי.
וגם אני השתמשתי בשרת של הטכניון לראות הרצאות של הפקולטה לרפואה על פיזיולוגיה ומאמץ על מנת להעשיר את הידע.

בכל אופן שאפו על הידע העצום!
כיף לראות שיש איכות בפורום מעבר לאפקות חלבון ואסטרואידים בישבן.

מצטער על החריגה מהנושא. אבל זה נובע מתוך הערכה לידע. אז זה לא כ"כ חורג...

וואוו מדהים. הייתי בטוח שיש לך דוקטורט ברפואה/ביולוגיה/כימיה.

אם אתה משתמש במונח "הנדסה מיכנית" במקום "הנדסת מכונות" אז עשית את שני התארים הראשונים בת"א. ואם הדוקטורט שלך בהתמחות בזרימה, אז כנראה בטכניון.
(מנהרות רוח. אלה אם כן המחקר תיאורטי בעיקרו)
גם אני הייתי מהנדס אנליזות בעברי.
וגם אני השתמשתי בשרת של הטכניון לראות הרצאות של הפקולטה לרפואה על פיזיולוגיה ומאמץ על מנת להעשיר את הידע.

בכל אופן שאפו על הידע העצום!
כיף לראות שיש איכות בפורום מעבר לאפקות חלבון ואסטרואידים בישבן.

מצטער על החריגה מהנושא. אבל זה נובע מתוך הערכה לידע. אז זה לא כ"כ חורג...
נחמד ונכון... הנדסה מכאנית אכן בת"א. והתיזה למאסטר עם מנחה לחלק התיאורטי מהטכניון ומנחה ראשי מת"א לחלק הקשור ב-CFD... מוזר למצא קולגה דווקא ב-LBS... 😉

תום, האם המוצר הנ"ל, וראיתי שאכן ניתן לקנות אותו בחו"ל, חוקי ? האם ניתן להשתמש פה בלבד לא טסט או PCT ?
הוא OTC בארה"ב. הוא לא נמכר בישראל. אני לא מצוי עד כדי כך בפקודת הרוקחות בכדי להסיק האם הוא תת-נגזרת של מולקולה רשומה או כיוצא בזאת.
בשום אופן לא הייתי ממליץ להשתמש בו ללא טסט. מדובר בשלושה אוראליים מאוד חזקים ונפילת הליבידו והעייפות כתוצאה מדעיכה בייצור הטסט כמו גם ממאמץ הכבד פשוט יגמרו אותך.

הוא OTC בארה"ב. הוא לא נמכר בישראל. אני לא מצוי עד כדי כך בפקודת הרוקחות בכדי להסיק האם הוא תת-נגזרת של מולקולה רשומה או כיוצא בזאת.
בשום אופן לא הייתי ממליץ להשתמש בו ללא טסט. מדובר בשלושה אוראליים מאוד חזקים ונפילת הליבידו והעייפות כתוצאה מדעיכה בייצור הטסט כמו גם ממאמץ הכבד פשוט יגמרו אותך.

תום, האם לצרכיי מסה נקייה המוצר הנ"ל (שמכיל את כל השלושה) עדיף על פני EPISTANE ?

תום, האם לצרכיי מסה נקייה המוצר הנ"ל (שמכיל את כל השלושה) עדיף על פני EPISTANE ?
אם השיקול היחידי הוא גדילה, כ"א מהשלושה בנפרד או כ-stack ב-SDMZ 3 עדיף על Epistane. העניין הוא שכ"א מהשלושה גם רעיל לכבד מ-Epistane ומשבית את ייצור הטסט הטבעי מהר יותר ממנו.

לוג Epistane:

https://www.lbs.co.il/threads/54073/page-6#post-713264

סקירה של Methyl-Stenbolone:

https://www.lbs.co.il/threads/55246/

בהקשר לתחילת השרשור על SARMS :
האם מישהו מכיר אנשים בארץ המשתמשים ב Ostarine , האם נותן תוצאות סבירות - מניסיון ולא על סמך מחקרים ? אם כן איפה ניתן להשיג את החומר ?
(הכוונה כמובן ללא שם או כתובת! .. אלא דרך איזה נתיב לחפש ?)
תודה

לאחר חיפוש בגוגל מצאתי את המידע הנ"ל :
http://www.sarms1.com/mk-2866-ostarine

האם מישהו מכיר או יודע האם החומר אמין ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הייתי שמח לקבל עוד קצת מידע על SARMs ,מבחינת שימוש, סייקל, חומרים נלווים, pct וכיוצא בזה...

תום , ניסיתי לחפש חומר על "סייקלים" של החומר Ostarine , האם ניתן לשימוש לבד או רצוי עם טסט (כמו אפיסטן)
אשמח לאינפורמציה בנושא

תום , ניסיתי לחפש חומר על "סייקלים" של החומר Ostarine , האם ניתן לשימוש לבד או רצוי עם טסט (כמו אפיסטן)
אשמח לאינפורמציה בנושא
Ostsrine הוא ה-sarm הנפוץ והפופולרי ביותר. סייקל נמשך בד"כ 8-12 שבועות במינונים של 10-30mg/ed. זמן מחצית החיים הוא כיממה ולכן אין צורך לחלק את המינון.
כל SARM ו-Ostarine אינו יוצא דופן, ידכא את ה-hpta ובפרט את ייצור הטסט הטבעי כמובן. למרות שהדבר הרבה פחות משמעותי בשימוש ב-Ostarine זה עלול לקרות. לכן בתום השימוש מומלץ לבצע pct של 3-4 שבועות תוך שימוש בכלומיד במינון של 50mg/ed.

תודה תום, מספר סוגיות נוספות:
1. אני נוסע לארהב למספר ימים , האם חוקי לקנות שם את המוצר? מה תוקף החוקיות בבדיקה אם וכאשר… בארץ?
2. האם החברות שמוכרות את החומר כמו החברה שקישרתי בשאלה מעלה - אמינות בכימיה ובמינון?
3. האם למטרותי שהן מיצוק גדילה מתונה באחוז שומן נמוך החומר ייתן לי תמורה הולמת?
4. האם תוכל להשוות את התמורה במינון שציינת לפרימו במינון בינוני או לאפיסטן…
5. אני מבין שתופעות הלוואי מינוריות , למרות זאת היית ממליץ על שילוב טסט ב trt או להשאיר זאת כאופציה פתוחה.
6. לא ציינת אטרופיה של האשך .. אני מבין ששימוש בפרניל לא רלוונטי ?
7. מכיר מישהו שהשתמש וחווה חוויות שאתה יכול לשתף אותי?
תודה וסליחה על החפירה
נראה לי שאם תשובותיך יהיו חיוביות באווירה הכללית , אביא את החומר ואנסה סייקל עוד שלשה חודשים.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית