הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון איך זה הגיוני שג'ף סייד מחטב עם המון פחמימה בכזה אחוז שומן?

• פותח/ת השרשור עוז
  • פורסם בתאריך

עוז

משתמש פעיל
301
42
נק' מוניטין:
52
301
42
היי,

ג'ף סייד פרסם לא מזמן סרטון שלו 15 ימים לפני תחרות IFBB GREATER GULF STATES. בסרטון הוא הראה את הארוחות שלו וקצת פוזינג
עכשיו הסיבה שפתחתי את האשכול היא שבארוחות של ג'ף סייד יש המון פחמימה
ארוחה 1 - שיבולת שועל(נראה כמו איזה 70-80 גרם שזה סביב ה50 פחמימה)
ארוחה 2 - 10 OZ של בטטה וחזה עוף(עוד 50 פחמימה)
ארוחה 3 - כמו ארוחה 2(עוד 50 פחמימה)
ארוחה 4 - אורז(הוא לא פירט כמה אבל זה נראה יחסית לא מעט)
ארוחה 5 - סלט עם חזה עוף(אין כמעט פחמימה ולכן אתעלם)
עכשיו לפי החישוב פה יש לו כבר 170 פחמימה ובלי האורז שהיה שם גם לא מעט(יש עוד קצת פחמימות פשוטות פה ושם אבל אני מתעלם)
עם האורז אני מאמין שזה אפילו מגיע ל250 פחמימה
אז השאלה שלי איך זה הגיוני שהוא מחטב עם כל כך הרבה פחמימה ביחס לאחוז השומן שלו? פשוט נראה לי ממש מוזר (אפילו שהוא לא טבעי)
זה הסרטון -
אם אתם רוצים תבדקו בעצמכם
אולי תחשבו שזו שאלה מוזרה אבל אשמח לקבל מענה, תודה 😃

היי,

ג'ף סייד פרסם לא מזמן סרטון שלו 15 ימים לפני תחרות IFBB GREATER GULF STATES. בסרטון הוא הראה את הארוחות שלו וקצת פוזינג
עכשיו הסיבה שפתחתי את האשכול היא שבארוחות של ג'ף סייד יש המון פחמימה
ארוחה 1 - שיבולת שועל(נראה כמו איזה 70-80 גרם שזה סביב ה50 פחמימה)
ארוחה 2 - 10 OZ של בטטה וחזה עוף(עוד 50 פחמימה)
ארוחה 3 - כמו ארוחה 2(עוד 50 פחמימה)
ארוחה 4 - אורז(הוא לא פירט כמה אבל זה נראה יחסית לא מעט)
ארוחה 5 - סלט עם חזה עוף(אין כמעט פחמימה ולכן אתעלם)
עכשיו לפי החישוב פה יש לו כבר 170 פחמימה ובלי האורז שהיה שם גם לא מעט(יש עוד קצת פחמימות פשוטות פה ושם אבל אני מתעלם)
עם האורז אני מאמין שזה אפילו מגיע ל250 פחמימה
אז השאלה שלי איך זה הגיוני שהוא מחטב עם כל כך הרבה פחמימה ביחס לאחוז השומן שלו? פשוט נראה לי ממש מוזר (אפילו שהוא לא טבעי)
זה הסרטון -
אם אתם רוצים תבדקו בעצמכם
אולי תחשבו שזו שאלה מוזרה אבל אשמח לקבל מענה, תודה 😃

זאת בידיוק הטעות שלך.
"אפילו שהוא לא טבעי"...
זה בגלל שהוא לא טבעי אז הוא יכול להרשות לעצמו לאכול ככה.

גם כי הוא לא טבעי וגם בגלל שהוא שוקל יחסית הרבה הוא צריך יותר קלוריות אז יכול להרשות לעצמו

• פותח/ת השרשור
אבל גם כשאתה לא טבעי צריך לשמור תזונה על הגרם לא? הוא גם הראה שהוא משתמש בשור, שומן של חברת MHP. משום מה אני מתקשה להאמין שהוא משתמש בזה כי אני לא יודע עד כמה הוא יעיל..דעתך?
אולי זה היה יופ העמסה ?
לא, בכל הסרטונים שלו זה ככה ובהעמסה הוא חייב להגיע ליותר פחמימות
זאת בידיוק הטעות שלך.
"אפילו שהוא לא טבעי"...
אבל גם כשאתה לא טבעי צריך לשמור תזונה על הגרם לא? הוא גם הראה שהוא משתמש בשור, שומן של חברת MHP. משום מה אני מתקשה להאמין שהוא משתמש בזה כי אני לא יודע עד כמה הוא יעיל..דעתך?
גם כי הוא לא טבעי וגם בגלל שהוא שוקל יחסית הרבה הוא צריך יותר קלוריות אז יכול להרשות לעצמו

למה אתה מתכוון תזונה על הגרם?אם אתה בגרעון קלורי אתה יורד במשקל וכל עוד יש לך מספיק שומן וחלבון בתפריט בשביל לשמור על הורמונים בגוף ושמירה על מסת שריר בחיטוב כל השאר הולך לפחמימות.ובגלל שהוא שוקל הרבה ולא חייב לצרוך הרבה שומן כי הוא לא טבעי נשארות לו קלוריות לפחמימות אז הוא אוכל כמה שהוא יכול

תשמע בסופו של דבר הבנאדם 1.80 מטר על 93 קילו עם אחוז שומן חד ספרתי.
הוא צורך בחיטוב כנראה יותר ממה שאנחנו צורכים במסה, ואם לדוגמא אדם רגיל מחטב עם 150 פחמימה, אז אני לא אתפלא
אם הוא מחטב גם עם 300 גרם. תוסיף לכל זה חומרים, נגיד שילוב של אנאבר וטסטוסטרון, כל זה כשהוא בגרעון קלורי = תוצאות יפות

זאת בידיוק הטעות שלך.
"אפילו שהוא לא טבעי"...
הוא על חומרים בתדירות גבוהה יעני על סייקלים ?

אני אזרוק משהו לאויר לא לקטול אותי.

הוא לא נראה כ-ז-ה לא טבעי בסרטון, כלומר אם הוא היה מפרסם רק את הסרטון הזה לא הייתי חושד שהוא לא טבעי

• פותח/ת השרשור

הוא לא נראה כ-ז-ה לא טבעי בסרטון, כלומר אם הוא היה מפרסם רק את הסרטון הזה לא הייתי חושד שהוא לא טבעי
ברור שהוא לא טבעי! לפני שהוא התחיל להתאמן הוא שקל סביב 53-54 קילו על 9% שומן, היום הוא 1.83, שוקל בסרטון 200 ליברות על 7-8% שומן כשלתחרויות הוא יורד לאזור ה190 ליברות על 5-6% שומן. טבעי זה לא
אל תשכח שגם באוף סיזן הוא חטוב כל אורך הדרך

כי אין לך קנה מידה......

10455373_768163919902744_966162766674572008_n.jpg

@Crossfiter

• פותח/ת השרשור
תשמע בסופו של דבר הבנאדם 1.80 מטר על 93 קילו עם אחוז שומן חד ספרתי.
הוא צורך בחיטוב כנראה יותר ממה שאנחנו צורכים במסה, ואם לדוגמא אדם רגיל מחטב עם 150 פחמימה, אז אני לא אתפלא
אם הוא מחטב גם עם 300 גרם. תוסיף לכל זה חומרים, נגיד שילוב של אנאבר וטסטוסטרון, כל זה כשהוא בגרעון קלורי = תוצאות יפות
שמעתי לא מעט על החומר אנאבר ואף פעם לא הבנתי איך הוא משפיע..
יש לך אולי מושג?

אמרתי, רק ע"פ הסרטון הזה... כי בסרטון הוא לא נראה "מטורף" אבל ברור שלפי העבר שלו ושהוא עומד מול אחרים ורמת החיטוב זה כבר לא טבעי.

לא מבין למה אנשים אוהבים להגיע לפורום ולזרוק בכל מקום את המילה "חומרים".
250 גרם פחמימה הם רק 1000 קלוריות. ג'ף בחור לא נמוך, שוקל 95~, אז מה הבעיה?

• פותח/ת השרשור
באחוזי שומן נמוכים כמו שלו יש חשיבות גדולה לפחמימה..
והוא שוקל בסרטון סביב ה90 וממשיך לרדת

מי אמר שזה התפריט שלו באמת?
כנראה סתם חרטא בדיוק כמו שהוא טוען שהוא טבעי
סתם שיתלהבו שבחיטוב הוא יכול לאכול כמות פחמימה גדולה ועדיין לחטב
נו באמת...

מצאתי סירטון שלו שהוא טוען שהוא אוכל 350 גרם פחמימה במסה תלחץ על זה
תראה ב2:22 ותראה גם את התגובה של הבחור לידו

כל מה שהוא יגיד זה נכון. בטח שזה נכון !

יאללה ....
אף מקצוען לא יכניס אותכם לחדר המיטות שלו, או במקרה הזה למטבח כשמדובר בתחרות. להתחרות זאת אומנות, לא משנה באיזה רמה או תחום בפיתוח גוף. שילוב החומרים \ הדיאטה לקראת התחרות \ תהליך היבוש .... זה אינדיוודואלי מאוד וזה הסוד של כל מקצוען....

בסופו של דבר לעמוד על הבמה שריר עור ועצמות... זאת אומנות בפני עצמה. אתה יכול להיות מפלצת מסה כל החיים שלך... אבל לא בטוח שלעמוד על הבמה , או אפילו להתקרב לשם אתה יודע.

בקיצור - חבל על המאמץ, סתם משווק את עצמו ואת הספונסרים שלו. מה הוא באמת עושה... תנחש.

Back
למעלה תחתית