הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון איך זה הגיוני שג'ף סייד מחטב עם המון פחמימה בכזה אחוז שומן?

• פותח/ת השרשור עוז
  • פורסם בתאריך
אקטומורף מסריח נו מה מפתיע אותכם הוא מהילדים שהיו אוכלים בתיכון פיצה וגלידה ונשארים אם קוביות חח יש מלא אנשים כאלה וזה לא מרשים זה גנטי נטו

ברור שהוא לא טבעי! לפני שהוא התחיל להתאמן הוא שקל סביב 53-54 קילו על 9% שומן, היום הוא 1.83, שוקל בסרטון 200 ליברות על 7-8% שומן כשלתחרויות הוא יורד לאזור ה190 ליברות על 5-6% שומן. טבעי זה לא
אל תשכח שגם באוף סיזן הוא חטוב כל אורך הדרך
אז כל מי שנשאר כל הדרך חטוב כשהוא בתקופת מסה הוא לא טבעי? אני מכיר הרבה כאלה והם טוענים שהם טבעיים

אני לא רוצה שכולם יקפצו עליי עכשיו ואולי הוא הזריק קצת אני לא יודע .
אבל אם תשימו לב הוא מתאמן מי גיל 13 וגם התאבק וכולי ... ישלו 8 שנים של אימונים ...ולאורך כל הדרך הוא חטוב .
יש כאלה שהם חייזרים גנטיים שלא עולים שומן -הכי קל זה להגיד סטרואידים .
לא רק בגללם [אם בכלל ] הוא הגיעה לרמה שלו . חוץ מיזה שאם אתם אומרים שהוא 183 [ למרות שלדעתי הוא יותר 188 ]
ראיתי באחד הסירטונים שלו שהוא אמר שהוא 188 ליברות במשקל תחרותי ... תעשו תחישוב לבד [ קילו - 2.2 ליברות ]
ב8 שנים לעלות מי 56 קילו למשקל הזה אולי אפשרי .

אני לא רוצה שכולם יקפצו עליי עכשיו ואולי הוא הזריק קצת אני לא יודע .
אבל אם תשימו לב הוא מתאמן מי גיל 13 וגם התאבק וכולי ... ישלו 8 שנים של אימונים ...ולאורך כל הדרך הוא חטוב .
יש כאלה שהם חייזרים גנטיים שלא עולים שומן -הכי קל זה להגיד סטרואידים .
לא רק בגללם [אם בכלל ] הוא הגיעה לרמה שלו . חוץ מיזה שאם אתם אומרים שהוא 183 [ למרות שלדעתי הוא יותר 188 ]
ראיתי באחד הסירטונים שלו שהוא אמר שהוא 188 ליברות במשקל תחרותי ... תעשו תחישוב לבד [ קילו - 2.2 ליברות ]
ב8 שנים לעלות מי 56 קילו למשקל הזה אולי אפשרי .
אבל להשאר בא"ש כזה ..................... תראה תמונות שלו בגוגל בשיא שלו. אם הוא טבעי אני חותך תזין

בתחרות של
אבל להשאר בא"ש כזה ..................... תראה תמונות שלו בגוגל בשיא שלו. אם הוא טבעי אני חותך תזין
בתחרות שלו האחרונה הוא אמר שהוא 185 ליברות והוא לא חטוב ברמה של האחרים .
בגובה 183 כמו שצוין פה לפי מה שאני יודע הוא 188 אחרי 8 שנים ברזומה אולי באמת אפשר להגיע לזה , חוץ מיזה הוא חייזר גנטי

טבעי או לא (אני חושב שלא), הבחור עף על עצמו על כלום.
יש סביבו באזז כאילו מינימום מדובר באיזה Pro.

טבעי או לא (אני חושב שלא), הבחור עף על עצמו על כלום.
יש סביבו באזז כאילו מינימום מדובר באיזה Pro.
כשה הבחור מתחרה בIFBB PRO בגיל 19 ולקח כבר כמה תחרויות ונראה מליון דולר - נראלי ישלו מה לעוף על עצמו ...

אקטומורף מסריח נו מה מפתיע אותכם הוא מהילדים שהיו אוכלים בתיכון פיצה וגלידה ונשארים אם קוביות חח יש מלא אנשים כאלה וזה לא מרשים זה גנטי נטו

אקטומורף? הבנאדם בגיל 15 היה נראה כמו הענק הירוק, והוא ממש אבל ממש לא HARDGAINER הוא מזומורף, זה שהוא כל החיים חטוב לא אומר שהוא אקטו.

כשה הבחור מתחרה בIFBB PRO בגיל 19 ולקח כבר כמה תחרויות ונראה מליון דולר - נראלי ישלו מה לעוף על עצמו ...
שילמד קצת צניעות מקאי גרין
הטופ של הבילדינג בעולם לא מתנהגים כמוהו מבחינת show off

Back
למעלה תחתית