הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מטילטרן\אנאדרול

PARADOX

משתמש מתחיל
97
15
נק' מוניטין:
198
97
15
יחס אנדרוגני -אנאבולי
Metribolone(Methyltrienolone)-------------6,000-7,000------12,000-30,000
Anadrol 50(Oxymetholone)-------------45------320

ניתן לראות את ההבדלים (הנמוכים יותר הם האנדרוגניים)

הבדלים עצומים,אבל איך זה שאנאדרול(שנראה חלש הרבה יותר),בעל סיכוי גבוה יותר לארומטיזציה?

יחס אנדרוגני -אנאבולי
Metribolone(Methyltrienolone)-------------6,000-7,000------12,000-30,000
Anadrol 50(Oxymetholone)-------------45------320

ניתן לראות את ההבדלים (הנמוכים יותר הם האנדרוגניים)

הבדלים עצומים,אבל איך זה שאנאדרול(שנראה חלש הרבה יותר),בעל סיכוי גבוה יותר לארומטיזציה?
לאנדרול אין ארומטיזציה וגם לא למטיל-טרן.
ליחסים אין משמעות רבה מדי. חומר עם יחסים מאוד גבוהים כמו הלוטסטין כמעט לא יוצר גדילה עקב יכולת הירשרות נמוכה לרצפטור האנדרוגני.
אנדרול מעולה לכח אבל הוא סטרואיד מאוד בעייתי בהיט הנוזלים והאסטרוגן. לטעמי סופרדרול עולה עליו מכל הבחינות (כח, מסה נקייה).
מטיל-טרן הרבה יותר עוצמתי אלא שתצטרך לרכוש ממקור מאוד מהימן בכדי שתוכל להסתמך על התכולה וקשה למצא כאלה.
בארץ יש גרסה ל-MXP שאני לא יודע לעמוד על איכותה (דווקא הוגדרה כעוצמתית ע"י מקור שאני מאוד סומך עליו). גם גרסאות בחו"ל כ-UG קשה לעמוד על איכותן.
אנדרול קיים למכביר, הבריטיש דיספנסרי סביר, איבראהים מעולה וכו...

• פותח/ת השרשור
לאנדרול אין ארומטיזציה וגם לא למטיל-טרן.
ליחסים אין משמעות רבה מדי. חומר עם יחסים מאוד גבוהים כמו הלוטסטין כמעט לא יוצר גדילה עקב יכולת הירשרות נמוכה לרצפטור האנדרוגני.
אנדרול מעולה לכח אבל הוא סטרואיד מאוד בעייתי בהיט הנוזלים והאסטרוגן. לטעמי סופרדרול עולה עליו מכל הבחינות (כח, מסה נקייה).
מטיל-טרן הרבה יותר עוצמתי אלא שתצטרך לרכוש ממקור מאוד מהימן בכדי שתוכל להסתמך על התכולה וקשה למצא כאלה.
בארץ יש גרסה ל-MXP שאני לא יודע לעמוד על איכותה (דווקא הוגדרה כעוצמתית ע"י מקור שאני מאוד סומך עליו). גם גרסאות בחו"ל כ-UG קשה לעמוד על איכותן.
אנדרול קיים למכביר, הבריטיש דיספנסרי סביר, איבראהים מעולה וכו...
ומה בנוגע לאורל טרן? הוא בעייתי מבחינה אסטרוגנית? ועוד משהו
האם באמת שווה לקחת אנאדרול50 לאור הבעיות שלו עם האסטרוגן? הרי זו בעיה שלא ניתן למנוע ממה שהבנתי בנטילת ארימידקס.
זה מצב של אם זה תפס אותך לא נכון - אכלת אותה?

ומה בנוגע לאורל טרן? הוא בעייתי מבחינה אסטרוגנית?
אורל טרן = מטיל טרן (מקווה שברור... 😃), אינו מביא לעליי ה ברמות האסטרוגן שכן הוא נגזרת ננדרולון עם מולקולה דומה לזו של הטרן. הוא כן מעלה מאוד את הפרולקטין ולכן השימוש בדוסטינקס או בדופאמין אגוניסט אחר בגדר חובה.
מצד שני שימוש בטרן ובעיקר בדקה בשילוב עם אנדרול הוא אסון בהיבט האסטרוגני, עליית הפרולקטין (גם בדקה וגם בטרן) ועליית האסטרוגן שלא ע"י ארומטיזציה ישירה (בדקה) בשילוב עם מנגנון עליית האסטרוגן הייחודי של האנדרול בתוספת הטסט כבסיס המומר בארומטיזציה, מתכון בטוח לפעילות אסטרוגנית מאוד מוגברת בריקמות השונות (השד למשל) וכזאת שמאוד קשה להשתלט עליה. לכן בשילוב של טסט/טרן או דקה/אנדרול יש לעשות שימוש בדוסטינקס במהלך כל הסייקל (0.25mg/e3d) וארימידקס במינון נמוך (0.25mg/e3d).

• פותח/ת השרשור
אורל טרן = מטיל טרן (מקווה שברור... 😃), אינו מביא לעליי ה ברמות האסטרוגן שכן הוא נגזרת ננדרולון עם מולקולה דומה לזו של הטרן. הוא כן מעלה מאוד את הפרולקטין ולכן השימוש בדוסטינקס או בדופאמין אגוניסט אחר בגדר חובה.
מצד שני שימוש בטרן ובעיקר בדקה בשילוב עם אנדרול הוא אסון בהיבט האסטרוגני, עליית הפרולקטין (גם בדקה וגם בטרן) ועליית האסטרוגן שלא ע"י ארומטיזציה ישירה (בדקה) בשילוב עם מנגנון עליית האסטרוגן של האנדרול בתוספת הטסט כבסיס המומר בארומטיזציה, מתכון בטוח לפעילות אסטרוגנית מאוד מוגברת בריקמות השונות (השד למשל) וכזאת שמאוד קשה להשתלט עליה. לכן בשילוב של טסט/טרן או דקה/אנדרול יש לעשות שימוש בדוסטינקס במהלך כל הסייקל (0.25mg/e3d) וארימידקס במינון נמוך (0.25mg/e3d).
האנדרול במידה ויהיה זה עם פרופ בלבד
בכל מקרה התחלתי להיות מאוד סקפטי לגביו,לכן אני מחפש אוראלי אחר לכוח (לא מעוניין בהלו או במילבורן בנתיים,שומר אותם ללפני התחרויות)
כיוון ששימוש נוסף בסופרדרול יהיה OVERKILL (עושה בלאסט אנד קרוז,בבלאסט הראשון יהיה סופרדרול).
יש לך רעיו לאוראלי אחר? חשבתי על:

- טרן אוראלי (משנה אם בבלאסט הראשון יש טרן?)
- M1T - אבל מישהו פסל לי אותו כיוון שטען שהוא לא כ"כ יעיל לכוח 😃
-דיבול (אפילו נשארו לי כמה לבבות בארון,אבל אני מעדיף משהו חזק יותר)
-ושוב,אנאדרול.

מה עיקר הבעיות עם טרן אוראלי?פרט לזה שהוא מאוד חזק על הכבד ,וצריך לשלב גם דוסטינקס בגלל רמות פרולקטין,יש משהו שאני עוד צריך לדעת לגביו? (שימוש של 4 שבועות כנראה,250MCG)

אני קצת צ'יקי ומפחיד אותי כל הבעיות אסטרוגן הקשות של אנאדרול,האם יש סיבה לפחד עד כדי כך? מה יתם תוצאות טובות יותר לכוח? זה או מטילטרן?

האנדרול במידה ויהיה זה עם פרופ בלבד
בכל מקרה התחלתי להיות מאוד סקפטי לגביו,לכן אני מחפש אוראלי אחר לכוח (לא מעוניין בהלו או במילבורן בנתיים,שומר אותם ללפני התחרויות)
כיוון ששימוש נוסף בסופרדרול יהיה OVERKILL (עושה בלאסט אנד קרוז,בבלאסט הראשון יהיה סופרדרול).
יש לך רעיו לאוראלי אחר? חשבתי על:

- טרן אוראלי (משנה אם בבלאסט הראשון יש טרן?)
- M1T - אבל מישהו פסל לי אותו כיוון שטען שהוא לא כ"כ יעיל לכוח 😃
-דיבול (אפילו נשארו לי כמה לבבות בארון,אבל אני מעדיף משהו חזק יותר)
-ושוב,אנאדרול.

מה עיקר הבעיות עם טרן אוראלי?פרט לזה שהוא מאוד חזק על הכבד ,וצריך לשלב גם דוסטינקס בגלל רמות פרולקטין,יש משהו שאני עוד צריך לדעת לגביו? (שימוש של 4 שבועות כנראה,250MCG)

אני קצת צ'יקי ומפחיד אותי כל הבעיות אסטרוגן הקשות של אנאדרול,האם יש סיבה לפחד עד כדי כך? מה יתם תוצאות טובות יותר לכוח? זה או מטילטרן?
טרן אוראלי מאוד חזק, לא יודע איך מואגש מילבורון או צ'ך דרופס בהשוואה. רק לא להצטייד ללא מקור אמין מספיק לגבי תכולת המטיל-טריאנולון.
יש מטיל-סטנבולון שהוא מעט חלש מסופרדרול ופחות רעיל ממנו ודי בר-השוואה לאנדרול בהיבט הכח והוא יבש.
הבעייה עם אנדרול שהוא מאוד מעלה בנוזלים ואני לא רואה איך זו תוצאה רצוייה כשמנסים איכשהו לשמור על קבוצת משקל, הרי לא תחתוך 15 קילו לפני תחרות... מעבר לתופעות האסטרוגניות מולן כבר הסברתי לך כיצד להתמודד, כנגזרת DHT ועוד עם האנדרוגניות שלו הוא גם עלול לקדם התקרחות בצורה שפרופסיה (פינסטריד) אינה מסוגלת להתמודד עמה, מאחר והמולקולה כבר מצומצמת וחסימת הצמצום ע"י שיתוק האנזים 5Reductance אינה מסייעת.

טרן אוראלי מאוד חזק, לא יודע איך מואגש מילבורון או צ'ך דרופס בהשוואה. רק לא להצטייד ללא מקור אמין מספיק לגבי תכולת המטיל-טריאנולון.
יש מטיל-סטנבולון שהוא מעט חלש מסופרדרול ופחות רעיל ממנו ודי בר-השוואה לאנדרול בהיבט הכח והוא יבש.
הבעייה עם אנדרול שהוא מאוד מעלה בנוזלים ואני לא רואה איך זו תוצאה רצוייה כשמנסים איכשהו לשמור על קבוצת משקל, הרי לא תחתוך 15 קילו לפני תחרות... מעבר לתופעות האסטרוגניות מולן כבר הסברתי לך כיצד להתמודד, כנגזרת DHT ועוד עם האנדרוגניות שלו הוא גם עלול לקדם התקרחות בצורה שפרופסיה (פינסטריד) אינה מסוגלת להתמודד עמה, מאחר והמולקולה כבר מצומצמת וחסימת הצמצום ע"י שיתוק האנזים 5Reductance אינה מסייעת.
אז סתם שאלה..
אם האנדרול כזה בעייתי מבחינה אסטרוגנית והכל..מדוע הוא כ"כ פופולארי לעומת הסופרדרול והאחרים שאמרת שהם עדיפים עליו?

methylstenbolone בנתיים נשמע דיי יעיל
סטרואיד מעולה.
לגבי M1T, הוא פשוט לא יתאים. מעולה למסה (אולי הטוב ביותר) אך קשה מאוד לכבד ופשוט אינו מספיק טוב לכח בהשוואה לסופרדרול, מטיל-סטנבולון, אנדרול.

אז סתם שאלה..
אם האנדרול כזה בעייתי מבחינה אסטרוגנית והכל..מדוע הוא כ"כ פופולארי לעומת הסופרדרול והאחרים שאמרת שהם עדיפים עליו?
אנדרול הוא סטרואיד מאוד ותיק שמשמש עשרות שנים ברפואה ודי הרבה שנים בקרב מפתחי הגוף. סופרדרול הוא Designer Steroid שפותח בעשור האחרון לאחר הוצאת השימוש בקבוצת סטרואידים אל מחוץ לחוק ע"י בוש הבן.
לגבי הפופולריות, האופן בו תפס סופרדרול פופולריות בארה"ב בפרט ובעולם בזמן כה קצר הוא מרשים הרבנ יותר והוא אחד הסטרואידים המועדפים ע"י ליפטרים לפני מפגשים בגלל עוצמתו והעובדה שהוא נקי מבחינת צהירת המסה. לא הייתי מתרשם יותר מדי מהיחס של המשתמשים בארץ לסטרואיד מאחר והמשתמש הישראלי הממוצע ביחס לעמיתו האמריקאי הוא די אטום ומסתפק במה שדוחף לו הדילר הקרוב שהוא די אטום בעצמו.

אנדרול הוא סטרואיד מאוד ותיק שמשמש עשרות שנים ברפואה ודי הרבה שנים בקרב מפתחי הגוף. סופרדרול הוא Designer Steroid שפותח בעשור האחרון לאחר הוצאת השימוש בקבוצת סטרואידים אל מחוץ לחוק ע"י בוש הבן.
לגבי הפופולריות, האופן בו תפס סופרדרול פופולריות בארה"ב בפרט ובעולם בזמן כה קצר הוא מרשים הרבנ יותר והוא אחד הסטרואידים המועדפים ע"י ליפטרים לפני מפגשים בגלל עוצמתו והעובדה שהוא נקי מבחינת צהירת המסה. לא הייתי מתרשם יותר מדי מהיחס של המשתמשים בארץ לסטרואיד מאחר והמשתמש הישראלי הממוצע ביחס לעמיתו האמריקאי הוא די אטום ומסתפק במה שדוחף לו הדילר הקרוב שהוא די אטום בעצמו.
אז בארה"ב משתמשים לרוב בסופרדרול כסטרואיד אוראלי מאשר דיאנבול ואנאדרול ?

אז בארה"ב משתמשים לרוב בסופרדרול כסטרואיד אוראלי מאשר דיאנבול ואנאדרול ?

לא יודע וכנראה שלא. מדובר בשני סטרואידים מאוד ותיקים שנחקרו רבות ולשניהם רעילות פחותה לכבד מסופרדרול כמו גם עשרות שנות מחקר.
לגבי המידה בה סופרדרול תורם לכח ולמסה נקיה לעומתם מדובר בעובדה מוצקה וגם מרבית המשתמשים יעידו כך.

משחיל שאלה: כאשר נימצאים בtrt יהיה יעיל להישתמש באורלי מסוים ליפני אימון בילבד כ4 פעמים בשבוע. מטרה להשיג אימון יעיל יותר למטרת מאסה ולא לעשות סייקל רצוף כמקובל.אם כן מה כדי וכמה?

משחיל שאלה: כאשר נימצאים בtrt יהיה יעיל להישתמש באורלי מסוים ליפני אימון בילבד כ4 פעמים בשבוע. מטרה להשיג אימון יעיל יותר למטרת מאסה ולא לעשות סייקל רצוף כמקובל.אם כן מה כדי וכמה?
אפשרי אך הרבה פחות אפקטיבי. אם כבר אז למטרת רייג' וכח. סטרואידים כאלה חייבים להיות בעלי זמן מחצית חיים מאוד קצר. מילבורון וצ'ך דרופס הם שניים כאלה.

קודם כל. ..
תודה על התשובה המהירה.לא מכיר את השניים האלה מחר ננסה לילמוד עליהם יותר. משהו יותר מוכר כמו דיבול או ווינסטרול בה בחשבון?

קודם כל. ..
תודה על התשובה המהירה.לא מכיר את השניים האלה מחר ננסה לילמוד עליהם יותר. משהו יותר מוכר כמו דיבול או ווינסטרול בה בחשבון?
ווינסטרול ודיבול לא מתאימים. לא לוקחים ווינסטרול ו"פתאום" מרגישים משהו שרלוונטי מספיק בכדי להצדיק פרטוקול כזה.
באופן כללי סטרואידים אינם מתאימים לשימוש באופן שציינת, בכדי להנות מהשפעה כזאת יש צורך בחומר שיפעל ישירות על מערכת העצבים, נניח Reputake Inhibitor לנור-אפינפירין, סרוטונין או דופאמין (אמפיתמינים כמו קוקאין ואפדרין, תרופות פסיכיאטריות שונות וכדומה...). פעולת והשפעת סטרואידים נבנית לאורך תקופת שימוש מתאימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית