הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוכנית אימונים בזמן סייקל

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
שלום לכולם,
אני עוד מעט נכנס לסייקל של אפי רציתי לדעת איזו תוכנית אתם ממליצים לעשות ,אילו פיצולים וכמה סטים לכל שריר .
תודה רבה

זה רק אפי, אם אתה על אפי אני יוצא מנקודת הנחה שאתה בחיטוב.

ממליץ על טווח חזרות של בין 12-15 עם דקה מנוחה ביניהם.

כמובן התזונה צריכה להיות בהתאם.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
זה רק אפי, אם אתה על אפי אני יוצא מנקודת הנחה שאתה בחיטוב.

ממליץ על טווח חזרות של בין 12-15 עם דקה מנוחה ביניהם.

כמובן התזונה צריכה להיות בהתאם.

בהצלחה.
נכון זה רק אפי , ולא דווקא אני נכנס איתו למסה .
10-11 אש .פיצולים ?

הייתי ממליץ לך לא להתחיל סייקל , א' אתה לא בגיל מתאים ב' אין לך שום בסיס וניסיון בעולם הבאדי בילדינג בישביל סייקל (וזאת עובדה שקבעתי על פי ניסוח הפוסט הזה) . מה שכן הייתי ממליץ לך זה להתחיל להתאמן טוב כמו שצריך עם תפריט טוב , למידה של איך מתאמנים איך אוכלים להתחיל לשבת קצת על התחת להבין איך העיינים פה זזים כי לפי מה שנירא על פי הפוסט הזה אין לך שמץ של מושג איך זה עובד , לצבור גודל טוב לפחות לפחות עד גיל 21-22 ואם התמדת בהכל עד הגיל הזה והבנת שאתה באמת רוצה להכנס לעולם הזה תתחיל סייקל עם ידע וניסיון ואז הסיכוי לטעיות שיהיו לך יהיה הרבה יותר נמוך. כרגע מה שיקרה אם תתחיל סייקל זה רק תפגע בעצמך והסיכוי לנזק בלתי הפיך יהיה מאוד גדול

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ לך לא להתחיל סייקל , א' אתה לא בגיל מתאים ב' אין לך שום בסיס וניסיון בעולם הבאדי בילדינג בישביל סייקל (וזאת עובדה שקבעתי על פי ניסוח הפוסט הזה) . מה שכן הייתי ממליץ לך זה להתחיל להתאמן טוב כמו שצריך עם תפריט טוב , למידה של איך מתאמנים איך אוכלים להתחיל לשבת קצת על התחת להבין איך העיינים פה זזים כי לפי מה שנירא על פי הפוסט הזה אין לך שמץ של מושג איך זה עובד , לצבור גודל טוב לפחות לפחות עד גיל 21-22 ואם התמדת בהכל עד הגיל הזה והבנת שאתה באמת רוצה להכנס לעולם הזה תתחיל סייקל עם ידע וניסיון ואז הסיכוי לטעיות שיהיו לך יהיה הרבה יותר נמוך. כרגע מה שיקרה אם תתחיל סייקל זה רק תפגע בעצמך והסיכוי לנזק בלתי הפיך יהיה מאוד גדול
אז אני ארגיע אותך ואגיד לך שאולי לפי הניסוח אני נשמע אחד שאין לו מושג .
אז כן יש לי ואני יודע להתאמן ועשיתי שינוי גדול מאוד ,עובד עם תפריט צמוד וגודל יפה מאוד .אין פה סיכוי לנזק בילתי הפיך , הסייקל עדין מאוד ,עם מנקי כבד ופיסיטי כמו שצריך .
תודה על הדעה והכל אבל לא ביקשתי למה לא להיכנס את השיקולים שלי עשיתי אחי .

שוב אני גם נמצא באותו גיל שלך ותאמין לי שגם לי היה ועדין יש מאוד רצון להתחיל סייקל אבל אחרי שקראתי על זה קצת והתייעצתי באמת שהבנתי שהסיכוי להתחיל כל סייקל גם אם הוא עדין בגיל הזה מיותר ויש פה המון סיכון לשחק עם מערכת הורמונלית בגיל הזה שהיא עדין לא סיימה להתפתח , אם אתה אומר שקראת , ואתה מבין והכל טוב ויפה זה ידע די בסיסי שיש עדיפות ברוב הסייקלים לעבוד עם חזרות די ארוכות , מספר סטים קצת יותר גבוה מהרגיל והאלמנט הכי חשוב זה ניסיון הגוף שלך לאיך הוא מגיב הכי טוב לאיזה צורת אימונים ,חזרות וסטים , כמובן שבסייקל זה קצת משתנה אבל מהסיבה שהסייקל שלך עדין אין צורך יותר מידי לשנות את צורת האימונים שלך , חוץ מקצת להגביר עצימות , טיפה יותר תרגילים וסטים , מספר חזרות במסה אמור תמיד להשתנות וכל פעם לשחק עם זה , במיוחד אם אתה בסייקל. את השיקולים שלך אתה תעשה עם עצמך אם להתחיל או לא , אני רק אומר לך פה את דעתי, על כל פנים הייתי ממליץ לך קצת לשבת וליקרוא יותר על סייקלים ולדעת בידיוק מה אתה עושה ואיך ולמה וכמה לפני שאתה מתחיל , גם אם הוא מאוד עדין.בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית