ייעוץ מה דעתכם על בלקן

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
שלום לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על המוצרים של חברת בלקן , ובמיוחד על הטסט אנטט שלהם ,כלומיד שלהם ,וטמוקסיפן.
בנוסף רציתי לדעת מה הכוונה של המושג TAB האם זאת כרטיסייה של מספר כדורים או שזה כדור אחד ?

שלום לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על המוצרים של חברת בלקן , ובמיוחד על הטסט אנטט שלהם ,כלומיד שלהם ,וטמוקסיפן.
בנוסף רציתי לדעת מה הכוונה של המושג TAB האם זאת כרטיסייה של מספר כדורים או שזה כדור אחד ?
כל המוצרים המקוריים של בלקן טובים. הארימידקס שלהם מגיע ב-250mcg שזה יתרון חביב.
Tab = כדור בודד.

• פותח/ת השרשור
כל המוצרים המקוריים של בלקן טובים. הארימידקס שלהם מגיע ב-250mcg שזה יתרון חביב.
Tab = כדור בודד.
זה ההתלבטות בקשר לTAB כי רשום בגוגל שזה אומר "כרטיסייה" וזה בא המוצר בכרטיסיות של 20 יחידות לכרטיסיה
אם אפשר לפרסם פה קישור אני יפרסם של המוצר

ממה שקראתי על בלקן באינטרנט זאת חברה שנותנים לה המון כבוד.
האנדרול שלהם לדוג' קיבל ממש שיבוחים ביחס להמון סוגי אנדרול שיש בשוק (אפילו ליד זה של בריטיש דיספנסרי)

מצטרף ל-TOM אולי לא הכל אבל הרבה מהסחורה המקורית שלהם היא טובה. יש לפעמים גם תלונות. וזה יכול להיות שאנשים נפלו על זיופים שלהם. לא מזמן גילו מפעל באוקראינה שהיה מייצר בלקן מזויף וגם וורמוגע מזויף ממה שהבנתי ממש אחד לאחד אי אפשר היה להבדיל. זו אחת הסיבות שהיום וורמוגע האוריגנל שמגיע לישראל מגיע אם בר-קוד לבדיקה באינטרנט שזה מקורי ולא זיוף.
מה שכן הסוסטנון והפרופ של בלקן באמפולות מאוד כואב/יכסית לשאר חברות שיש בשוק. והטרן שלהם באמפולות לא מצדיק את המחיר שלו כלל. לאומת חברות טובות אחרות.

אני לא מומחה גדול אני יגיד מה העיניים שלי ראו ועל פי המשקל.

הרוב מזוייף מה שבמגשים בדרך כלל בתפזורת זה מקורי בדרך כלל, בלקן שלחו לי במייל את האתר, החומרים שלהם תמיד עם תוקף קרוב יחסית קיבלתי את הפרבולן שלי עד מרץ 2015 ואת הטורינבול אותו הדבר.
הפרבולן עבד מצוין .
והטורינבול- הביא מסה נקייה 2 קילו מ5 שבועות במינון מאוד נמוך של 50-60 מיליגרם צריך 0.9 ממשקל גוף
הווינסטרול- הם הביאו לי תארחך עד נובמבר השנה!! הקודם עבד מצויין לקחתי שבועיים אחרונים (לא קל לי להאמין שזה היה בגלל הוויני) בסוף הדיבול והבאתי לאחרים והיה מעולה.
הכלומיד עושה את העבודה והקלן נראה גם טוב , בסיבוב השני שלו עם ווינסטרול הוא עזר לאדם שאני מכיר שהיה עם 20 אחוז בחודש וחצי ירד יפה נושק ל14%, בטבעי שלו הוא אחד שלא יורד ועושה המון ארובי.
עד כאן הניסיון שלי עם החרא הזה.

עצה שלי הכי טוב רפואי מהארץ

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית