הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב חד בזוקף שמאל בזמן סקוואט

• פותח/ת השרשור Rami R
  • פורסם בתאריך

Rami R

משתמש משקיע
2,329
1,135
נק' מוניטין:
3,319
2,329
1,135
היום בזמן סקוואט, אחרי 2 סטים כבדים שהרגשתי בהם מעולה, נכנסתי לסט שלישי ואחרון, ממש אחרי הוצאת המוט מהראק ותחילת שליש ראשון של תנועה(הגב במנח זקוף יחסית) הרגשתי כאב חד בגב מצד שמאל לעמוד שדרה (אז אני משער שזה בזוקף השמאלי) ישר החזרתי את המוט והבנתי שנגמר האימון. באותו רגע הרגשתי שהתנועה שלי מוגבלת לחלוטין, כל האיזור, סביב הנקודה שכאבה, הרגיש תפוס, לא הצלחתי ללכת כמו שצריך. סה"כ כאבים לא נעימים ברמה שיכולה לרתק אנשים מסויימים למיטה. אין הקרנות לרגליים ואין נמלולים או איך שלא מתארים את זה. שאני לוחץ על האיזור אני לא מרגיש כלום, חלק שמאל בגב התחתון שלי הקשיח אבל מגע לא יוצר תחושת עיסוי. עברו 12 שעות מאז והכאב שמר על רמתו. מרחתי וולטרן ואני מנסה לשכב כמה שיותר. הזמנתי תור לאורטופד אבל התור רק בעוד שבועיים.

יש סימנים שעליי לשים לב אליהם? טיפים? אשמח לכל סוג של עזרה. תודה

משחה לא תעזור אלה אם כן היא מאוד חזקה .

יש לך בבית כדור לקרוס\טניס? תנסה לעשות עם זה עיסוי.

בכל מקרה מהנסיון שלי גב תפוס משתחרר לרוב באופן מלא אחרי שבוע , אם לא תלך לעיסוי

• פותח/ת השרשור
משחה לא תעזור אלה אם כן היא מאוד חזקה .
יש לך בבית כדור לקרוס\טניס? תנסה לעשות עם זה עיסוי.
בכל מקרה מהנסיון שלי גב תפוס משתחרר לרוב באופן מלא אחרי שבוע , אם לא תלך לעיסוי
קודם כל תודה רבה על ההתייחסות.
יש לי ראמבל רולר שעוזר לי המון, כדור טניס לא ניסיתי, אולי משהו נקודתי יותר יעזור גם.
נכון לעכשיו הגב משתחרר לאט לאט ואני מסוגל ללכת בקצב יותר מהיר וזה כבר לא סיוט לחזור לעמידה משכיבה.
עדיין אני רחוק מטווח תנועה מלא אבל בהחלט יש שיפור במצב.
אין ספק שאנוח לפחות שבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית