למי שניסה את הקונדומים של Life בלבד !

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך

Vile

משתמש קבוע
1,071
374
נק' מוניטין:
752
1,071
374
היי,

אחרי שימוש ממושך של Durex, R3 ועוד כמה סוגים לא פופולאריים, הגעתי היום לבית מרקחת וראיתי את הקונדומים של Life.
אלו קונדומים שהם מייצרים בעצמם.

החלטתי לנסות כי אני תמיד סקרן ואוהב לנסות דברים חדשים בחיים.
רכשתי את החבילה הכחולה "דק במיוחד", ללא שימון.
הטעות שלי היא שהסתכלתי על חוות דעת רק אחרי שקניתי את המוצר במקום לפני קניית המוצר.
החוות דעת שקראתי, די מלחיצות, אני גם לא יכול ללכת אחרי הדעות האלו בעיוורון מוחלט, באינטרנט אנשים נוטים לכתוב הרבה שטויות.

מישהו כאן ניסה את הקונדומים של Life ויכול לתת חוות דעת רצינית?
אני לא מקבל שמועות מחברים שלכם או כל מני סיפורים שאנשים מחרטטים.
מקבל חוות דעת ממשתמשים שחוו את המוצר הזה על גופם בלבד!
אני לא רוצה ילד בגיל 21.

תודה.

--
עריכה : לאחר שימוש במוצר, כתבתי חוות דעת אישית + פרופיל מוצר בעמוד 3.
--

נערך לאחרונה:
Life לא מייצרים את הקונדומים בעצמם... זה כמו מוצרים של שופרסל או מגה, מותג מדבקה
ובלי קשר, זה כמו סטרואידים, זה הגוף שלך והבריאות שלך, אל תחפש כאן לחסוך כי במקרה הטוב תמצא את עצמך משלם
מזונות למישהי, ובמקרה הרע תדבק במשהו בלתי הפיך חס וחלילה

• פותח/ת השרשור
Life לא מייצרים את הקונדומים בעצמם... זה כמו מוצרים של שופרסל או מגה, מותג מדבקה
ובלי קשר, זה כמו סטרואידים, זה הגוף שלך והבריאות שלך, אל תחפש כאן לחסוך כי במקרה הטוב תמצא את עצמך משלם
מזונות למישהי, ובמקרה הרע תדבק במשהו בלתי הפיך חס וחלילה
אני מבין את ההשלכות, אבל אין כאן אף אחד שניסה אותם?
חשבתי שזה פורום של Alpha males חחח... 🙄
אנשים הולכים בעיוורון מוחלט על כל מותג, זה כמו לקנות חולצה של לקוסט ב- 1000 ש"ח רק בגלל שיש עליה את הסמל שלהם.
כשבמציאות, הבד הוא אותו בד.
בכל מקרה, יש מישהו כאן שניסה את הקונדומים של לייף על עורו?

אנשים הולכים בעיוורון מוחלט על כל מותג, זה כמו לקנות חולצה של לקוסט ב- 1000 ש"ח רק בגלל שיש עליה את הסמל שלהם.
ניסיתי... לא קרה כלום והם די יבשים בכול אופן אני לא ממליץ.. אני תמיד עם דורקס אבל זה עניין של מזל כי אני נשבע שקניתי פעם חבילה מקורית של דורקס ומתוך החבילה נקרעו לי שלוש קונדומים, וזה הייה ברצףף!!! (דורקס האדום הדק) אגב מאז גם לא קרו לי תאונות כאלה אף פעם..
מכיר כמה אנשים שמשתמשים בלייף ושמעתי מהם שקורה לפעמים שפה ושם נקרע בקיצור אני חושב שכדאי להתרחק..

• פותח/ת השרשור
ניסיתי... לא קרה כלום והם די יבשים בכול אופן אני לא ממליץ.. אני תמיד עם דורקס אבל זה עניין של מזל כי אני נשבע שקניתי פעם חבילה מקורית של דורקס ומתוך החבילה נקרעו לי שלוש קונדומים, וזה הייה ברצףף!!! (דורקס האדום הדק) אגב מאז גם לא קרו לי תאונות כאלה אף פעם..
מכיר כמה אנשים שמשתמשים בלייף ושמעתי מהם שקורה לפעמים שפה ושם נקרע בקיצור אני חושב שכדאי להתרחק..
היי, תודה על התשובה הכנה 😃
בעקרון, כל קונדום יכול להקרע.
לא שמת חומר סיכה על הקונדום?
אני בכוונה קניתי את לייף ללא חומר סיכה כי חברה שלי מאד רטובה, היא כמו מפלי הניאגרה.
וזה גם הסוג שכתוב עליו "דק במיוחד" זה מדאיג אותי אפילו יותר.
אני מטומטם שאני חושב רק על הנאה במקום על הסיכונים, אבל אתה יודע איך זה... כשעומד לך, השכל לא מתפקד.

מה קשור לקוסט? זה לא סתם חולצה זה בסופו של דבר מוצר רפואי. אם אתה רוצה לחסוך 30 שקל ולקבל קונדום מעפן
תהנה.

רמה מאוד נמוכה, לחצו לי מאוד וגם אחרי כמה דקות של סקס פתאום הפסיקו להחליק/נקרעו. רק דורקס. אל תתקמצן.

רמה מאוד נמוכה, לחצו לי מאוד וגם אחרי כמה דקות של סקס פתאום הפסיקו להחליק/נקרעו. רק דורקס. אל תתקמצן.
כנראה שיש לך שם חתיכת נקניק, אולי זה יעזור
durexxxladcondomscampaign.jpg

לנושא - ניסיתי, לא הרגישו שונה מDurex או מותגים נוספים שניסיתי ואת שמם אני כבר לא זוכר, גם כן כל מיני חברות פחות מוכרות.
לא נקרעו לי או משהו אבל ניסיתי רק חבילה אחת או שתיים. מה שכן - Durex דווקא כן נקרע לי פעם אחת.

תהנה ;-) רק לציין שהשימוש בהם נעשה לפני המון המון זמן, עוד לפני שהתמסדתי עם מוסד הגלולות (ולא שום מוסד אחר). מה שכן, אם היה משהו קיצוני לרעה כנראה שהייתי זוכר.

• פותח/ת השרשור
כנראה שיש לך שם חתיכת נקניק, אולי זה יעזור

לנושא - ניסיתי, לא הרגישו שונה מDurex או מותגים נוספים שניסיתי ואת שמם אני כבר לא זוכר, גם כן כל מיני חברות פחות מוכרות.
לא נקרעו לי או משהו אבל ניסיתי רק חבילה אחת או שתיים. מה שכן - Durex דווקא כן נקרע לי פעם אחת.

תהנה ;-) רק לציין שהשימוש בהם נעשה לפני המון המון זמן, עוד לפני שהתמסדתי עם מוסד הגלולות (ולא שום מוסד אחר). מה שכן, אם היה משהו קיצוני לרעה כנראה שהייתי זוכר.
תודה רבה על הפוסט 😃
הבעיה היא שאני לחוץ בגלל שאסור לה להשתמש בגלולות יותר.
גם אם היה נקרע באמצע, לא הייתי מודאג.
אבל ברגע שהיא לא יכולה לקחת גלולות יותר, הדאגות מתחילות לטפס לגבעה.

לא זוכר שנקרעו לי
מה שכן,מאוד לא נוחים וגומיים מידי (לא הייתה לי הגדרה אחרת) עכשיו השאלה הבאה היא האם מישהו הזמין אי פעם קונדומים מאיביי

• פותח/ת השרשור
לא זוכר שנקרעו לי
מה שכן,מאוד לא נוחים וגומיים מידי (לא הייתה לי הגדרה אחרת) עכשיו השאלה הבאה היא האם מישהו הזמין אי פעם קונדומים מאיביי
היי,
יש מצב בגלל שקנית את הקונדומים ה- Extra thick?
--
חחחח, לא יצא לי להזמין מאיביי קונדומים.
לך תדע מה יקרה להם במהלך הטיסה וכל התהליכים שהם עוברים שם.

• פותח/ת השרשור
זה היה בכיתה י' והחברה הראשונה שלי קנתה לי אותם
מקווה מאוד שלא........
האמת קניתי Extra Thin, שזה הדק יותר.
עוד לא יצא לי להשתמש בו.
רק בערב אני אנסה אותו בפעם הראשונה.
לא יודע אם כדאי לפתוח עכשיו כדי לנסות לראות איך זה מרגיש, כי אני סטודנט וכל שקל זה כמו יהלום בשבילי.
גם ככה המדינה גונבת לי הרבה כסף, לא באלי שילך לי עוד שקל 😃

עודף זהיר,אבל עדיין באסה

עכשיו אני נזכר
אהייתה לי חברה שהייתה גרה בקיבוץ שהיה מחלק אותם חינם,והיו סבבה (אני דיי בטוח שזה היה שלהם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית