הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי שניסה את הקונדומים של Life בלבד !

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
עודף זהיר,אבל עדיין באסה

עכשיו אני נזכר
אהייתה לי חברה שהייתה גרה בקיבוץ שהיה מחלק אותם חינם,והיו סבבה (אני דיי בטוח שזה היה שלהם)
אז אין לי ממה לחשוש?
כי זאת הפעם הראשונה בכללי שאני משתמש בקונדום של לייף.
עד עכשיו הייתי משתמש ב- Durex pleasure ו- R3, בסופר פארם הם עולים 47 ש"ח :( והלייף עולה 23 ש"ח אז יאללה זרמתי, אני לא מיליונר.
למרות שאין לי תלונות על דורקס ו- R3.

דיי בטוח שאין לך ממה לחשוש
להבא אולי תנסה להזמין מאיביי (לא עשיתי את זה,אבל מכיר כמה שעשו)
יש שם כל מיני TOP RATED SALLERS שמוכרים 50 ב50 שקל של דורקס וכאלה
תנסה

לא מאמין שהוא יקרע. פשוט נסה ותכין ליד אחד אחר לגיבוי. במידה ומרגיש לא הכי בטיחותי/נוח - תחליף.

אני כבר רואה את הפוסט הזה מוקפץ עוד תשעה חודשים עם תמונות של תינוקות קטנים וחמודים בשמות Vile1, Vile2 ו-Vile3. מזל טוב להולדת השלישייה! מה שכן, יש חברה נוספת וזולה שהשתמשתי בסביבות ה-200 קונדומים שלהם, אין תלונות כלל!
החברה נקראת VIP, יש בסופר פארם. אחלה קונדומים!

• פותח/ת השרשור
לא מאמין שהוא יקרע. פשוט נסה ותכין ליד אחד אחר לגיבוי. במידה ומרגיש לא הכי בטיחותי/נוח - תחליף.

אני כבר רואה את הפוסט הזה מוקפץ עוד תשעה חודשים עם תמונות של תינוקות קטנים וחמודים בשמות Vile1, Vile2 ו-Vile3. מזל טוב להולדת השלישייה! מה שכן, יש חברה נוספת וזולה שהשתמשתי בסביבות ה-200 קונדומים שלהם, אין תלונות כלל!
החברה נקראת VIP, יש בסופר פארם. אחלה קונדומים!
חחחחח אהבתי @ Vile1 Vile2 Vile3.
תודה על הטיפים.
אני חושב שראיתי את VIP, זה בצבע שחור זהב?
אפילו לא שמו על זה מחיר, מניאקים.
מחר אני בטח אלך שוב פעם להסתכל לעומק על כל המוצרים שיש להם, אבל פאקקק לא יכול להרשות לעצמי לקנות את דורקס ו- R3 יותררררר!!
אני מרגיש כאילו מרוששים אותי.

לא זוכר שנקרעו לי
מה שכן,מאוד לא נוחים וגומיים מידי (לא הייתה לי הגדרה אחרת) עכשיו השאלה הבאה היא האם מישהו הזמין אי פעם קונדומים מאיביי
אומנם לא יצא לי, אבל מה שכן, הזמנתי ראשים של ג'ילט מאיביי במקום מהסופר פארם ואני יכול לומר שהם הרבה יותר איכותיים ממה שמוכרים פה בארץ, למרות שזה אותו דגם. אולי זה תקף גם לאיכות של הקונדומים... סין זו לא מילה גסה

• פותח/ת השרשור
אומנם לא יצא לי, אבל מה שכן, הזמנתי ראשים של ג'ילט מאיביי במקום מהסופר פארם ואני יכול לומר שהם הרבה יותר איכותיים ממה שמוכרים פה בארץ, למרות שזה אותו דגם. אולי זה תקף גם לאיכות של הקונדומים... סין זו לא מילה גסה
בידיוק, גם אני הזמנתי ראשים של ג'ילט והם היו הרבה יותר איכותיים.
ודרך אגב, על הקונדומים של לייף כתוב שהם מיוצרים בסין.

עודף זהיר,אבל עדיין באסה

עכשיו אני נזכר
אהייתה לי חברה שהייתה גרה בקיבוץ שהיה מחלק אותם חינם,והיו סבבה (אני דיי בטוח שזה היה שלהם)
הבנתי שהקיבוצים בשפל גדול, הם מחפשים חברים חדשים במקרה?

לא זוכר שנקרעו לי
מה שכן,מאוד לא נוחים וגומיים מידי (לא הייתה לי הגדרה אחרת) עכשיו השאלה הבאה היא האם מישהו הזמין אי פעם קונדומים מאיביי

הזמנתי מאיביי, יצא מחיר ממש טוב.
כמובן שבדקתי שהמוצר מגיע מארה"ב ולא מסין/תאילנד ושמוכר אמין.

מאז אני מזמין קבוע מאיביי (שנה בערך) וטפו טפו בלי תקלות 😆

עדיף CONTROL
אם אתה תשתמש בלייף אתה תסיים את התואר ככה:
DSC_0520.JPG

היי, תודה על התשובה הכנה 😃
בעקרון, כל קונדום יכול להקרע.
לא שמת חומר סיכה על הקונדום?
אני בכוונה קניתי את לייף ללא חומר סיכה כי חברה שלי מאד רטובה, היא כמו מפלי הניאגרה.
וזה גם הסוג שכתוב עליו "דק במיוחד" זה מדאיג אותי אפילו יותר.
אני מטומטם שאני חושב רק על הנאה במקום על הסיכונים, אבל אתה יודע איך זה... כשעומד לך, השכל לא מתפקד.
חח גם שלי ככה פשוט יש לי בעיה רצינית עם קונדומים, לא מרגיש כלום וזה משגע אותי כי זה לא כיף ואני רק מתעייף אז לבחור נמאס לעמוד.. ואז גיליתי את הגלולות 😋🍴

אגב בקשר למה שכתבת על הקונה דק במקום בטוח אז שתדע אני השתמשתי תקופה ארוכה מאוד בדורקס האדום הזה וזה באמת הדבר הכי קרוב שמצאתי לדבר האמיתי וויתרתי על ההעדפה לבטיחות אחרי שניסיתי את האקסטרה סייף הכחול וזה הרגיש כמו חוסם עורקים שנעול לך על ה^%*€$₪& ולא מרגישים כלווום אז היתי ממליץ להמנע מהם. אבל ללא ספק גם טנק לא יצליח לחדור את הגומי הזה אז יש לו יתרונות חח

אני אישית משתמש ב R3 ופעם אחת יצא לי להשתמש בDUREX כי הביאו לי ובקונדום PLAYBOY,
השתמשתי בקונדומים של LIFE, בפתיחה שלהם הקונדום נקרע, מה שאומר שהם לא טובים,
ובאמצע יחסי מין הקונדום נקרע לי פעם אחת לצערי, היא הייתה צריכה לעשות הפלה !
תזרוק אותם לפח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית