הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלטודקסטרין

• פותח/ת השרשור Eden21
  • פורסם בתאריך

Eden21

משתמש מתחיל
226
23
נק' מוניטין:
-19
226
23
מאיפה אני יכול לקנות את המוצר?הבנתי שיש 25 קילו שק מאיפה אני יכול להביא כזאת כמות ומה המחיר המומלץ?מי שניסה את המוצר מה דעתכם?שווה להכין ממנו גיינר ביתי?תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
בבקשה:
http://www.poliva.co.il/store-product-609191.html שווה להכין גיינר ביתי, קח בחשבון שזה מאוד כבד ולא טעים בעליל. אבל בכמויות קטנות יחסית זה בסדר.
תודה אחי אתה יודע אותי על הערכים שלהם ועל דרך ההזמנה של המוצר הזה?כאילו אני מתקשר וקובע איתם שאני בא לקנות שק ?ומה הערכים וכמה כידאי להסיף לסקופ חלבון רגיל כידי להוציא מהעניין גיינר לא כבד מידיי?תודה ראש 😃

אם האבקת חלבון שלך ממש טעימה, 100ג בערך לא מרגישים. אני שם על בסיס קבוע 3 סקופים של מלטו בשייק עם מים עד 809ml ולא מרגיש טעם לוואי\מרקם שונה
אתמול שתיתי 4 סקופים והיה בסדר

תודה אחי אתה יודע אותי על הערכים שלהם ועל דרך ההזמנה של המוצר הזה?כאילו אני מתקשר וקובע איתם שאני בא לקנות שק ?ומה הערכים וכמה כידאי להסיף לסקופ חלבון רגיל כידי להוציא מהעניין גיינר לא כבד מידיי?תודה ראש 😃
אתה מתקשר ומבצע הזמנה.
אתה יכול לבחור בין איסוף עצמי למשלוח.
אני שם 200 גרם עם מים בלי כלום ושותה, מגעיל רצח אבל כמה שלוקים וזה נגמר.

• פותח/ת השרשור
סבבה אז אני מתקשר ובוחר אם לקחת בעצמי או משלוח,מישהו יודע את הערכים של המוצר?

• פותח/ת השרשור
חברה מישהו יודע את הערכים?דיי דחוף לי אני מתכוון להזמין צודה לעוזרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית