הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלטודקסטרין של פוליבה

• פותח/ת השרשור Eden21
  • פורסם בתאריך

Eden21

משתמש מתחיל
226
23
נק' מוניטין:
-19
226
23
חברה מישהו מיסה את המלטודקסטרין של פוליבה?יש המלצות על המוצר?מה הערכים פחות או יותר (העל פחמימה או יש גם שומן או משו)? והאם זה מגיע עם כפית הגשה??תודה מראש

95% פחמימה כמו בתפו"א

טעים זה לא

לא חושב שיש שומן או חלבון

לא מגיע עם כפית הגשה זה לא תוסף תזונה זו אבקה תעשייתית שחלק מחברי הפורום עושים בה שימוש למטרות תזונה.

• פותח/ת השרשור
95% פחמימה כמו בתפו"א

טעים זה לא

לא חושב שיש שומן או חלבון

לא מגיע עם כפית הגשה זה לא תוסף תזונה זו אבקה תעשייתית שחלק מחברי הפורום עושים בה שימוש למטרות תזונה.
ואתה ממליץ עליה?ואיך אפשר לדעת אז כמה גרם אתה שם השייק אם זה ככה??אשמח לעוד תגובות @Moshe

לא יודע לגבי המשקל של זה ביחס לחלבון.

לגבי ממליץ עליה... זה מאוד זול ויעיל, לא קל להסתדר עם הטעם אם אתה מתכנן לשתות 100+ גר' בשייק.

משתמש באופן כמעט קבוע, שם בשייק 50 גרם ביחד עם סקופ או שניים של חלבון, לפעמים יש גושים דוחים אבל בסך הכל זה סבבה.
אני שוקל עם משקל מטבח, המלטו צפוף יותר מהחלבון שיש לי לכן בסקופ מלא יש יותר מלטו מאשר בסקופ מלא של חלבון, לכן בשביל לא לשבור את הראש אני שוקל את שניהם בנפרד.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות חברה אז בהנחה שאין לי משקל זמין איך אני יכול לדעת בערך כמה אני שם??נגיד כמה מלטו יהיה בכף מדידה של חלבון של אופטימום?

• פותח/ת השרשור
זה פחמימה מורכבת לדעתכם?ראיתי שזה בצבע לבן ודביק כמו סוכר??

זה נחשב לפחמימה מורכבת עם אותו ערך גלקימי של פחמימה פשוטה.

• פותח/ת השרשור
אז שורה תחתונה זה נחשב זבל כמו סוכר או שזה אחלה מוצר בחינת נוחות?

זו הפחמימה שתוקעים לך ב99% מהגיינרים, תצטרך להחליט לבד עד כמה זה טוב עבורך...

• פותח/ת השרשור
לקחתי כבר חמש גיינרים עד כה לא השמנתי לדעתי כמעט ועליתי 65 קילו ל72 האחוז שומן נשאר בערך אותו דבר והמאסה גדלה אבל רוס האנשים אומרים שזה זבל אז איך אפשר לדעת

זו פחמימה זולה שהערך שלה אפסי והאינדקס הגליקמי שלה הוא באיזור ה-130 שזה יותר גבוה מגלוקוז טהור.
אין סיבה בתכלס לצרוך את הזבל המעובד הזה, למה לא לאכול אוכל נורמלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית