הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רגליים פונות לצדדים

tal2896

משתמש פעיל
329
39
נק' מוניטין:
60
329
39
היי יש לי את זה מגיל קטן הרגליים שלי נוטות לצדדים כלומר הכף רגל האם זה בסדר ? או שיש לי ממה לחשוש אני עומד להתגייס לקרבי הכושר האירובי שלי בריצפה על הפנים 4 חודשים לגיוס האם זה קשור לכפות רגליים הנוטות לצדדים ? ,תודה רבה

יכולים להיות לזה הרבה סיבות. האם זה רציני? לא. האם זה יכול להוביל לבעיות? לא בטווח הקרוב אבל כן בטווח הרחוק, רגליים שפונות לצדדים מונעות עבודה וגיוס נכון של השרירים של האגן, בעיקר המדיוס והמקסימוס, וה"רוטאציה" שיש לך ברגל היא פעולה ביומכנית חכמה של הגוף לפצות על החולשה והפעילות הלא תקינה שיש לך באגן, בכך שהיא מסובבת את הרגליים החוצה ומערבת את אחד השרירים של הארבע ראשי יותר על חשבון האגן.
הבעיה יכולה לנבוע גם מבעיות תנועה בעקב, שהיא יותר רלוונטית לכאלה שעברו פציעה והחלמה\פזיוטרפיה לקויה.

• פותח/ת השרשור
יש לי אפשרות לסדר את זה? האם בגלל זה אני לא יכול לרוץ יותר מ5 דק' ברחוב ?

היי יש לי את זה מגיל קטן הרגליים שלי נוטות לצדדים כלומר הכף רגל האם זה בסדר ? או שיש לי ממה לחשוש אני עומד להתגייס לקרבי הכושר האירובי שלי בריצפה על הפנים 4 חודשים לגיוס האם זה קשור לכפות רגליים הנוטות לצדדים ? ,תודה רבה

א. זה בסדר גמור. יש הרבה אנשים כאלו.
ב. אין לך ממה לחשוש בגיוס.
ג. העצה הכי טובה היא לשפר את הכושר הגופני שלך , כי את מבנה הרגליים שלך אין לך איך ( וגם אין שום סיבה ) לשנות.

בהצלחה בגיוס

• פותח/ת השרשור
א. זה בסדר גמור. יש הרבה אנשים כאלו.
ב. אין לך ממה לחשוש בגיוס.
ג. העצה הכי טובה היא לשפר את הכושר הגופני שלך , כי את מבנה הרגליים שלך אין לך איך ( וגם אין שום סיבה ) לשנות.

בהצלחה בגיוס
דרך אגב הריצה שלי נראת מצחיקה בגלל שהרגליים בורחות לי לצדדים האם גם זה נורמאלי בגלל מבנה הרגליים שלי ? כלומר להיתעלם מזה ולהמשיך ?

tal2896,
נראה לי שקליפ וידאו שלך רץ על Treadmill יעזור להציג את הנושא בצורה טובה יותר ממה שמילים יכולות לעשות.

• פותח/ת השרשור
tal2896,
נראה לי שקליפ וידאו שלך רץ על Treadmill יעזור להציג את הנושא בצורה טובה יותר ממה שמילים יכולות לעשות.
אני מבין היום אני עושה ריצה עם חבר כך שאני אצלם לכם חברים ,תודה רבה על העזרה של כולכם

גם הרגליים שלי מעט פונות החוצה.
בחיים לא הפריע לי ולא גרם לשום כאב

• פותח/ת השרשור
גם לי אין שום כאב אבל אני קצת חושש שזו הבעיה שלי בריצה בחוץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית