הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת פרופיל צבאי על הבדל באורך רגליים?

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
יש לי הבדל של 1 ס"מ מגביל אותי בהרבה דברים, מפריע להליכה וכואב בגב ואתם הזנב..
מישהו הוריד פרופיל על זה?

שמעתי על הורדת פרופיל על דברים יותר קלים מזה אז אני מאמין שכן יורידו לך פרופיל ,במיוחד אם זה איכשהו מפריע לך בתפקוד או בפעולות מסוימות

• פותח/ת השרשור
שמעתי על הורדת פרופיל על דברים יותר קלים מזה אז אני מאמין שכן יורידו לך פרופיל ,במיוחד אם זה איכשהו מפריע לך בתפקוד או בפעולות מסוימות
כן הקטע שיש לי כבר 64 על אסטמה, 64 לא בדיוק מגביל אותי מפעילויות פיזיות לתפקוד רגיל,

רוב הסיכויים שלא יורידו אותך מ-64, כי זו הגבלה פיזית, ככה שנראה ישללו לך קרבי, אבל לא מעבר

אתה חושב שזה מפתח לפטורים מסויימים?
עוד לא התגייסת וכבר מחפש פטורים?
יש סיכוי טוב שתקבל על זה כל מיני פטורים.

ולא רואה סיבה להוריד פרופיל מתחת ל64 אלא אם אתה רוצה להיות שקמיסט כי 45 לא משאיר לך הרבה אופציות אחרות.

עוד לא התגייסת וכבר מחפש פטורים?
יש סיכוי טוב שתקבל על זה כל מיני פטורים.

ולא רואה סיבה להוריד פרופיל מתחת ל64 אלא אם אתה רוצה להיות שקמיסט כי 45 לא משאיר לך הרבה אופציות אחרות.

כמעט ואין הבדל בין 64 ל-45, ההבדל היחיד הוא שפרופיל 45 לא ישובץ בגזרה מבצעית (וגם זה לא תמיד, תלוי בחומרת הסעיף).

לדעתי עדיף לך להוריד ל-45, זה ייתן לך אותם תפקידים וזה מוריד לך את הסיכוי להשתבץ בגדודים וחטיבות.
לך לרופא ותבקש להוריד פרופיל, אתה יכול גם ללכת לרופא אזרחי שייתן לך המלצה להוריד פרופיל ואז תראה אותה לרופא צבאי, זה מה שאני עשיתי והורידו לי ל-45.

אתה בטוח שההבדל זה מה שמגביל אותך? לי יש גם הבדל של סמ ואני לא מוגבל בשום דבר....
נראלי אתה צריך לבדוק סיבות אחרות לכאבים כי סנטימטר אחד לא אמור להיות מורגש בכלל.
אתה עם מדרס מוגבהה?
@Michael Pichenuk אני אשמח לשמוע את התגובה שלך בנושא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה בטוח שההבדל זה מה שמגביל אותך? לי יש גם הבדל של סמ ואני לא מוגבל בשום דבר....
נראלי אתה צריך לבדוק סיבות אחרות לכאבים כי סנטימטר אחד לא אמור להיות מורגש בכלל.
אתה עם מדרס מוגבהה?
@Michael Pichenuk אני אשמח לשמוע את התגובה שלך בנושא.
יש לי מדרס בנעליים של המכון לא משהו מיוחד רק מגביה בס"מ אחד, לא בדיוק עוזר ב100 אחוז אבל ממעיט מהכאבים או צליעה, אבל בנוגע למה שאמרת תמיד נמנעתי מללכת (לרוץ זה בכלל עולם אחר) כל זה מס"מ אחד .. יכול להיות שיש בעיה אחרת או משהו שכבר נגרם מזה..

יש לי מדרס בנעליים של המכון לא משהו מיוחד רק מגביה בס"מ אחד, לא בדיוק עוזר ב100 אחוז אבל ממעיט מהכאבים או צליעה, אבל בנוגע למה שאמרת תמיד נמנעתי מללכת (לרוץ זה בכלל עולם אחר) כל זה מס"מ אחד .. יכול להיות שיש בעיה אחרת או משהו שכבר נגרם מזה..
אם אתה צולע לדעתי מדובר על הבדל שהוא יותר גדול מסמ....כי אני עם הבדל של סמ הולך רגיל לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית