הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת חומר בסייקל

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם!
התייעצות חשובה,הייתי עד עכשיו על אנטט רפואי וכרגע נגמר לי ויש לי אופציה להשיג סיפיונאט רפואי או טסט פרופ רפואי,ויש לי גם דקה רפואי אבל זה לא רלבנטי לשאלה.
שאלתי היא למה להחליף את הטסטווירון לסיפיונאט הרפואי או לטסט הקצר הרפואי אני מריץ רק טסט כרגע עם הורמון גדילה,אגב שבוע כבר תוצאות ממשיות גם נראות בעיין ובמשקל:)
תודה

שלום לכולם!
התייעצות חשובה,הייתי עד עכשיו על אנטט רפואי וכרגע נגמר לי ויש לי אופציה להשיג סיפיונאט רפואי או טסט פרופ רפואי,ויש לי גם דקה רפואי אבל זה לא רלבנטי לשאלה.
שאלתי היא למה להחליף את הטסטווירון לסיפיונאט הרפואי או לטסט הקצר הרפואי אני מריץ רק טסט כרגע עם הורמון גדילה,אגב שבוע כבר תוצאות ממשיות גם נראות בעיין ובמשקל:)
תודה
זה סייקל ראשון ופעם ראשונה שנתקלת בסטרואידים והורמון גדילה? איך רואים תוצאות בשבוע?!
זה לא משנה אם רפואי או לא, קצר או ארוך. טסט זה טסט. כמובן שכאשר האסטר קצר גם משך השימוש האפקטיבי מתקצר. אם בנית על ארוך תחליף לסאפיונט מאחר והם כמעט זהים.
מעניין אותי, איזה GH ואיזה חומרים רפואיים רכשת?

• פותח/ת השרשור
זה החומרים

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 47.6 · צפיות: 373
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 43.6 · צפיות: 304
הטסט שפירסמת נראה כמו טסט של body research. תאילנדית. לא הייתי נוגע בטסט הזה. גם לפי מה שנראה לי body research כבר לא מייצרים כלום גם לא את הדיאנבול לבבות וגם לא את האנוואר.

לא נגעתי ולא הייתי נוגע בטסט של חברה שלא ידוע מה נסגר איתה. ושכל החומרים שלה בשוק זיופים. אבל אם אתה מרוצה בהצלחה אין לי מה להוסיף

• פותח/ת השרשור
תנסה ממליץ לך בחום חומר פגז!!!
אם יש כאן עוד מישהו שניסה ויודע בבקשה לעדכן,ואגב כל האנדרגראונד שאתה מזריק אין לך מושג מה יש בו בכלל ומה המינון אז מה השאלה בכלל

חחחחח פאק איזה ישן זה.... אני זוכר תחומרים שלהם עוד לפני 5-4 שנים... עבדו מעולה באותה תקופה! מה קורה אם זה היום אין לי מושג אבל העיקר שאתה מבסוט אחי.

לא נגעתי ולא הייתי נוגע בטסט של חברה שלא ידוע מה נסגר איתה. ושכל החומרים שלה בשוק זיופים. אבל אם אתה מרוצה בהצלחה אין לי מה להוסיף
אתה מדבר שטויות.
תנסה ממליץ לך בחום חומר פגז!!!
אם יש כאן עוד מישהו שניסה ויודע בבקשה לעדכן,ואגב כל האנדרגראונד שאתה מזריק אין לך מושג מה יש בו בכלל ומה המינון אז מה השאלה בכלל
טסט טוב מאוד. ריח מעולה... 😉

• פותח/ת השרשור
איזה תותח אתה תום שאמרת על הריח יואאאא הריח היה לי מוזר בטירוף!!!
א ה ב ת י
תודה

איזה תותח אתה תום שאמרת על הריח יואאאא הריח היה לי מוזר בטירוף!!!
א ה ב ת י
תודה
זה פשוט השמן... שוברים אמפולה וכל החדר מתמלא בריח... 😃

לגבי הזיופים, הם קיימים תמיד ובעיקר ללבבות. הזיוף (מבדיקות מעבדה שפורסמו למספר רב של דאנבול שנרכשו בתאילנד) הוא מינון 1:1 של מטיל-טסטוסטרון ודיבול. סה"כ נותן תוצאות אבל לא במינון המתאים. הוספה של מתיל-טסט לאוראליים היא השיטה הנפוצה ביותר להוזיל עלות ליצרן.
לגבי הטסט, היצרן הוא contract manufacturer, שנקרא T.P. Laboratories. יש קוד על האריזה.

זה פשוט השמן... שוברים אמפולה וכל החדר מתמלא בריח... 😃

לגבי הזיופים, הם קיימים תמיד ובעיקר ללבבות. הזיוף (מבדיקות מעבדה שפורסמו למספר רב של דאנבול שנרכשו בתאילנד) הוא מינון 1:1 של מטיל-טסטוסטרון ודיבול. סה"כ נותן תוצאות אבל לא במינון המתאים. הוספה של מתיל-טסט לאוראליים היא השיטה הנפוצה ביותר להוזיל עלות ליצרן.
לגבי הטסט, היצרן הוא contract manufacturer, שנקרא T.P. Laboratories. יש קוד על האריזה.

מאיפה אתה יודע? אתה בדקת את הדיאנבול לבבות בעצמך? זה שאתה קורא מהאינטרנט לא אומר כלום.
טעות היצרן זה בודי ריסרצ'. body research. אותה חברה שייצרה את האנוואר המפורסם והדיבול לבבות אבל היא כבר נסגרה. הכל זיופים.

כן אני מדבר שטויות....זה ממש חכם לקחת משהו שלא מספיק שאתה לא יודע כמה ומה יש בו והחברה גם נסגרה. כן ואני זה שמדבר שטויות

מאיפה אתה יודע? אתה בדקת את הדיאנבול לבבות בעצמך? זה שאתה קורא מהאינטרנט לא אומר כלום.
טעות היצרן זה בודי ריסרצ'. body research. אותה חברה שייצרה את האנוואר המפורסם והדיבול לבבות אבל היא כבר נסגרה. הכל זיופים.

כן אני מדבר שטויות....זה ממש חכם לקחת משהו שלא מספיק שאתה לא יודע כמה ומה יש בו והחברה גם נסגרה. כן ואני זה שמדבר שטויות
אתה עובד בבודי-ריסרץ'? אתה רומז שהחברה שציינתי לא אמיתית?
אני קורא באינטרנט? אתה דנידין?! יושב לידי ורואה מה אני עושה ואני לא רואה אותך?!
איש חכם פעם אמר לי בכל פעם שהייתי מתווכח איתו: "אני לא מתכוון לערוך איתך תחרות השתנה", אז אני לא...
מרבית הסטרואידים כיום אינם Phama grade והרבה מאוד חברות UG מייצרות חומרים במינון טוב. אם אתה מתכנן להשתמש רק בחומרים שהם Pharma grade לא תגיע רחוק או שתגיע לשם ללא גרוש...

אתה שם לב שהוצאת עכשיו שטויות מהפה? ומי עורך איתך פה "תחרות השתנה" מה אנחנו בני 12? אני אמרתי שהחברה שציינת לא קיימת???
כתור אחד ש"מסתובב" באינטרנט לא נראה לך מוזר שהחברה שציינת העתיקה את העטיפות של המוצרים של בודי ריסרצ'? בהנחה שזה של החברה שציינת. בודי ריסרצ' באמת הייתה חברה רפואית תאילנדית(עד כמה שאפשר להיות שם חברה רפואית) אבל עוד פעם היא נסגרה. אתה יכול לבדוק בעצמך ולראות. והכוונה לא לבדוק בחנויות אונליין שמוכרות את זה אלא במקורות אמינים.

אתה שם לב שהוצאת עכשיו שטויות מהפה? ומי עורך איתך פה "תחרות השתנה" מה אנחנו בני 12? אני אמרתי שהחברה שציינת לא קיימת???
כתור אחד ש"מסתובב" באינטרנט לא נראה לך מוזר שהחברה שציינת העתיקה את העטיפות של המוצרים של בודי ריסרצ'? בהנחה שזה של החברה שציינת. בודי ריסרצ' באמת הייתה חברה רפואית תאילנדית(עד כמה שאפשר להיות שם חברה רפואית) אבל עוד פעם היא נסגרה. אתה יכול לבדוק בעצמך ולראות. והכוונה לא לבדוק בחנויות אונליין שמוכרות את זה אלא במקורות אמינים.
הטסט הזה לא טוב, הוא מעולה. למה אתה קורה מקורות אמינים? אתה משתמש רק ב-Pharma grade?

כשזה נוגע לטסט אני נוגע רק בשרינג מהארץ. לא במשהו אחר. כל השאר תלוי.

יש לך מקורות אמינים בפורומים בחו"ל בעיקר אמריקאים. לדוגמא professional muscle. פורום מומלץ עם אנשים כולל מתחרים עם נסיון. ועוד כמה טובים.
בנוסף, אתה גם יכול לראות בFDA התאילנדי מה קורה שם. יש לך חברות רפואיות בתאילנד כולל פירוט מלא מי מאושרת אתה יכול לראות שבודי ריסרצ' יצאו משם כבר מזמן.

כשזה נוגע לטסט אני נוגע רק בשרינג מהארץ. לא במשהו אחר. כל השאר תלוי.

יש לך מקורות אמינים בפורומים בחו"ל בעיקר אמריקאים. לדוגמא professional muscle. פורום מומלץ עם אנשים כולל מתחרים עם נסיון. ועוד כמה טובים.
בנוסף, אתה גם יכול לראות בFDA התאילנדי מה קורה שם. יש לך חברות רפואיות בתאילנד כולל פירוט מלא מי מאושרת אתה יכול לראות שבודי ריסרצ' יצאו משם כבר מזמן.
תאמין או לא, אני כמעט לא נכנס לפורומים בחו"ל. אם אתה עוקה את זה הרבה, מוזמן לעדכן במידה ואתה בטוח שהמידע מהימן.
אין הרבה טעם להשתמש בטסט רפואי כששאר החומרים הם UG. כאשר מקור ה-UG ידוע ומוצלח, המחירים עדיפים בהרבה, המינונים טובים וככל שמדובר בטסט גם ה-Bulk לא מכיל מרכיבים נוספים. שנית, גם ככל שמדובר בטסט אין בנמצא אסטרים קצרים וסספנשיין כך שהמבחר כך או כך מצומצם.
ישנן חברות UG מאוד איכותיות כמו בלקן או וורמודג' (ועוד) המפיקות מוצרים באיכות גבוהה, כמו גם נפוצות כרגע כמו MXP המציגה מגוון של טסטים מסספנשיין ועג אננתת המביאןת לתוצאןת טובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית