עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתגבר
חחחחחחחח מילה מבחוץ חשבתי עליואליאב עלית ל140+ ?
@Eliavitie
If you don't live for טרולינגואללה אני אחד שצוחק מהכל אבל זה לא מצחיק אחי אולי אתה רוצה להתערב כדי לעזור לחבר הליפטר שלך אבל שאלתי שאלה
ומלחתחילה ידעתי שהתשובה תיהיה מתנשאת מתחכמת וילדותית.
לפי דעתי אנשים כמוהו וכמוך הורסים את הפורום עם ה"טרולינג הזה"
אתם תתנו לי מוניטין שלילי שאגב לא מזיז לי ולא יפגע לי באגו
אבל רוב האנשים שיקראו את הפוסט הזה הבינו אתה מה שאני כתבתי וזה מה שחשוב.
דיי להיות ממורמרואללה אני אחד שצוחק מהכל אבל זה לא מצחיק אחי אולי אתה רוצה להתערב כדי לעזור לחבר הליפטר שלך אבל שאלתי שאלה
שוב אתה, squat?ואללה אני אחד שצוחק מהכל אבל זה לא מצחיק אחי אולי אתה רוצה להתערב כדי לעזור לחבר הליפטר שלך אבל שאלתי שאלה
חח איזה מפחיד יאללה
אולי כיאיזה כיף לק.ב שיש לו כזה קיר בליין.
קיצר @MasterSplitter למה אתה לא עולה לSHW ? תנסה אולי תהיה יותר חזק??
Have you ever heard the name @Eliavitie ?מקבל על עצמי את כל האחוזי שומן שלו בשביל סקוואט כזה גם בגיל 25.
אני מקווה שאף אחד פה לא באמת חושב שאם תעלו לאחוז שומן כזה אז אתם תיהיו כאלה חזקים.
שמע אם אתה נותן מלוכלכת ומעלה 60 קילו אני רואה אותך שם חחח בוא לא נשכח שהוא מתאמן 3 שנים ובן טיפוחו של ריפטו אבל זה לא פאוורליפטר זה אחד שלקח את הסומו דדליפט רחוק מידידי חברים
עם כל הכבוד שיש לי אליכם והפרגון שלכם אלי הבחור פה מטורף לגמרי,ואני חושב שאני בכלל לא ברמה שלו ואולי אפילו לא אגיע
באמת מפלץ,אין מילים.
כן ואני עוקב אחריו בלוג, יש הרבה כבוד. ועדיין, הוא ברמה אחרת.Have you ever heard the name @Eliavitie ?
תפסיק לדבר שטויות.שמע אם אתה נותן מלוכלכת ומעלה 60 קילו אני רואה אותך שם חחח בוא לא נשכח שהוא מתאמן 3 שנים ובן טיפוחו של ריפטו אבל זה לא פאוורליפטר זה אחד שלקח את הסומו דדליפט רחוק מידי
וואי שקט.שמע אם אתה נותן מלוכלכת ומעלה 60 קילו אני רואה אותך שם חחח בוא לא נשכח שהוא מתאמן 3 שנים ובן טיפוחו של ריפטו אבל זה לא פאוורליפטר זה אחד שלקח את הסומו דדליפט רחוק מידי
חח איזה מפחיד יאללה
כניראה שעליה באחוזי שומן אכן לא תביא איש להיות כזה חזק. מעניין אם הוא יירד באחוזי שומן, האם זה בהכרח יביא להחלשותו?מקבל על עצמי את כל האחוזי שומן שלו בשביל סקוואט כזה גם בגיל 25.
אני מקווה שאף אחד פה לא באמת חושב שאם תעלו לאחוז שומן כזה אז אתם תיהיו כאלה חזקים.
לתפקיד הספציפי שלו,כןכניראה שעליה באחוזי שומן אכן לא תביא איש להיות כזה חזק. מעניין אם הוא יירד באחוזי שומן, האם זה בהכרח יביא להחלשותו?