הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

-מודעה- מחפש את האחד.... ♥

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
אם אתה מתאמן במכון קטן במושבה למרגלות התבור בבקשה ממך צור קשר בפרטי או פה ✌️

זהיתי בחור חדש במכון שנראה שמתחיל SS ומנסה ללמוד טכניקה ובא עם אולסטאר אז כנראה שהוא הגיע מפה ☝️
הוא כבר פעם שנייה או שלישית מצליח להתחמק ממני 🤬
בדרך כלל אני ישר קופץ על אנשים כאלה ומנסה לעזור קצת או לפתח שיחה... (לא שיש הרבה כאלה... היה אחד שגם די ליצן)
הרגע הוא שוב הצליח להתחמק ממני שוב בלי ששמתי לב חחחח (לא באמת להתחמק... הלך בדיוק שהייתי באמצע סט נגיד)
בקיצור אם אתה פה צור קשר נעשה אימונים משותפים 😃

אני איתך חבר, כל היום מחפש חברים בתחום כל החבר'ה בגילי עושים קרוספיט ויש להם חבורה משלהם(סתם קטנים) ורק אני נשארתי זאב בודד בבילדינג חחח

• פותח/ת השרשור
אני איתך חבר, כל היום מחפש חברים בתחום כל החבר'ה בגילי עושים קרוספיט ויש להם חבורה משלהם(סתם קטנים) ורק אני נשארתי זאב בודד בבילדינג חחח

חחחחחח אצלי זה מקום קטן אז כל החברים באים למכון להיפגש מדברים וזה....
אני צריך חבר רציני 😁
היה לי אחד כזה... הוא מתגייס לי 😭

הזכרת לי את הבחור ב 4:10 😉

חחחחח דווקא בדרך כלל אני שם אוזניות ומרוכז באימון שלי לא מדבר בכלל...
אבל כשאתה רואה עוד ליפטר במכון כזה קטן קשה להתעלם 🏋️😅🍻

זה ברור, בשעת האימון אני לא מכיר אף אחד גם אם אני רואה את אמא שלי פיתאום במכון מבחינתי כל האנשים במכון הם ניצבים ואני עכשיו בסרט הכוכב הראשי , גם אם ה' מתגלה אלי אני אומר לו אחשלי דבר איתי שאני מסיים תאימון לא באמצע , אני מדבר על אחרי האימון אתה יודע חבר'ה שאפשר לדבר איתם שמבינים עניין שאוהבים תגודל שאוהבים תדיבור על המכון שכיף לשתף אותם ולישמוע דברים שלהם , זה מה שחסר לי

• פותח/ת השרשור
זה ברור, בשעת האימון אני לא מכיר אף אחד גם אם אני רואה את אמא שלי פיתאום במכון מבחינתי כל האנשים במכון הם ניצבים ואני עכשיו בסרט הכוכב הראשי , גם אם ה' מתגלה אלי אני אומר לו אחשלי דבר איתי שאני מסיים תאימון לא באמצע , אני מדבר על אחרי האימון אתה יודע חבר'ה שאפשר לדבר איתם שמבינים עניין שאוהבים תגודל שאוהבים תדיבור על המכון שכיף לשתף אותם ולישמוע דברים שלהם , זה מה שחסר לי

מבין אותך :rolleyes-71:🙁

הכרתי הרבה חברה צעירים אנונימים שעושים SS, זה לא אומר שהם מכירים את האתר. הרוב בכלל מהאתר של הילדודס

לדעתי בחור שמגיע עם אולסטר ומנסה ללמוד סקוואט ודדליפט מעיד על קילוגרם/LBS בעיקר בגלל האולסטאר....
באתר של הילדודס חיסלו לגמרי את הSS לא?
בפעם אחרונה שהייתי שם הליצנים השתלטו 🤦‍♂️
פעם היה שם טוב:sweatingbullets:

בכל מקרה גם ככה פעם הבאה שאני יראה אותו אני ישר ילך.... אולי זו תחילתה של ידידות מופלאה:kiss3:😁

מבין אותך :rolleyes-71:🙁

לדעתי בחור שמגיע עם אולסטר ומנסה ללמוד סקוואט ודדליפט מעיד על קילוגרם/LBS בעיקר בגלל האולסטאר....
באתר של הילדודס חיסלו לגמרי את הSS לא?
בפעם אחרונה שהייתי שם הליצנים השתלטו 🤦‍♂️
פעם היה שם טוב:sweatingbullets:

בכל מקרה גם ככה פעם הבאה שאני יראה אותו אני ישר ילך.... אולי זו תחילתה של ידידות מופלאה:kiss3:😁
כן, חוסל שם לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית