הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SSFIT

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT
פתחתי אשכול חדש בשביל לשמור על כבודו של מר אליק.

בזמן האחרון אני מתאמן פעם בשבוע (במשך חודשיים) פעמיים או לא בכלל. לצערי אני עובד בעבודה פיזית ככה שלא מאפשר לי הרבה זמן להתאמן.
מראשון הקרוב תהיה ירידה משמעותית בעבודה אז אני אוכל לחזור להתאמן...
עוד דבר אני יודע שלפעמיים אנשים מחלקים לי מוניטין על זה שאני פותח לוג, אל תעשו אתזה תיתנו לי שלילי אפילו.

התוכנית אימונים שלי דומה מאוד לSS. בשבועיים הקרובים אני הולך לעשות FBW כלומר כל התרגילים הנ"ל באימון 1 כדאי שאם ואני אפספס אימון אז לפחות עבדתי על כל התרגילים. אחריי השבועיים נתחיל SS עם טיפה שינווים.
בהצלחה לי יקקות.

SQ 3X5
BP 3X5
P 3X5
DL 2X5
PU 3X5
RD 3XF
PC 5X3

המשקלים יהיו נמוכים מאוד כדאי לחזור ולתקן תטכניקה הנוראית שנוצרה. בהצלחה. ביי.
אחרי אוקטובר חוזר להתאמן בקרוספיט.

• פותח/ת השרשור
הוחלט לבסוף לעשות SS כי התפנה לי הרבה זמן.
שבוע 1 אימון 1

סקוואט 50X5X5 שני הסטים בסוף ניסיתי לעמוד סומו/פחות עמוק. יורד מאוד עומק מפחד שזה כי אני קורס. אימון הבא 55 נראה מה קורה עם העומק.

בנץ 40X2X5 1X5F לא יודע למה אבל סט אחרון פשוט החזרה האחרונה לא רצתה לעלות. לא נורא, אימון הבא 42.5.

דדליפט 1X5X60 - קל. טכניקה לא רעה בכלל. אימון הבא 67.5

מקבילים על טבעות עם גומייה 3Xלא זוכר.

לא יודע אם אני אוכל להתאמן מחר...נפצעתי. נקווה לטוב.

נערך לאחרונה:
הוחלט לבסוף לעשות SS כי התפנה לי הרבה זמן.
שבוע 1 אימון 1

סקוואט 50X5X5 שני הסטים בסוף ניסיתי לעמוד סומו/פחות עמוק. יורד מאוד עומק מפחד שזה כי אני קורס. אימון הבא 55 נראה מה קורה עם העומק.

בנץ 40X2X5 1X5F לא יודע למה אבל סט אחרון פשוט החזרה האחרונה לא רצתה לעלות. לא נורא, אימון הבא 42.5.

דדליפט 1X5X60 - קל. טכניקה לא רעה בכלל. אימון הבא 67.5

מקבילים על טבעות עם גומייה 3Xלא זוכר.

לא יודע אם אני אוכל להתאמן מחר...נפצעתי. נקווה לטוב.
למה סקוואט 5X5, בנץ' 2X5
איך לעזאזל נפצעת?

• פותח/ת השרשור
למה סקוואט 5X5, בנץ' 2X5
איך לעזאזל נפצעת?
עליתי על המתח אחרי האימון, ניסיתי לעשות מאסל אפ, לא היה לי גריפ והחלקתי (המוט הוא איזה 2.5 מטר גובה ) על פלטה של 20 קילו, על הגב, תוך שנייה כבר לא כאב לי בגב אבל משום מה הרגל שלי כואבת, זה בסדר אני כבר יותר טוב עכשיו מחר ייהיה אימון בטוח.

למה 5? כי רציתי לעשות עוד סטים ויצא טוב, הסט האחרון נראה כבר כמו סקוואט. בסט השלישי עשיתי רק 4 כי לא הצלחתי תחמישית כי משהו הגיע והוא הסיח לי תדעת ואיבדתי כיווץ לגמרי. גם הייתי עייף נורא (4 שעות שינה בקושי) לא נורא.

מהניסיון שלי ואני מניח שאתה יודע את זה כי אתה עוקב אחרי הלוג שלי, כשנצמדים לתוכנית מצליחים.

• פותח/ת השרשור
מהניסיון שלי ואני מניח שאתה יודע את זה כי אתה עוקב אחרי הלוג שלי, כשנצמדים לתוכנית מצליחים.
אל תדאג אחי, אני חוזר ל3X5 ביום שלישי. רציתי לקבל תתוצאה שהייתה בסט החמישי. זה הכל. ובאמת תודה שאתה משקיע תזמן שלך פה..😃

• פותח/ת השרשור
עוקב קבוע 😉
דרך אגב, שמגיע הלונגהורן תודיע לי איך הם, אני מתלבט אולי לקנות RDX כי בכל זאת עוד שנתיים וקצת אני כנראה אפסיק להתאמן, ואז צבא(שואף לקרבי) אז עוד 4-3 שנים + ואני לא יודע אם אחרי זה יהיה לי זמן. קיצר אם היא מדהימה אז אני אקנה אם לא אני אסתפק בRDX.

דרך אגב, שמגיע הלונגהורן תודיע לי איך הם, אני מתלבט אולי לקנות RDX כי בכל זאת עוד שנתיים וקצת אני כנראה אפסיק להתאמן, ואז צבא(שואף לקרבי) אז עוד 4-3 שנים + ואני לא יודע אם אחרי זה יהיה לי זמן. קיצר אם היא מדהימה אז אני אקנה אם לא אני אסתפק בRDX.
לונגהורן מיוצרת על ידי טיטאן, טיטאן = אינזר.

• פותח/ת השרשור
אימון שני שבוע ראשון

SQ 55X3X5 - קל, אימון הבא 60
P 25X3X5 - אימון הבא 27.5
PU 3X5 - לא נקי, אבל זה תרגיל עזר
PC TEC -

לונגהורן מיוצרת על ידי טיטאן, טיטאן = אינזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית