הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה עם גאנק

HeroOfOlympus

משתמש מתחיל
20
3
נק' מוניטין:
-6
20
3
יוצא לי להעמיס פעם בשבוע בדל פחמימה ביום שישי היום העמסה עכשיו נמאס לי לעשות העמסה של קוקסינלים

אני מעמיס עם אוראו וכריות וקצת חלב .. אני חייב כמה שיותר פחמימה זמינה וגם קצת אורז

השאלה אם זה יתקע אותי בהתקדמות או יאט ?

אני על 20 פחמימה 85-100 שומן 180 חלבון כל השבוע בערך

משלב אירובי בוקר 3-4 פעמים עם תיסוף של קפאין 100 מ"ג בבוקר

ורק בימי שישי אני על 20 חלבון 20 שומן 400-500 פחמימה בערך שבאה מCRAP

אשמח לפירוט ונימוקים מי נגד ולמה

זה לא אידיאלי מבחינת מילוי מאגרי גליקוגן, וגם אתה עלול להגיע לפלוס קלורי שיפגע בירידה.
כדי ליהיות על הצד הבטוח תעשה אחת לחודש העמסה מלוכלכת

• פותח/ת השרשור
זה לא אידיאלי מבחינת מילוי מאגרי גליקוגן, וגם אתה עלול להגיע לפלוס קלורי שיפגע בירידה.
כדי ליהיות על הצד הבטוח תעשה אחת לחודש העמסה מלוכלכת
מה? אני סופר את הקלוריות שיהיה בול העמסה לניטרלי .. זה פחמימה כמו אורז אותו קלוריות רק שבאה מאוראו

אין עם זה בעיה אמיתית אבל זה לא אופטימלי.
ממליץ לך לעשות את זה אחת לחודש

אפשר לדעת למה? אתה בעצמך אמרת לא להעתסק עם ערך גליקמי
נכון כי זה לא רלוונטי, ואמרתי עשרות פעמים שאין הבדל בין 100 קלוריות של אוריאו ל100 קלוריות של לחם.
אבל תמיד יש לזה הסתייגות, בתנאי שאתה לא מתבסס על זה וכשאתה מעמיס בעיקר אוריאו זה לא אידיאלי מבחינת מילוי מאגרי גליקוגן.

אבל...אני לא אומר אל תאכל, אם אתה רוצה תאכל פשוט אל תעמיס רק ג'אנק.
מה גם שמניסיון מאוד קשה לעצור בכמות הקלוריות הרצויה

• פותח/ת השרשור
נכון כי זה לא רלוונטי, ואמרתי עשרות פעמים שאין הבדל בין 100 קלוריות של אוריאו ל100 קלוריות של לחם.
אבל תמיד יש לזה הסתייגות, בתנאי שאתה לא מתבסס על זה וכשאתה מעמיס בעיקר אוריאו זה לא אידיאלי מבחינת מילוי מאגרי גליקוגן.

אבל...אני לא אומר אל תאכל, אם אתה רוצה תאכל פשוט אל תעמיס רק ג'אנק.
מה גם שמניסיון מאוד קשה לעצור בכמות הקלוריות הרצויה
זה לא חיטוב ראשון חחח אני שולט בעצמי טוב טוב אני החלטתי להעמיס עם גם אוראו וגם עם אורז לשלב ביניהם

אתה ממש לא על 20 שומן אם אתה אוכל שטויות.
אגב, הבעיה העיקרית היא אינסולין.

• פותח/ת השרשור
אתה ממש לא על 20 שומן אם אתה אוכל שטויות.
אגב, הבעיה העיקרית היא אינסולין.
עזוב שטוויות, אני אוכל מקור נטו לפחמימה רק לא אורז שבאה מגאנ'ק תנו לי סיבה אחת למה זה לא יעיל למילוי מאגרי גליקוגן

למרות שאין לי בעיה לאכול אורז בהעמסות ..

למעט אלכוהול ופרוקטוז, כל הפחמימות שוות מהבחינה שהם מתפרקות לגלוקוז והגוף יכול ליישם אותם למילוי המאגרים בשריר.

לא הייתי מתייחס לספירה של קל' ביום העמסת פחמימות, כי זה לא כ"כ משנה. אם עשית הכל כמו שצריך ואתה אכן מרוקן גליקוגן, ומתחיל העמסה אחרי אימון כח, הגוף ישים את סנתוז הגליקוגן לשריר בעדיפות עליונה - תוך כדי שהוא עדיין מנצל שומן לאנרגיה.

מבחינת "איכות" העמסה. אנקדוטלית זה דבר מאד אינדיוידואלי. כדאי בכל אופן לצמצם שומן ככל האפשר כדי לצמצם ריבאונד. ודווקא לערך גליקמי יש חשיבות בהעמסה וכדאי להתחיל בGI גבוה ב-6~ שעות הראשונות להעמסה, ולאחר מכן להתחיל לעבור ל-GI נמוך.

אני ניסיתי כל מיני העמסות (עם בערך פי 2 יותר פחמימה ממך), והכי עבד לי זה בהתחלה שייקים חלבון עם חלב ותמרים\בננות\דקסטרוז, לאחר מכן דגנים עם חלב ובסוף אורז. בעיקר כי זה ממש נח, וקשה לדחוף כ"כ הרבה ארוחות "מלאות" בזמן קצר כל-כך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית