עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל חבילה שנשלחת בשירות אקספרס נפתחת במכס ואז אתה משלם לא מעט עמלות.. בגלל זה אני תמיד מעדיף שירות משלוחים רגילהזמנתי חגורה ואתר שולח אותה דרך פדקס, שמעתי שהם יכולים להיות קצת בעיתיים זה נכון?
יש למישהו נסיון איתם?
לפי מה שהבנתי המשלוח "רגיל". אולי זה פדקס רק בארה"ב או שאם רשום את היעד בארץ במספר המעקב זה פדקס גם בארץ?כל חבילה שנשלחת בשירות אקספרס נפתחת במכס ואז אתה משלם לא מעט עמלות.. בגלל זה אני תמיד מעדיף שירות משלוחים רגיל
לפי מה שהבנתי המשלוח "רגיל". אולי זה פדקס רק בארה"ב או שאם רשום את היעד בארץ במספר המעקב זה פדקס גם בארץ?
וגם זה פדקס בארץ לפחות זכיתי במשלוח הביתה עם שליח?
אני לא ליד הפרטים של המשלוח כרגע, אעדכן אותך מחר. תודה על העזרה 😃מה השם המלא של סוג המשלוח?
אני לא ליד הפרטים של המשלוח כרגע, אעדכן אותך מחר. תודה על העזרה
אשמור כסף בצד, תודה.תתכונן לשלם מס הוצאה מהמכס. זה שקר שקיים רק בשירותי הדואר הפרטי וזה משהו כמו 120 שקל ללא תלות בעלות החבילה. לפחות זה היה ככה לפני 5 שנים, אולי שינו את זה.
תוף כמה זמן הגיע לך וכמה שילמת?מגיע בטיל, אבל הכסף שלך נעלם בדיוק באותו קצב
אני הזמנתי אומנם מ UPS, אבל הם דומים, לא? הגיע אליי מקנדה תוך פחות מ6 ימים, ושילמתי 270 ש"ח (החבילה הייתה 94$)אשמור כסף בצד, תודה.
תוף כמה זמן הגיע לך וכמה שילמת?
מה?! 270 ש"ח על החבילה לא כולל המשלוח מהאתר?! 😭🤬😱אני הזמנתי אומנם מ UPS, אבל הם דומים, לא? הגיע אליי מקנדה תוך פחות מ6 ימים, ושילמתי 270 ש"ח (החבילה הייתה 94$)
כן, ממש עשו עליי אורגיהמה?! 270 ש"ח על החבילה לא כולל המשלוח מהאתר?! 😭🤬😱
וואו, רק המשלוח מהאתר עלה לי 70 דולר. לעזאזל, תודה על ההכנה הנפשית 😃כן, ממש עשו עליי אורגיה
דבר נוסף שאשמח שתבהיר, שווי החבילה זאת אומרת רק מה שהזמנת או כולל עלות המשלוח?אני הזמנתי אומנם מ UPS, אבל הם דומים, לא? הגיע אליי מקנדה תוך פחות מ6 ימים, ושילמתי 270 ש"ח (החבילה הייתה 94$)
אם אני לא טועה, אתה לא תשלם על המשלוח (אני חושב שה 20$ משלוח לא היה כלול ב94$ שהיה מוצהר). אבל אתה תשלם קרוב ל100 לפחות כנראהוואו, רק המשלוח מהאתר עלה לי 70 דולר. לעזאזל, תודה על ההכנה הנפשית 😃
דבר נוסף שאשמח שתבהיר, שווי החבילה זאת אומרת רק מה שהזמנת או כולל עלות המשלוח?
החגורה עלתה שמונים דולר אבל המשלוח 70, אשלם על שניהם ביחד במכס?
סבבה, לא נוראה במיוחד. תודה.אם אני לא טועה, אתה לא תשלם על המשלוח (אני חושב שה 20$ משלוח לא היה כלול ב94$ שהיה מוצהר). אבל אתה תשלם קרוב ל100 לפחות כנראה
בחרתי משלוח באתר ופשוט השתמשו בפדקס.למה הזמנת דרך פדקס ולא USPS?
פדקס בכללי חברה על הפנים, בחיים אל תזמין דרכה מוצרים שיכולים להשבר(זכוכית וכו').
אכן עובדים.בחרתי משלוח באתר ופשוט השתמשו בפדקס.
אני לא חושב שLL עובדים עם USPS
החגורה לא סובלת דיחוי. אין מה לעשות זה כבר הוזמן ותודה לאל שהחגורה לא שבירה.אכן עובדים.
כל ההזמנות שלי דרכם מבוצעות דרך USPS
מדי פעם יש באג כזה שזה מראה רק דרך פדקס, היית מחכה קצת והיית יכול לקבל משלוח הרבה יותר זול וקצת יותר איטי (משלוח שאמור לקחת 20-30 יום לקח 8 ימים)
בתור המלצה לעתידהחגורה לא סובלת דיחוי. אין מה לעשות זה כבר הוזמן ותודה לאל שהחגורה לא שבירה.