הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פדקס - מה אתם אומרים על החברה?

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
הזמנתי חגורה ואתר שולח אותה דרך פדקס, שמעתי שהם יכולים להיות קצת בעיתיים זה נכון?
יש למישהו נסיון איתם?

הזמנתי חגורה ואתר שולח אותה דרך פדקס, שמעתי שהם יכולים להיות קצת בעיתיים זה נכון?
יש למישהו נסיון איתם?
כל חבילה שנשלחת בשירות אקספרס נפתחת במכס ואז אתה משלם לא מעט עמלות.. בגלל זה אני תמיד מעדיף שירות משלוחים רגיל

• פותח/ת השרשור
כל חבילה שנשלחת בשירות אקספרס נפתחת במכס ואז אתה משלם לא מעט עמלות.. בגלל זה אני תמיד מעדיף שירות משלוחים רגיל
לפי מה שהבנתי המשלוח "רגיל". אולי זה פדקס רק בארה"ב או שאם רשום את היעד בארץ במספר המעקב זה פדקס גם בארץ?
וגם זה פדקס בארץ לפחות זכיתי במשלוח הביתה עם שליח?

לפי מה שהבנתי המשלוח "רגיל". אולי זה פדקס רק בארה"ב או שאם רשום את היעד בארץ במספר המעקב זה פדקס גם בארץ?
וגם זה פדקס בארץ לפחות זכיתי במשלוח הביתה עם שליח?

מה השם המלא של סוג המשלוח?

אני לא ליד הפרטים של המשלוח כרגע, אעדכן אותך מחר. תודה על העזרה

בכל מקרה אם אתה יכול לעקוב אחר החבילה באמצעות מספר המעקב באתר של Fedex השירות הוא Fedex בוודאות.
ואני כמעט בטוח שהשירות של Fedex כולל משלוח עם שליח עד הבית.

תתכונן לשלם מס הוצאה מהמכס. זה שקר שקיים רק בשירותי הדואר הפרטי וזה משהו כמו 120 שקל ללא תלות בעלות החבילה. לפחות זה היה ככה לפני 5 שנים, אולי שינו את זה.

• פותח/ת השרשור
תתכונן לשלם מס הוצאה מהמכס. זה שקר שקיים רק בשירותי הדואר הפרטי וזה משהו כמו 120 שקל ללא תלות בעלות החבילה. לפחות זה היה ככה לפני 5 שנים, אולי שינו את זה.
אשמור כסף בצד, תודה.
מגיע בטיל, אבל הכסף שלך נעלם בדיוק באותו קצב
תוף כמה זמן הגיע לך וכמה שילמת?

• פותח/ת השרשור
כן, ממש עשו עליי אורגיה
וואו, רק המשלוח מהאתר עלה לי 70 דולר. לעזאזל, תודה על ההכנה הנפשית 😃
אני הזמנתי אומנם מ UPS, אבל הם דומים, לא? הגיע אליי מקנדה תוך פחות מ6 ימים, ושילמתי 270 ש"ח (החבילה הייתה 94$)
דבר נוסף שאשמח שתבהיר, שווי החבילה זאת אומרת רק מה שהזמנת או כולל עלות המשלוח?
החגורה עלתה שמונים דולר אבל המשלוח 70, אשלם על שניהם ביחד במכס?

וואו, רק המשלוח מהאתר עלה לי 70 דולר. לעזאזל, תודה על ההכנה הנפשית 😃
דבר נוסף שאשמח שתבהיר, שווי החבילה זאת אומרת רק מה שהזמנת או כולל עלות המשלוח?
החגורה עלתה שמונים דולר אבל המשלוח 70, אשלם על שניהם ביחד במכס?
אם אני לא טועה, אתה לא תשלם על המשלוח (אני חושב שה 20$ משלוח לא היה כלול ב94$ שהיה מוצהר). אבל אתה תשלם קרוב ל100 לפחות כנראה

למה הזמנת דרך פדקס ולא USPS?
פדקס בכללי חברה על הפנים, בחיים אל תזמין דרכה מוצרים שיכולים להשבר(זכוכית וכו').

• פותח/ת השרשור
למה הזמנת דרך פדקס ולא USPS?
פדקס בכללי חברה על הפנים, בחיים אל תזמין דרכה מוצרים שיכולים להשבר(זכוכית וכו').
בחרתי משלוח באתר ופשוט השתמשו בפדקס.
אני לא חושב שLL עובדים עם USPS

בחרתי משלוח באתר ופשוט השתמשו בפדקס.
אני לא חושב שLL עובדים עם USPS
אכן עובדים.
כל ההזמנות שלי דרכם מבוצעות דרך USPS
מדי פעם יש באג כזה שזה מראה רק דרך פדקס, היית מחכה קצת והיית יכול לקבל משלוח הרבה יותר זול וקצת יותר איטי (משלוח שאמור לקחת 20-30 יום לקח 8 ימים)

• פותח/ת השרשור
אכן עובדים.
כל ההזמנות שלי דרכם מבוצעות דרך USPS
מדי פעם יש באג כזה שזה מראה רק דרך פדקס, היית מחכה קצת והיית יכול לקבל משלוח הרבה יותר זול וקצת יותר איטי (משלוח שאמור לקחת 20-30 יום לקח 8 ימים)
החגורה לא סובלת דיחוי. אין מה לעשות זה כבר הוזמן ותודה לאל שהחגורה לא שבירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית