הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ימי כושר שהפסדתי בזמן המלחמה

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אהלן חברים

כמו שחלקכם יודעים אני נמצא בצו 8 ורציתי לשאול האם יש לי קייס כנגד המכון שלי לבקש פיצוי על כל הזמן הזה שהייתי במילואים ולא יכולתי להתאמן. כמו שזה נראה המלחמה יכולה להמשך חודש ואני כנראה לא אקבל את ימי האימון הללו בחזרה.

נערך לאחרונה:
אני חושב שלא, יש אפשרות להקפיא את המנוי. ואני חושב שהם בגישה של לא עשית? בעיה שלך.

במכון שלנו שכרגע בגלל המצב עובד רק עד שעה 5 בערב כל מי שלא מצליח להגיע להתאמן יקבל את כל הימים האלה שהפסיד כ-תוספת למנוי שלו. זה מה שאמרו לי שביררתי , לפחות כך זה אצלנו. תתקשר למכון שלך ותשאל אותם איך הם הולכים להתנהל בקטע הזה. ומקסימום תקפיא את המנוי.
בכל מקרה חבר שלי במכון אחר אמרו לו מתי שתחזור תביא את האישור תראה לנו שהאית ב צו 8 ותקבל את כל הימים שהפסדת.

• פותח/ת השרשור
פרייבט ג'ים חולון

• פותח/ת השרשור
אני אומר שהוא לא ממש יפסיד מזה אם הוא יחזיר לי את הימים הללו. עשיתי אצלו מנוי לשנה ואני מתאמן ותיק כבר במקום.

ועם זאת אתה מחפש ״קייס״ נגד המכון שלך למרות שאין לו שום קשר לעניין. רוצה גם לנהל להם את הרווחים?

בחוזה שלי עם החד"כ שלי - הקפאה על חשבון ימי מילואים היא ללא עלות. בדוק את זה.

• פותח/ת השרשור
בדקתי והקפאתי אותו לשבועיים.

תבקש מהם אולי להקפיא את המנוי ואם תחשוב גם צעד אחד קדימה לבקש מהצבא עזרה בנוגע לזה למרות שאני חושב שהם לא יתערבו
תגיד פשוט שהיית בצו 8 ושיעזרו לך קצת וזהו

תבקש מהם אולי להקפיא את המנוי ואם תחשוב גם צעד אחד קדימה לבקש מהצבא עזרה בנוגע לזה למרות שאני חושב שהם לא יתערבו
תגיד פשוט שהיית בצו 8 ושיעזרו לך קצת וזהו
לבקש מהצבא עזרה בנוגע למנוי בחדר כושר? ✋🛑✋

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית